homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce credeti? suntem insarcinati?

#1 2008-08-25 01:06:48

muzo
New member
Inregistrat: 2008-08-25

Ce credeti? suntem insarcinati?

salut!
am o oarecare problema, si m-am si lamurit pe alocuri citind aici. Deci: iau Yasmin de 2 ani, ii sunt recunoascatoare ca m-a scapat de o dismenoree groaznica si de niste menstre absolut secatuitoare. Vara asta insa am comis-o. Am pierdut undeva in salbaticie unde ma afalm intr-o.. hmm expeditie borsetuta in care imi tineam chestii absolut esentiale cum ar fi cardul, permisul, telefonul si Yasmin. Asta se intampla in jur de 23 iulie, moment in care mai aveam de luat 8 pastilutze de pe folie si in contextul unei activitati sexuale mmm vioaie. In 28 a venit asa o chestie, nu pot sa-i zic nici spotting. Abia am stricat un protejslip. In 29 eram ca noua (chiar si cu yasmin aveam menstre destul de abundente, 4, 5 zile) dar eram inca departe de orice sursa de yasmin. Am ajuns acasa in 8 august, deci pauza de 7 zile era de mult ratata asa ca no, iaca pauza de o luna ( si din nou, mult, foarte mult sex neprotejat). Astept o menstruatie adevarata pe urmatoarele zile, dar nu se simte nici un semn, nici o durere mica de burta (chiar si cu yasmin aveam dureri moderate) numa mi-au crescut sanii muult si ma dor groaznic , nu pot sa dorm nici pe spate de grei ce sunt, iar pe burta sau pe o parte nici nu indraznesc (asta cu sanii e foarte noua, nu m-au deranjat nicodata, ei de felul lor sunt mici si tari acum sunt maaaaaari si foarte tari si fierbinti). Acuma, nu ar fi o tragedie sa fim gravizi, ba am ajuns la concluzia ca ne-am bucura foarte mult de un bebe dar as fi preferat sa-mi fac niste teste prenatale si niste controale mai amanuntite inainte de bebe, mai ales ca am calatorit in tari ciudate,am dormit in cort - in cele mai fericite cazuri si in cele mai jegoase hoteluri pe care le-ati visat vreodata - in ultimele doua luni, am mancat la marginea drumului mancare de la bastinasi, neigienic, in fine, un cosmar al igienei.
No, acum intrebarile:
1.daca vine menstruatie normala saptamana aceasta, e ok sa continui sa iau Yasmin ca si cum nu s-a intamplat nimic. adica nu o sa ma chinuie readaptarea si mai stiu eu ce? sau sa profit de pauza asta si sa ma controlez serios in vederea lui bebe... acum ca-mi place ideea? ( nu ma luati de neserioasa, dar chiar nu avem o parere foarte clara despre bebe, numa stim ca ne-am bucura sa fie, chiar daca nu l-am planificat). Tot legat de asta, in cei doi ani am modificat ziua de menstruatie luand cateva pastile in plus la unele folii, in ce fel o sa modifice asta (sau, mai corect: modifica asta) ziua in care sa astept menstra?
2. vroiam sa va intreb de efectul negativ al anticonceptionalelor imediat inainte de sarcina dar m-am lamurit pe forum ca e ok, adica nu tuseste de le ac.
3. cand sa incerc un test de sarcina?
4. parerea voastra: e cu ochi si cu sprancene, au ba?
multumesc

Ultima oara a fost editat de muzo (2008-08-25 01:16:20)

#2 2008-08-25 01:10:30

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

Re: Ce credeti? suntem insarcinati?

dak nu  vn in 7 zile de la data la care ar trebui sa soseasca fa un test

#3 2008-08-25 01:49:46

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

deci
1.daca te vei reapuca de yasmine,s'ar putea sa ai din nou spotting primele 3 luni..e ca si cum ai lua din nou de la 0.Daca vrei bebe,e ok sa faci pauza...daca dai un cauta,o sa gasesti mai multe detalii,insa de obicei e bine sa conepi un bebe cam la 2 luni dupa ce ai oprit antibebe-parca asa.Faptul ca ai unit foliile,daca vei continua sa iei yasmine nu o s ainfluenteze cu nimic..tot intr'una din cele 7 zile de pauza va veni menstra,daca le vei opri s'ar putea sa fie un pic dereglata.
2 big_smile citisem undeva ca sporeste sansele de a avea sarcina gemelara...daca dai un search pe google o sa afli mai multe
3. 3 saptamani de la contactul cu risc sau 1 saptamana de la intarzierea menstrei
4. pff...aici nush ce sa iti zic..dar daca zici ca au fost multe si neprotejate...s'ar putea

offtopic Paraschiva,daca tot raspunzi la intrebari..macar rezerva'ti timpul de a raspunde  pe indelete ..nu doar la o intrebare de dragul de a face posturi smile

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#4 2008-08-25 19:41:58

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

muzo a scris:

salut!
am o oarecare problema, si m-am si lamurit pe alocuri citind aici. Deci: iau Yasmin de 2 ani, ii sunt recunoascatoare ca m-a scapat de o dismenoree groaznica si de niste menstre absolut secatuitoare. Vara asta insa am comis-o. Am pierdut undeva in salbaticie unde ma afalm intr-o.. hmm expeditie borsetuta in care imi tineam chestii absolut esentiale cum ar fi cardul, permisul, telefonul si Yasmin. Asta se intampla in jur de 23 iulie, moment in care mai aveam de luat 8 pastilutze de pe folie si in contextul unei activitati sexuale mmm vioaie. In 28 a venit asa o chestie, nu pot sa-i zic nici spotting. Abia am stricat un protejslip. In 29 eram ca noua (chiar si cu yasmin aveam menstre destul de abundente, 4, 5 zile) dar eram inca departe de orice sursa de yasmin. Am ajuns acasa in 8 august, deci pauza de 7 zile era de mult ratata asa ca no, iaca pauza de o luna ( si din nou, mult, foarte mult sex neprotejat). Astept o menstruatie adevarata pe urmatoarele zile, dar nu se simte nici un semn, nici o durere mica de burta (chiar si cu yasmin aveam dureri moderate) numa mi-au crescut sanii muult si ma dor groaznic , nu pot sa dorm nici pe spate de grei ce sunt, iar pe burta sau pe o parte nici nu indraznesc (asta cu sanii e foarte noua, nu m-au deranjat nicodata, ei de felul lor sunt mici si tari acum sunt maaaaaari si foarte tari si fierbinti). Acuma, nu ar fi o tragedie sa fim gravizi, ba am ajuns la concluzia ca ne-am bucura foarte mult de un bebe dar as fi preferat sa-mi fac niste teste prenatale si niste controale mai amanuntite inainte de bebe, mai ales ca am calatorit in tari ciudate,am dormit in cort - in cele mai fericite cazuri si in cele mai jegoase hoteluri pe care le-ati visat vreodata - in ultimele doua luni, am mancat la marginea drumului mancare de la bastinasi, neigienic, in fine, un cosmar al igienei.
No, acum intrebarile:
1.daca vine menstruatie normala saptamana aceasta, e ok sa continui sa iau Yasmin ca si cum nu s-a intamplat nimic. adica nu o sa ma chinuie readaptarea si mai stiu eu ce? sau sa profit de pauza asta si sa ma controlez serios in vederea lui bebe... acum ca-mi place ideea? ( nu ma luati de neserioasa, dar chiar nu avem o parere foarte clara despre bebe, numa stim ca ne-am bucura sa fie, chiar daca nu l-am planificat). Tot legat de asta, in cei doi ani am modificat ziua de menstruatie luand cateva pastile in plus la unele folii, in ce fel o sa modifice asta (sau, mai corect: modifica asta) ziua in care sa astept menstra?
2. vroiam sa va intreb de efectul negativ al anticonceptionalelor imediat inainte de sarcina dar m-am lamurit pe forum ca e ok, adica nu tuseste de le ac.
3. cand sa incerc un test de sarcina?
4. parerea voastra: e cu ochi si cu sprancene, au ba?
multumesc

1.intr-adevar...dak incepi ac dupa o pauza este foarte posibil sa ai parte de acele efecte ale obisnuirii organismului cu ele,cum ar fi spottingul...primele 3 luni; daca catunci cand ai luat prima data yasmin nu ai avut spotting,poate nici acum nu o sa ai...
2.nu-s probleme daca vrei un bebe imediat dupa ce intrerupi ac;
3.testul se face la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat,sau daca ti-a intarziat menstra,in a 7-a zi de intarziere...
4.s-ar puta sa fie cu ochisori..."sanii maariti si durerosi...la asta ma duce cu gandul...
Stiu ca dupa intreruperea ac , pot aparea ovulatii spontane...iar daca ai facut sex neprotejat...
Oricum,daca ai insarcinata si ai vrea sa pastrezi pe bebe nu-i problema cu ac.
Te asteptam cu vesti.:k?ra:

Iubesc si sunt iubita

#5 2008-08-25 22:40:12

muzo
New member

multumesc, doamnelor!
pai no, am mai cugetat si am ajuns la concluzia ca vrem bebe si chiar daca nu e acum, depunem toate eforturile smile.. adica ma las de fumat si ma duc la doctor sa-mi zic cum si cat sa ma caut ..
eu am calculat ca daca vine la marele fix ar trebui sa vina 26, 27 august adica maine poimaine, si deci dupa asta sa-mi ghidez eventualul test de sarcina ca "trei saptamani dupa contactul cu risc" aici nu se aplica.
inca o data, multumesc

Publicitate

loading...

#6 2008-08-25 22:43:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa dea doamne  doamne sa iasa cum vreti voi,iar bebe va veni la timpul potrivit.mult succes

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#7 2008-08-26 07:58:10

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sa ne tii la curent smile

#8 2008-08-28 13:56:15

muzo
New member

eh, nu e cu ochisori si cu sprancenute
si mie mi-e rrrau...
sunt trista
acum mai sunt in minideplasare inca trei zile, apoi de luni ma intorc acasa si ma duc... la gine? la planning? oricum trebuie sa-mi gasesc un medic de familie ca m-am mutat de juma de an si nu am inca... mi-am luat negatia din judetul de unde am plecat si tre sa o duc la cineva... dar mno, am fost ocupata cu expeditii an stuff.. le-oi face eu pe toate.
abia astept sa intru in topicurile de burtici.
va pup!
multumesc

#9 2008-12-05 14:54:05

muzo
New member

hehehe, dragelle mele
am 10 saptamani si 3 zile big_smile
am avut menstruatie in 27 august si in 24 septembrie si gata
va pupam cu drag

#10 2008-12-05 14:56:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

felicitari muzo majoreta
sa ai grija de tine, multa sanatate si sarcina usoara smile
te asteptam pe forumul de mamici smile

#11 2008-12-05 15:12:49

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

felicitari si bine ai venit printre noi viitoarele mamici

#12 2008-12-05 15:14:58

needy_teen
New member
Inregistrat: 2008-07-07

sa fiti sanatosi hjarta acum ca stau si ma gandesc mai bine, aceleasi simptome le-am avut si eu inainte de menstra cesafac si inainte niciodata nu ma dureau sanii, iar luna asta erau mari si dureri insuportabile. la varsta mea nu ar fi recomandat :-< si..nu stiu..dar sunt eu mai aiurita si mi-ar place un bebic neutral offf..oricum. ma bucur pentru tine. si totusi offtopic daca mi-a venit menstra mai devreme si durererile au fost ca cele ale lui muzo, este posibil sa fie acolo bebe? cesafac

years of love have been forgot,
in the hatred of a minute..

#13 2008-12-05 15:16:48

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

felicitari muzo  majoreta  rugaciune
o intrebare totusi?
ati incercat  bebe imediat dupa ce ai renuntat la ac, sau ati facut pauza 2 luni cum zicea cineva mai sus in topic?
merci fain.
hjarta   face_tree   santa

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#15 2008-12-05 16:11:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

felicitari si sarcina usoara

..be the best ...fuck the rest smile))

#16 2008-12-06 17:01:06

muzo
New member

salut!
pur si simplu n-am mai luat anticonceptionale iar bebe s-a prins in doua luni jumate big_smile
simptomele acelea le-am avut in august, needy teen, iar dupa aceea am avut menstruatie inca o data in septembrie
va multumesc pentru vorbele bune !!
imed ma duc si pe forum big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.