|
Nu esti logat.
Mancarime in zona genitala#1 2008-08-25 10:18:10
mancarime in zona genitalabuna ma confrunt cu o problema am o mancarime in zona genitala si o usturime cand fac pipi iar cand am avut contact parca as fi luat foc folosim prezervative si le-am schimbat ptr diversificare pana acum am folosit doar Romantic si de vreo 2/3 ori Kama Sutra si ieri am observat la sotul meu niste pete mici rosii pe penis fara sa il deranjeze in vreun fel sa fie de la aceste prezervative? am auzit de crema de galbenele se gaseste la orice farmacie? Offline #2 2008-08-25 11:36:41
Re: mancarime in zona genitalapoate e candida... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2008-08-25 12:59:01
Re: mancarime in zona genitalacrema de galbene se gaseste la farmacii,dar nu va rezolva problema,decat temporar.cel mai bine este sa mergi la un medic si sa iei un tratament pt ce aveti Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2008-08-25 13:14:33
Re: mancarime in zona genitalalasa tu crema de galbenele si mergi la medic Offline #5 2008-10-29 12:07:31
Re: mancarime in zona genitalaam si eu o probl: cam d 1-2 am inceput sa am o senzatie neplacuta de mancarime in zona genitala...in urma cu vreo 3 zile mi-am schimbat gelul intim...poate fi aceasta cauza??ma spal destul de des: 2-3-4 dusuri p zi..stau in camin si ma gandesc dak nu cumva am luat vreun microb knd am fost la toaleta... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-29 13:01:11
Re: mancarime in zona genitalapoate fi de la gelul intim, poate fi o candidoza... Offline #7 2008-10-29 14:00:33
Re: mancarime in zona genitalamc d rasp...am sa-ti urmez sfatul..dak probl persista ma duc la medic.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|