|
Nu esti logat.
Un sfat,va rog#1 2008-08-25 18:29:09
un sfat,va rogBuna. Am luat loette anul trecut,la sfatul medicului. am intrerupt din prostie si acum o luna am inceput iar sa iau. toata luna trecuta am avut pete maronii...fenomenul de spotting a tinut pana la menstruatie. ieri am luat prima pastila din al doilea blister si azi au revenit petele. medicul mi-a spus sa iau loette sau logest. ce sa fac acum?? sa continui tot asa,cu loette? ca e cam neplacut. sau daca le schimb cu logest,cand sa le schimb? va multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de ina-emilia (2008-08-25 18:31:31) Offline #2 2008-08-25 18:30:40
Re: un sfat,va rogspottingul asta poate sa apara in primele 3 luni de administrare... eu zic sa mai astepti, daca nu e in cantitati mari. poate totusi se adapteaza organismul la ele... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-08-25 18:34:06
Re: un sfat,va rogPai nu stiu..eu zic ca totusi e in cantitati destul de mari..alldays-ul e maro tot.oare ce sa fac? Offline #4 2008-08-25 18:35:55
Re: un sfat,va rogdata trecuta nu am avut nicun fel de scurgere,nimic. de-asta mi se pare ciudat Offline #5 2008-08-25 18:43:44
Re: un sfat,va rogoragnismul nu reactioneaza la fel de fiecare data.. in 3 luni ar trbui sa treaca, daca nu fugutza la planning sa iti dea altele... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|