homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-27

#495 2008-09-05 23:12:53

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Supranatural..discutii libere :P

Mi'am luat de pe net toate seriile de la Ghost Wisperere si ma uit la serial si am inceput sa visez noaptea tot felul de chestii asemenatoare ca in film lol e nice big_smile
Dar faza care am povestit'o cand am fost la munte a ramas in mintea mea,ce fel era drumul ala intunecat si tot felul de sunete mad

We Have To Be Strong !!!

#496 2008-09-05 23:24:28

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

GreenBubbles a scris:

eu nu cred in interpretarea viselor
dak era sa fie cum zic visele,pana acum muream de vreo...500 de ori
ajungeam saraca lipita pamantului
etc
cartile p kre le citsc ma influenteaza uneori
acum citesc Casa Intunericului,d aia am visat o casa enorma...un conac.
mai d mult aveam frecvent acelasi vis aproape,cu un castel ff malefic.dar au trecut smile
i dont belive in dreams...

da...asa e...visele de sunt influentate de ce ni se intampla in timpul zilei. la faza cu interpretarea viselor sunt de acord cu Freud...sunt doar refulari ale subconstientului...care se elibereaza prin vise.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-05 23:26:31)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#497 2008-09-05 23:39:49

Andreea86
Hero member

nashpa emisiunea de pe discovery....scarry smile

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-05 23:40:10)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#498 2008-09-05 23:52:20

life
Hero member

Ma intreb ce o sa afle ca s'a intamplat pana la urma in casa big_smile
Cred ca maine o sa incerc sa'mi hipnotizez fratele rotfl

Ultima oara a fost editat de life (2008-09-05 23:53:12)

We Have To Be Strong !!!

#499 2008-09-05 23:56:30

Andreea86
Hero member

rotfl rotfl rotfl saracul tau frate rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#500 2008-09-06 00:00:10

life
Hero member

M'au lasat cu ochii in soare cu emisiunea lor..nu puteau sa mai stea si ei prin casa aia? lol

We Have To Be Strong !!!

#501 2008-09-06 00:14:45

Andreea86
Hero member

rotfl tu ai fi mai stat? ca eu nu. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#502 2008-09-06 00:17:02

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Andreea86 a scris:

GreenBubbles a scris:

eu nu cred in interpretarea viselor
dak era sa fie cum zic visele,pana acum muream de vreo...500 de ori
ajungeam saraca lipita pamantului
etc
cartile p kre le citsc ma influenteaza uneori
acum citesc Casa Intunericului,d aia am visat o casa enorma...un conac.
mai d mult aveam frecvent acelasi vis aproape,cu un castel ff malefic.dar au trecut smile
i dont belive in dreams...

da...asa e...visele de sunt influentate de ce ni se intampla in timpul zilei. la faza cu interpretarea viselor sunt de acord cu Freud...sunt doar refulari ale subconstientului...care se elibereaza prin vise.

nu-s d acord aici,mai ales k eu am cele mai stupide vise.
c frustrare sa fie in visu in kre eu si michael jackson am furat un pestiro de aur?nu ma omor dupa tipu ala si nici dupa pestisorii aurii.
dar cand am facut tort d ciocolata p fundu oceanului? :f?rv?nad:

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#503 2008-09-06 00:29:01

Andreea86
Hero member

rotfl green...se poate sa fi fost si ceva din trecut. ai auzit ceva de vreun pestisor, ai vazut un video sau o stire cu michael jackson....ti-a fost pofta de un tortulet de ciocolata.... sunt lucruri marunte...poate nici nu ti-ai dat seama...ai trecut pe strada langa o poza cu un epstior, sau un acvariu....tu nu l-ai avzut, dar subconstientul da.
Uite...in interpretare visului Freud zicea despre cineva care a visat o floare...iar in vis stia denumirea in latina a acelei flori. In realitate nu avea cum sa stie, pentru ca nu era pasionat de flori. De fapt cumparase un atlas botanic pt o ruda (parca)....si in timp ce rasfoise a vazut si poza cu foalreasi denumire. Pe moment nu a bagat de seama, nu a retinut, dar in subcosntient s-a inregistrat tot. smile Sau fetele oamenilor pe care ii visam, pe care nu-i cunoastem, foarte posibil s afie omanei pe langa care ai trecut ziua...si subconstientul i-a retinut. La fel se intampla si cu pliante, poze, articole, etc....pe moment nu le bagi in seama dar pot aparea in vis.
Acum nu zic de chestii prevestitoare...visezi ceva si dupa un timp se intampla....la astea nu ma bag....dar zic de visele astea ciudate. Sau tot in Intepretarea visului zicea Freud ca visul in care fratele moarte e dorinta ascunsa in subconstient de a ramane singurul copil la parinti...singurl rasfata. Nu inseamna ca vrei sa-ti moarta fratele/sora...dar in subcosntent macar o data cand ai fost copil te-ai gandit ca aprintii il prefera pe el/ea...ca daca ai fi singurlul copil ai fi mai rasfatat.
La partea cand trebuie sa te trezesti...si de ex suna ceasul. in vis incerci sa-i dai o explicatie soneriei (ba suna telefonul, ba la usa, etc)...orice ca sa iti mentii starea de somn si sa nu trebuiasca s ate trezesti. Ba chiar cateodata visezi ca te-ai trezit, mergi la baie, te pregatesti, esti pe drum... Nu ai patit asa ceva? ca mie des mi s-a intamplat...si explicatia mi se pare chiar plauzibila. In fine...mi-a placut mult cartea aia. smile si n general ideile lui Freud mi se par ok. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#504 2008-09-06 00:29:30

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

nu-s d acord aici,mai ales k eu am cele mai stupide vise.
c frustrare sa fie in visu in kre eu si michael jackson am furat un pestiro de aur?nu ma omor dupa tipu ala si nici dupa pestisorii aurii.
dar cand am facut tort d ciocolata p fundu oceanului? :f?rv?nad:

tare visele rotfl
Pai nu toate visele trebuie sa semnifice ceva neaparat,sa transmita un mesaj..sunt vise pur si simplu si vise care pot transmite ceva..eu zic ca le poti deosebi..altceva e cand te visezi cu Michael Jackson si altceva cand o visezi pe bunica care iti zice sa ai grija de tine sa zicem (vb in general).

We Have To Be Strong !!!

#505 2008-09-06 00:32:51

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Andreea86 a scris:

Ba chiar cateodata visezi ca te-ai trezit, mergi la baie, te pregatesti, esti pe drum... Nu ai patit asa ceva? ca mie des mi s-a intamplat...si explicatia mi se pare chiar plauzibila. In fine...mi-a placut mult cartea aia. smile si n general ideile lui Freud mi se par ok. big_smile

Nu doar cateodata, de foarte multe ori.
Vine mama si ma striga ca e foarte tarziu, atunci in sfarsit deschid ochii foaaaaarte mirata cum de sint inca in pat cand io stiam ca deja eram imbracata si gata de plecare.
La asta care e explicatia?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#506 2008-09-06 00:34:35

life
Hero member

Andreea86 a scris:

rotfl green...se poate sa fi fost si ceva din trecut. ai auzit ceva de vreun pestisor, ai vazut un video sau o stire cu michael jackson....ti-a fost pofta de un tortulet de ciocolata.... sunt lucruri marunte...poate nici nu ti-ai dat seama...ai trecut pe strada langa o poza cu un epstior, sau un acvariu....tu nu l-ai avzut, dar subconstientul da.
Uite...in interpretare visului Freud zicea despre cineva care a visat o floare...iar in vis stia denumirea in latina a acelei flori. In realitate nu avea cum sa stie, pentru ca nu era pasionat de flori. De fapt cumparase un atlas botanic pt o ruda (parca)....si in timp ce rasfoise a vazut si poza cu foalreasi denumire. Pe moment nu a bagat de seama, nu a retinut, dar in subcosntient s-a inregistrat tot. smile Sau fetele oamenilor pe care ii visam, pe care nu-i cunoastem, foarte posibil s afie omanei pe langa care ai trecut ziua...si subconstientul i-a retinut. La fel se intampla si cu pliante, poze, articole, etc....pe moment nu le bagi in seama dar pot aparea in vis.
Acum nu zic de chestii prevestitoare...visezi ceva si dupa un timp se intampla....la astea nu ma bag....dar zic de visele astea ciudate. Sau tot in Intepretarea visului zicea Freud ca visul in care fratele moarte e dorinta ascunsa in subconstient de a ramane singurul copil la parinti...singurl rasfata. Nu inseamna ca vrei sa-ti moarta fratele/sora...dar in subcosntent macar o data cand ai fost copil te-ai gandit ca aprintii il prefera pe el/ea...ca daca ai fi singurlul copil ai fi mai rasfatat.
La partea cand trebuie sa te trezesti...si de ex suna ceasul. in vis incerci sa-i dai o explicatie soneriei (ba suna telefonul, ba la usa, etc)...orice ca sa iti mentii starea de somn si sa nu trebuiasca s ate trezesti. Ba chiar cateodata visezi ca te-ai trezit, mergi la baie, te pregatesti, esti pe drum... Nu ai patit asa ceva? ca mie des mi s-a intamplat...si explicatia mi se pare chiar plauzibila. In fine...mi-a placut mult cartea aia. smile si n general ideile lui Freud mi se par ok. big_smile

Dap..bine zice Freud big_smile..si eu cred ca visele vin din subconstient,lucruri care le "tragem cu ochiul" fara sa vrem si nu le bagam in seama dar ele raman intiparite in minte si probabil in vis ni se redau dar intr'o maniera aparte..Mai visam si lucruri care ni le dormi ascuns si care nu vrem sa le recunoastem dar ele sunt acolo si tot asa..Treaba cu visele prevestitoare e altceva.

We Have To Be Strong !!!

#507 2008-09-06 00:34:53

Andreea86
Hero member

sau imi zicea un amic ca a dat o data cu masina peste un caine...si nu a oprit sa vada daca era ok cainele sau nu. si se simtea cumva vinovat de asta. si in vis a visat ca a dat peste caine, a oprit (deci a facut ce trebuia...si cea ce in realitate nu a apucat sa faca...subconstientul lui a reperat cumva greseala) si apoi au venit niste tigani cu bate s-al fugareasca (stia ca merita pedeapsa...si ca nu a fost bine ce a facut. tiganii cu bata a fost pedeapsa). in fine....ceva de genul asta explica si freud...subconstientul nostru cauta rezolvari la probleme pe care cateodata noi nici nu ne dam seama ca le avem wink
si da...de acord cu life...eu vorbesc de vise din astea care nu trebuie sa semnifice ceva in mod supranatural. atunci cand iti vorbeste bunica poate fi si altceva.
Desi eu am visa-to pe bunica mea exact de ziua ei...cand eu uitasem ca e ziua ei. sunt sigura ca subconstientul meu nu a uitat si de asta am visat-o chiar atunci. Daca nu, spiritul ei chiar a fost suparat ca am uitat si nu am dat de pomana...cine stie.

hjarta Eu si puiu hjarta

#508 2008-09-06 00:36:21

life
Hero member

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

Ba chiar cateodata visezi ca te-ai trezit, mergi la baie, te pregatesti, esti pe drum... Nu ai patit asa ceva? ca mie des mi s-a intamplat...si explicatia mi se pare chiar plauzibila. In fine...mi-a placut mult cartea aia. smile si n general ideile lui Freud mi se par ok. big_smile

Vine mama si ma striga ca e foarte tarziu, atunci in sfarsit deschid ochii foaaaaarte mirata cum de sint inca in pat cand io stiam ca deja eram imbracata si gata de plecare.

Probabil mintea ta stie ca deja ar trebui sa te trezesti dar u nu vrei,esti inca obosita si astfel subconstientul tau lucreaza si astfel visezi ca te'ai trezi,ca ai plecat..

We Have To Be Strong !!!

#509 2008-09-06 00:36:49

Andreea86
Hero member

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

tot asta ca si explicatia alarmei in vis. pentru a-ti pastra starea de vis. daca visezi ca deja esti in drum spre serviciu...nu mai trebuie sa te trezesti. pur si simplu subconstientul nu vrea sa te lase sa te trezesti...si cauta sa te "pacaleasca" prin vis.

hjarta Eu si puiu hjarta

#510 2008-09-06 00:37:36

Andreea86
Hero member

life a scris:

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

Probabil mintea ta stie ca deja ar trebui sa te trezesti dar u nu vrei,esti inca obosita si astfel subconstientul tau lucreaza si astfel visezi ca te'ai trezi,ca ai plecat..

da...asta e. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#511 2008-09-06 00:38:16

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu am visat o data k stephen king a scris 2 carti noi
nu le retin numele p moment.
si a doua zi am cautat in librarii sa vad dak chiar exista lol una exista,alta nu.
si nu cred k am trecut eu p langa o carte de king si sa nu o observ,mai ales k eu ma holbez in toate vitrinele cu carti lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#512 2008-09-06 00:39:52

Andreea86
Hero member

Astfel, multe persoane, dacă li se face sete c?nd dorm, visează că beau. In acest fel, momentan dorinţa ?ndepărtată, ele pot continua să doarmă. Aceste vise, care ar putea fi numite vi?g de confort, nu s?nt rare şi se produc adesea cu puţin fc*mp ?nainte de trezire, c?nd cel care doarme se apropie de. momentul ?n care va trebui să se scoale.'El se grăbeşte atunci să viseze că este ?n picioare, că este deja ocupat cu toaleta, sau chiar că se află la şcoală,, la birou, ?n locul unde trebuie să se ducă. In noaptea care precede o călătorie se visează adesea că s-a ajuns la locul de destinaţie. Deasemenea^ ?naintea unei reprezentaţii teatrale sau a unei reuniuni prieteneşti se ajunge ca visul să anticipeze,printr-un gen de nerăbdare,plăcerea promisă.
Realizarea dorinţei se exprimă uneori, ?n vis, ?ntr-o manieră indirectă. Atunci este necesar, pentru a restabili adevărata g?ndine a celui care doarme, să se adauge lanţului veriga care lipseşte. Este primul pas pe calea interpretării visului. Un soţ, spre exemplu, ?mi povesteşte visul tinerei sale soţii. Aceasta a visat că i-a venit ciclul. Or, ?ncetarea ciclului este simptomul gravidităţii. Aceste două idei nu pot dec?t să coincidă ?n mintea tinerei femei, iar conţinutul visului ei, ca dorinţă realizată, ?mi indică ?n mod clar că ea doreşte ca graviditatea să ?nt?rzie să se producă.

Visele adulţilor s?nt aproape ?ntotdeauna pline de materiale absurde şi eteroclite care nu prezintă urma vreunei dorinţe realizate.
?nainte de a abandona aceste vise infantile, care s?nt ?n mod vizibil realizări ale dorinţelor, notăm ?ncă o particularitate care a fost observată de mult timp ?n vis şi care se verifică cel mai bine pe cele din prima grupă. Fiecare din visele pe care le-am studiat se poate  formula printr-o dorinţă: "Oh, dacă plimbarea pe apă ar fi durat mai multă vreme ! Dacă aş fi eu deja spălat şi ?mbrăcat ! Dacă aş fi m?ncat eu toate cireşele ?n loc să le dau unchiului !" Dar visul oferă ceva mai mult dec?t acest mod optativ. El ne prezintă dorinţa realizată, el ne oferă această realizare sub o formă reală şi actuală. Iar materialele de care se serveşte constau cel mai adesea ?n situaţii, ?n imagini senzoriale, aproape ?ntotdeauna vizuale. Deci, chiar ?n această grupă se produce un gen de transpunere pe care o putem numi lucrarea visului: o g?ndire care exista sub forma optativă este ?nlocuită printr-o imagine actuală.

asta e o bucata din interpretarea visului. in fine...cazuri mai simplute. smile

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-06 00:41:26)

hjarta Eu si puiu hjarta

#513 2008-09-06 00:40:46

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

eu am visat o data k stephen king a scris 2 carti noi
nu le retin numele p moment.
si a doua zi am cautat in librarii sa vad dak chiar exista lol una exista,alta nu.
si nu cred k am trecut eu p langa o carte de king si sa nu o observ,mai ales k eu ma holbez in toate vitrinele cu carti lol

Pai poate ai fi vrut sa scrie ceva nou de asta ai visat big_smile

Ultima oara a fost editat de life (2008-09-06 00:42:56)

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.