|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-29#533 2008-09-06 01:07:42
Re: Supranatural..discutii libere :PVisele sunt un amestec de dorinte refulate, instincte, lucruri pe care subconstientul le inregistreaza, amintiri, care apar in vise sub alte forme, pentru ca in timp ce visam o parte din constient intervine, si visul se "cenzureaza" , si toate aceste lucruri apar sub alte forme, uneori ciudate, care par fara nici o legatura intre ele....... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #534 2008-09-06 01:08:44
Re: Supranatural..discutii libere :Peu dupa faza cu avortul m'a culcat langa mama si cica mam ridicat brusc,mam dus la intarre,am incercat usa si am vazut ca e inchisa si mam trantit in fund langa,bosumflata si a venit mama sa ma intrebe ce am si cica: lasama sa fiu libera si m'am dus in baie mam cuclat pe jos si mam invelit cu prospu si cica ma convins ea sa merg in pat At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #535 2008-09-06 01:12:44
Re: Supranatural..discutii libere :P
We Have To Be Strong !!! Offline #536 2008-09-06 01:13:08
Re: Supranatural..discutii libere :Po rpietena de-a mea s-a trezit nopatea, s-a dus la usa...a luat cheia...sa- dus in camera la mama ei...i-a zis "mama, cheia"...ea saraca "da mama" i-a dat cheia si s-a dus sa se culce. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #537 2008-09-06 01:14:48
Re: Supranatural..discutii libere :P life...da-mi si mie id-ul tau, pls. si dup-aia stergi. parca ziceai ca esti din focsani,nu? poate organizam intr-o zi o intalnire forumista pe aici...suntem vreo 3-4 fete. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-06 01:15:20) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#538 2008-09-06 01:15:23
Re: Supranatural..discutii libere :Peu am vazut pe discovery un caz in care un barbat care suferea de somnambulism a condus 40 de km pana la socrii lui acasa si i-a omorat.... si abia dupa aceea s-a trezit si a inteles ce a facut s-a dus la politie si s-a predat „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #539 2008-09-06 01:17:00
Iti dau mail ci id'ul We Have To Be Strong !!! Offline #540 2008-09-06 01:17:26
da...vazusem si eu o faza din asta. dar nu era sigur daca chiar fusese somnambul sau mintise. altul si-a aruncat sotia in piscina si a omorat-o...si-a pansat rana, si-a schimbat tricoul cu sange...si cica tot somnambul era. si vb astia ca nu cred...ca in somn nu iti dai seama ca te doare rana sau ca esti murdar de sange. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #541 2008-09-06 01:17:51
oky astept mail-ul If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #542 2008-09-06 01:19:36
Eu cred ca avea un fel de identitate dubla,se credea ba unu ba altul si nu'si aducea aminte ce facea..Oricum naspa We Have To Be Strong !!! Offline #543 2008-09-06 01:23:33
Re: Supranatural..discutii libere :P ti-am dat add life If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #544 2008-09-06 01:25:09
Re: Supranatural..discutii libere :PPai nepedepsit oricum nu scapa ca era sau nu somnambul nu conta fapta tot el o facuse. We Have To Be Strong !!! Offline #545 2008-09-06 01:26:05
nu e asa. e la fel ca la nebuni...daca nu stia ce face nu prea poate fi pedepsit. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #546 2008-09-06 01:27:25
Re: Supranatural..discutii libere :Ppana la urma au dovedit l-au consultat cei mai buni psihiatrii din america, i-au facut teste analize, si au dovedit ca nu mintea .... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #547 2008-09-06 01:28:14
Re: Supranatural..discutii libere :PSi eu cand eram mica mereu vorbeam prin somn dar mi s'a intamplat si acum ceva timp ca mi a zis frateme meu ca s'a speriat de mine saracu ca aveam ca niste spasme..pff,oare ce visam? We Have To Be Strong !!! Offline #548 2008-09-06 01:28:42
Re: Supranatural..discutii libere :Pa da? nu am vazut se pare sfarsitul emisiunii... era si cu ala cu sotia si piscina? nici ala nu mintea? sau era alta emisiune ce ai vazut tu? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #549 2008-09-06 01:44:18
Re: Supranatural..discutii libere :Pnu mai stiu am vazut asta acum cativa ani, dar tin minte ca au aratat mai multe cazuri din astea in emisiunea aceea .... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #550 2008-09-06 11:32:11
Re: Supranatural..discutii libere :PIar am visat aseara fantome We Have To Be Strong !!! Offline #551 2008-09-06 12:40:12
Re: Supranatural..discutii libere :Psi erau fantome bune sau rele? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|