homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa ma ingras!!!

#1 2008-08-25 23:19:41

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Vreau sa ma ingras!!!

Buna,fetele!
Am si eu o obsesie in legatuira cu corpul meu:am 1,60m si numai 43 kg si nu stiu cum sa fac sa ma ingras.De mancat,mananc foarte muuult,iar atunci cand ma ingras,totul se depunne pe burta...incat nu ma mai incap pantalonii grater
Acum,ca am reinceput ac am si mai multa pofta de mancare,dar...nimic kg in plus...parca mi-au mai crescut un pic sanii...
Stie cineva vreo reteta de ingrasat sau ce alimente ingrasa?Orice sfat imi e de folos!puss

Iubesc si sunt iubita

#2 2008-08-25 23:24:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Vreau sa ma ingras!!!

dak intri la discutii diverse gasesti akolo sfaturi,pareri,impresii,etc.da o cautare pe forum

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-08-26 00:08:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

http://forum.anticonceptionale.ro/t1832 … ic---.html
si mai sunt si altele
normal ca se depune tot pe burta din moment ce nu mananci sanatos..am avut si eu aceeasi pb
mai vb la topicurile celalate daca vrei ca se supara moderatoarele pe noi tongue

#4 2008-08-26 12:51:23

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

grecu_elena a scris:

Buna,fetele!
Am si eu o obsesie in legatuira cu corpul meu:am 1,60m si numai 43 kg si nu stiu cum sa fac sa ma ingras.De mancat,mananc foarte muuult,iar atunci cand ma ingras,totul se depunne pe burta...incat nu ma mai incap pantalonii grater
Acum,ca am reinceput ac am si mai multa pofta de mancare,dar...nimic kg in plus...parca mi-au mai crescut un pic sanii...
Stie cineva vreo reteta de ingrasat sau ce alimente ingrasa?Orice sfat imi e de folos!puss

paine cu unt la greu si abdomene sa nu pui pe burta
ai putea merge la un nutritionist

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2008-08-26 14:24:10

your.dream
Insomniac member
Site

Multumesc mult!

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2008-08-26 16:37:18

pitika17
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

eu zic sa te duci la sala de fortza dupa antrenament o sa ai si pofta de mancare si nu o sa se depuna totul pe burtica:)

#7 2008-08-26 18:12:41

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

grecu_elena a scris:

Buna,fetele!

mie sincer nu mi se pare ca esti slaba, ci esti chiar bine.. eu as fi multumita la 1.57 ai mei sa am 43 kg spre deosebire de 49 de acum.. e mai usor sa te ingrasi, dar mai greu sa slabesti.. smile

#8 2008-08-26 19:09:09

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

ioana_4 a scris:

grecu_elena a scris:

Buna,fetele!

mie sincer nu mi se pare ca esti slaba, ci esti chiar bine.. eu as fi multumita la 1.57 ai mei sa am 43 kg spre deosebire de 49 de acum.. e mai usor sa te ingrasi, dar mai greu sa slabesti.. smile

de acord sa slabesti ii kiar cel mai greu
de knd ma stiu am fost f slaba si nu stiam ce sa fac sa ma mai ingras .si knd in sfarsit am inceput sa pun cv p mn(aveam km 16 ani),am fost asa fericita.problema e k m'am tot ingrasat pana am ajuns la 60 kg,ceea ce raportat la inaltimea mea d atunci era un dezastru.am inceput sa slabesc si mio luat o vreme fara vreo cura anume pana am aj la 53 kg kt am akm si nu mai vreau sa ma ingras never nici un gram:P

#9 2008-08-26 19:52:41

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

eu sunt slaba de cind ma stiu....si tare mi-as dori sa ma mai ingras putin...eu fff greu pun 1-2 kg pe mine...in schimb de slabit se intimpla una doua...daca nu maninc calumea intr-o zi deja in 2 zile simt dupa blugi ca am slabit sad . in toamna am sa ma duc sa fac oarece analize ca sa stiu si eu ce se intimpla...e posibil totusi sa am o ardere buna care ma ajuta sa nu pun pe mine la orice ora as minca...

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#10 2008-08-27 14:17:29

your.dream
Insomniac member
Site

Multumesc pentru raspunsuri!Sunteti niste dragute!Va pup!

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.