homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Au mai ramas doar 8 pastilute

#1 2008-08-26 10:16:14

cristina_las
Membru
Inregistrat: 2008-08-26

au mai ramas doar 8 pastilute

sunt o noua membra a acestui forum e care l-am descoperit doar astazi incercand sa descopar niste raspunsuri pentru nelamurirea pe care o am, din pacate nu am gasit inca nici un raspuns exact la aceasta intrebare, drept pentru care o sa apelez la ajutorul fetelor de pe acest forum ..am vazut ca se dau raspunsuri foarte pertinente si in plus exista chiar si persoane calificate care raspund la intrebari (doctoressa).
problema mea este urmatoarea: aseara inainte cu o ora de a lua tableta de logest am avut un scaun moale.. nu chiar apos dar nici foarte departe, oricum nu am avut crempe sau alte simptome ale unei boli diareice si nici alte scaune dupa tableta.astazi de dimineat am avut din nou un scaun cam ca si cel de aseara ... ma gandesc ca ar trebui totusi sa folosesc protectia suplimentara timp de 7 zile dupa ce se stabilizeaza problema cu scaunele moi, de obicei asa procedez in astfel de situatii,numai ca de data aceasta mai am doar 8 tablete ramase pe folie.daca din momentul in care termin cu problema cu scaunele moi si incep cele 7 zile de protectie suplimentara o sa mai am pe folie 7 sau mai putin de 7 tablete si daca nu vreau sa incep imediat folia urmatoare o sa fiu protejata pe perioada pauzei de 7 zile?nu stiu cum e in cazul in care reusesc sa iau 7 tablete in perioada de protectie suplimentara dinaintea pauzei de 7 zile ?... dar daca raman mai putin de 7 tablete inainte de pauza banuiesc ca nu o sa fiu protejata nic in pauza si nici luna viitoare.. si probabil ca luna viitoare o sa trebuiasca sa mai folosesc protectie suplimentara in primele 7 zile (la folia uurmatoare) ? ati putea va rog sa-mi confirmati sau infirmati aceste banuieli? multumesc mult si scuze de descrierea stufoasa a problemei.. dar ma gandeam ca ar fi bine sa fie clare toate imprejurarile situatiei.

#2 2008-08-26 10:40:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: au mai ramas doar 8 pastilute

nu e nevoie de protectie suplimentara.nu ai avut mai mult de 4 scaune moi smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-26 10:47:43

cristina_las
Membru
Inregistrat: 2008-08-26

super, multumesc pentru raspunsul rapid.

#4 2008-08-26 10:49:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu ai pt.ce smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.