|
Nu esti logat.
O mica intrebare...-2#20 2008-08-27 20:10:32
Re: o mica intrebare...Se intimpla ceva daca am luat mai multe zile doua pastilute de acelasi fel? Luna asta e posibil sa fi inghiti de vreo citeva ori doua pastile de Marvelon 28 la fel pentru ca nu-mi aminteam daca am luat-o pe cea din ziua respectiva (am avut o folie de rezerva de pe care luam a doua pastila in caz de nu-mi aminteam de prima). Creste doza de hormoni care ar putea sa imi afecteze organismul sau nu se intimpla nimic de vreme ce restul pastilelor le-am luat in mod normal? Multumesc. Offline #21 2008-08-27 21:11:35
Re: o mica intrebare...Io cred ca nu se intampla nimic, dar sa nu faci o obisnuita din asta. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #22 2008-08-27 22:43:55
Re: o mica intrebare...Da, imi dau seama ca nu trebuie sa fac o obisnuinta din asta. Nu am avut probleme cu luarea pastileleor pina acum doar ca in ultima vreme am fost cam stresata si mi-am dat programul peste cap, si uit o multime de lucruri. Daca am luat cite doua pastile odata contraceptia mai este valabila sau protectia dispare? Offline #23 2008-08-27 22:44:41
Re: o mica intrebare...Nu scade, stai linistita. Mai putine sa nu iei ca sa nu ai probleme cu protectia. #24 2008-08-27 22:46:04
Re: o mica intrebare...Multumesc ! Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-18 12:03:22
Re: o mica intrebare...si eu am avut aceeasi problema si am intrat sa caut ca sa fiu sigura chestia e ca ieri am avut varsaturi la exact 4 ore de la pastila si mia fost frica ca nu sa absorbit si am mai luat una dintr-o folie de rezerva:) acu dak s-or fi absorbit amandoua bine ca nui problema cu protectia Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2010-01-18 12:03:58) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|