|
Nu esti logat.
Nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....#1 2008-08-26 23:37:28
nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....fetelor.... mama mea e trecuta de 40 ani si are 90 kg la 1.60 m...... e mult...... cuc. Offline #2 2008-08-27 00:18:29
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....e deja femeie in toata firea...spune-i sa-si ia intr-o zi liber de la munca si sa se duca la doctor ca,vorba ta,nu se pune problema kilogramelor in plus,cat se pune problema afectarii sanatatii dansei,datorita kilogramelor astora nenorocite! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #3 2008-08-27 00:25:33
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....ai incercat sa stai de vorba cu ea? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4 2008-08-27 00:25:35
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....a fost la doctor... si i-a dat un regim de 1000 calorii pe zi, care nu-l tine........... si are hipotiroidie cuc. Offline #5 2008-08-27 00:30:08
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....pai daca nu il tine...are si slujba de asa natura...(ca si mama,de altfel,care sta toata ziua la birou,mananca te miri ce,si cand vine acasa,frigiderul e prima oprire)...ii cam trebuie o vointa de fier...sa stea ea la munca sa-si faca salate si salatute (sau chiar daca si le face de acasa,sa stea sa le care dupa ea)...e greu...vorbeste si tu cu ea... Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-27 00:31:17
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....as spune sa ia pastile de care iau eu.. pentru persoanele carora greutatea le afecteaza sanatatea, e ok..merita sa ia, parerea mea.. Offline #7 2008-08-27 00:33:35
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....uite mama a slabit 12 kg anul trecut. Offline #8 2008-08-27 00:36:47
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....mereu se amageste....... deocamdata ii plecata din tara dar cand vine, vrea sa incearce cura cu supa de varza........... am sa mai vorbesc cu ea..... cuc. Offline #9 2008-08-27 00:52:23
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....nu stiu...iti trebe un motiv...ceva care sa te ambitioneze.. Offline #10 2008-08-27 09:29:57
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....
cura cu ciorba de varza e scurta, are doar o saptamana... se poate tine maxim 14 zile, dar nu mai mult, ca e destul de "saraca" si risti s-o dai in anemie (eu am patit-o). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #11 2008-08-27 09:59:24
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....
sunt de acord.. curele astea tinute pe cateva zile nu dau nimic rezultate pe termen lung. trebuie ca mama ta sa isi faca curaj si sa-si schimbe stilul de viatza. n-o sa-i fie usor dar daca vrea sa se simta bine trebuie sa o faca! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #12 2008-08-27 10:02:29
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....tot ceea ce trebuie sa faca este sa-si schimbe alimentatia, sa mearga la un doctor naturist care ii poate prescrie un amestec de plante din care poate bea ceaiuri chiar si la servici iar ideea fetelor cu bicicleta de camera e super, zic eu. Pastilele pentru slabit sunt o porcarie. Multora le e mai usor sa inghita o pastila si sa astepte sa se intample o minune, care bineinteles se si intampla insa cat tine aceasta minune dupa ce se renunta la pastile,e o alta intrebare. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2008-08-27 10:02:31
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....Sau mai bine sa mearga la un nutritionist, ca sa-i dea un regim adecvat. #14 2008-08-27 10:14:30
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....eu una nu as avea rabdare sa tot numar calorii si sa ma tin de un plan alimentar facut de nutritionist. Sunt de parere ca fiecare isi cunoaste corpul si daca doreste poate singur sa cerceteze si sa gaseasca remediul potrivit pentru a slabi. Iar plantele prescrise de un dr. naturist pot face minuni. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #15 2008-08-27 10:20:41
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....In cazul mamei ei, cred k nutritionistul e cel mai indicat. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #16 2008-08-27 10:53:36
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....si vointa!! ca asta-i lipseste in primul rand Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #17 2008-08-27 16:24:04
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....avem bicicleta de camera de vreo 5 ani.... si momentan sta pe post de cuier ..... cand incepe scoala am sa merg sa ii duc eu o salata pe zi, la pranz.. sper sa reusesc.. cuc. Offline #18 2008-08-27 16:59:50
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....ideea e ca trebuie sa isi doreasca si ea. cred k un nutritionist e cel mai indicat in cazul ei, si incet incet regimul alimentar se schimba http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2008-08-27 17:52:34
Re: nu stiu cum s-o ajut pe mama :(telor....am sa vb-esc cu ea, sa faca jumatate de ora in fiecare seara pe bicicleta, la tv... de fata cu mine. macar asta sa fie un inceput. cuc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|