homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Copila tampita . Probleme "minore"

#1 2008-08-27 06:06:55

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Copila tampita . Probleme "minore"

Sunt cea mai proasta "oama" ce o cunosc.Am prieten de un an de zile, de vreo 6 luni vorbesc cu un tip pe net, ne-am cunoscut pe un forum sad si ne intelegem atat de bine sad in ultima luna am fost si mai "apropiati" el e mai mare decat mine cu 9 ani, de vreo 4 luni s-a desp de prietena...Si a stat pe sec cum s-ar zice smile Trebuia sa vina sa ne cunoastem in octombrie si probabil va veni...(Eu Tm el Buc grater )Acum mi-a zis ca a iesit de vreo 2 ori cu o tipa pe care noi 2 tot o barfeam si ne amuzam pe seama ei (tot de pe forum)...Si simt cum a cedat ceva in mine... plang la ora 6 dimineata de nu-i adevarat...

Ce naiba fac sa imi treaca?grater

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#2 2008-08-27 06:16:39

Deliria
Full member

Re: Copila tampita . Probleme "minore"

simt sad mor cand il aud cand il vad sad (cu prietenu` e mai complicat... tin la el il iubesc da parca nu tresar din toti raunchii cand apare neutral )
pfua m-am atasat "pe net" jurasem ca nu mai fac asta... da m-a prins grater

In the backyard.

#3 2008-08-27 06:22:42

Deliria
Full member

mai mult ca sigur asta o sa fac si eu... dar aiurea e ca plang si ma doare gandul ca s-a sarutat cu aia ca a stat cu aia , ca o sa il aiba aia grater

In the backyard.

#4 2008-08-27 06:25:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

asta mie imi pare mai mult a orgoliu...ambitie
gandeste-te foarte bine daca il iubesti/tii la el sau doar il "vrei", sa fie al tau...

hjarta

#5 2008-08-27 06:30:20

Deliria
Full member

nu credeam ca niste cuvinte pe un monitor or sa imi deschida ochii atat yikes ai dreptate, o raresc... incerc.Loveable si tu ai dreptate, iubire oricum e imposibil sa fie atat de repede si de ciudat... smile Topicul meu se incheie brusc tongue Multam` fetilor big_smile

In the backyard.

Publicitate

loading...

#6 2008-08-27 06:32:46

Loveable
Diamond member

asta daca esti sigura ca il iubesti pe actualu ..si e bine.. pasiunea se poate reinvia..
dar daca nu-l iubesti, si nu e bine.. n-are rost sa te complaci in situatia asta doar ca esti cu el de ceva vreme si aveti o viata si asa... (trebuia eu sa adaug big_smile )

hjarta

#7 2008-08-27 06:37:36

Deliria
Full member

iubirea in relatia actuala e ceva ciudat neutral adica sunt atasata de el, tin la el, da parca nu il iubesc neutral si poate pe de-o parte ma complac avand impresia ca altu mai bun nu mai gasesc (e un tip calm, ma adora in toate ipostazele mele,e un "baiat bun" ) da totusi...
Cum sa-l parasesc pentru unu din Bucuresti?Ce relatie as avea eu cu asta din Buc? alta decat cea din imaginatia mea bogata sad ? Sunt multi km sad

In the backyard.

#8 2008-08-27 06:41:02

Loveable
Diamond member

daca l-ai iubi pe asta si ar fi nush...ceva waw..atunci km n-ar conta (tu esti la liceu, facultate?)
nush...asa eram eu cu ex`u.. in ultimul timp tineam la el si era baiat tare bun, cum zici tu... ma iubea in toate ipostazele smile imi inghitea orice..
dar deja era mult prea sec.. nu mai avea sens. si am pus punct.
si...vorba cuiva.. nu exista sa nu gasesti unul si mai bun smile

hjarta

#9 2008-08-27 06:42:18

Deliria
Full member

io-s acu boboaca la facultate la Vest la Sociologie big_smile

In the backyard.

#10 2008-08-27 06:49:34

Loveable
Diamond member

rotfl stai ca acu am realizat ca esti din timisoara
siii...ce liceu ai terminat? tongue

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-08-27 06:49:52)

hjarta

#11 2008-08-27 06:52:03

Deliria
Full member

visslar o sa fiu din timisoara rodnar sunt de pe langa resita un orasel mic popa

big_smile puss

In the backyard.

#12 2008-08-27 06:53:43

Loveable
Diamond member

aha...pai de ce n-ai dat la bucuresti la faculta? tongue

hjarta

#13 2008-08-27 06:55:20

Deliria
Full member

dupa ce am depus dosaru(si am intrat ) am reinnodat legatura cu Bucurestiu rodnar neutral

In the backyard.

#14 2008-08-27 06:59:19

Loveable
Diamond member

noah inseamna ca nu a fost sa fie..
asa a facut ex`u de care iti ziceam...
cand am inceput noi mai serios, el era a 12-a.. si voia sa dea la bucuresti la facultate..
si pana la urma a dat la timisoara, ca sa fie cu mine. si dupa ce ne-am despartit s-a mutat la bucuresti oricum...

hjarta

#15 2008-08-27 07:08:11

Deliria
Full member

da si mie un id ceva tongue facem o "intalnire forumista prin tm" tongue  hjarta puss

In the backyard.

#16 2008-08-27 10:23:18

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

proverbul meu preferat: Sa nu dai pasarea din mana pentru cea de pe gard. - mai ales daca aia pe care o ai e o pasarica dulce si buna care te iubeste.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#17 2008-08-27 10:26:51

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

baciu a scris:

proverbul meu preferat: Sa nu dai pasarea din mana pentru cea de pe gard. - mai ales daca aia pe care o ai e o pasarica dulce si buna care te iubeste.

eu am dat-o... si era "dulce si buna si ma iubea" dar eu nu prea... si acum sunt cu adevarat fericita cu "cea de pe gard".. cateodata e bine si sa risti putin, bineinteles daca simti sa faci asta...

#18 2008-08-27 10:52:03

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Deliria a scris:

mai mult ca sigur asta o sa fac si eu... dar aiurea e ca plang si ma doare gandul ca s-a sarutat cu aia ca a stat cu aia , ca o sa il aiba aia grater

La tine cred ca e mai mult dorinta fructului interzis..stii ca nu prea poti fi cu el si de asta te atrage asa mult.Stii,mai e vb aia:nu fugi dupa 2 iepuri in acelasi timp pt ca o sa ramai fara nici unu.Mai bine inceteaza sa mai vorbesti cu acel baiat(mai ales ca e tocmai din Buc,cam mare distanta,nici nu a ti avea cand sa va vedeti calumea ca sa se poata crea o relatie frumoasa),vezi cum te simti cand nu mai vorbesti cu el,pana la urma o sa'ti treaca..stai mai mult cu actualul,faceti lucuri frumoase impreuna ca sa uiti de celalalt si poate sa te atasezi si mai mult de cel care te iubeste.

We Have To Be Strong !!!

#19 2008-08-27 11:01:05

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Deliria, gandeste-te bine ce simti pentru actualul. e normal sa nu mai simti furnicaturile alea in stomac...asta nu inseamana ca nu-l iubesti. exista indragosteala dela inceput (care te face sa-ti bata inima cand il vezi, cand vorbesti cu el, fluturasii din stomac)...apoi indragosteala trece, dar ramane dragostea. nu stiu, incearca sa-ti inamaginezi viata fara el...inceraca sa-ti imaginezi ca l-ai vedea prin oras cu alta, cum ti-ar pica? daca e ok....inseamna ca nu-l mai iubesti si atunci indiferent de celalalt ar trebui sa va despartiti poate vei gasi altul care sa te faca sa te indragostesti nebuneste de el. Daca daca inca tii la el, nu renunta.
vazusem o emisiune la tv...despre cat dureaza dragostea. cica in primii 2 ani (aproximativ) e indragosteala aia cand nu poti sa dormi si te gandesti numai la el, fluturasi in stomac, etc...apoi e ca un drog...te obisnuiesti cu efectul drogului si nu mai simti toate efectele, dar asta nu inseamna ca nu extista dragostea. doar daca te desparti iti dai seama ca dragostea inca exista..si atunci treci printr-o perioada asemanatoare cu sevrajul. concluzia: dragostea e ca un drog. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.