|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum un topic offtopic 27-121#2281 2008-08-30 00:14:56
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27dc nu ai ales un user name care sa iti placa..... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2282 2008-08-30 00:15:40
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2283 2008-08-30 00:17:32
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27am venit si eu...iar. ca a fost puiu la mine si ne-am uitat la mumia. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2284 2008-08-30 00:20:09
lipsa de inspiratie in momentul cand mi-am facut contul cuc. Offline #2285 2008-08-30 00:20:55
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27uite andreea... numai k bagi albastru........in loc de mov "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#2286 2008-08-30 00:21:26
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2287 2008-08-30 00:22:20
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27deci cu albastru sa ma fac, nu cu gri... iar la partea de jos...pff...as vrea eu sa-mi iasa asa... sa vad ce o sa iasa...o s apun poze cu "opera" mea If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2288 2008-08-30 00:23:41
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27asa cum? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2289 2008-08-30 00:24:27
da...asta da...merge. si sa avd daca as reusi ceva cu tus...dar mi-e ca stric tot machiajul cu vreo linie serpuita in loc de dreapta. sau sa bag tus in ochi, pe lentile...si le stric. mai bine stau cumintica, nu? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2290 2008-08-30 00:24:34
iar partea de jos..........k intotdeauna knd scoti ochii in evidenta... pui ceva mai la culoare buzelor... ceva care sa le dea mai mult o sclipire "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2291 2008-08-30 00:27:17
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27Allecsutsa, primul raspuns a fost pt poza lui piti, al doilea pt poza ta. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2292 2008-08-30 00:27:59
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27yo nu folosesc tus,tocmai din cauza ca mi-e sa nu fac niste rateuri de linii si sa stric tot machiajul din cauza unui blestemat de tus...cand vreau sa am negru pe sus fac asa:ma dau cu creion negru,dup'aia cu fard si dup'aia iar cu creion si arat bestiaaaaaaaaaaaal...stai s vad daca am vreo poza Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2293 2008-08-30 00:29:21
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27folosesti un penson, nu un aplicator..... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2294 2008-08-30 00:29:36
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27da...cu tusul nici mie nu-mi iese ca e prea fina linia aia...si nu o trasez drept. cu creion mai imi iese...ca am experienta...ma mai dadeam pe pleapa inferioara cu creion si cu o codita ceva...dar nu stiu daca si acum sa ma dau cu creion sau nu. si cu ce culaore? negru (al meu) sau albastru (daca are mama)? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2295 2008-08-30 00:29:53
bagaaaaaa "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2296 2008-08-30 00:32:15
eu m-as face prima poza...dar nu stiu daca imi iese mie asa. bag picioarele...cred ca incerc tipul de machiaj...apoi vad cum imi iese...ma demachiez, pun lentilele...si ma machiez iar (ca cica nu trebuie s ama demachiez cu lentilele puse). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2297 2008-08-30 00:34:50
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27parerea mea e k 1 e un pic mai simplu...... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2298 2008-08-30 00:35:13
Da-mi un mail in care sa mentionezi vechiul id, noul id si moivul pt care vrei sa-l schimbi. Daca e unul intemeiat, ti se va schimba. #2299 2008-08-30 00:36:25
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27da...e mai simplu...dar nu zic neaparat de fard...ci de conturul ala (care arata superb si mie nu stiu daca-mi iese). uite si tu ce perfect are conturat ochiul.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|