|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum un topic offtopic 27-142#2680 2008-08-30 16:37:54
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27poate asa se poarta ... nu cred ca arata asa rau ... stai linistita it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #2681 2008-08-30 16:38:28
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
dohh... si eu am fost in it la coafor... bine k nu l-am tuns. i-am zis sa il faca drept cu volum pe radacini si mi l-au facut lipit de cap Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-30 16:39:55) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2682 2008-08-30 16:39:42
asta nu stiam .ma gandeam k fiind zona..aia cine stie cum o fi tolerata dar daca zici k ai fol si e buan merg si eu maine sa-mi iau.ai dat strict pe exterior sau si putin p interior?m-am iritat si pe acolo un pic They can because they think they can. Offline #2683 2008-08-30 16:40:17
aiurea. nu conteaza ce se poarta ci tre sa-mi placa. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2684 2008-08-30 16:40:30
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27in interior nu e bine sa dai ... pe exterior ..ca trece .. it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#2685 2008-08-30 16:40:38
si eu tot sensitive folosesc, pt ca ma irit de la musamaua celorlalte Offline #2686 2008-08-30 16:40:47
poti sa dai si intre labii, atata timp kt nu bagi inauntru nu are nimic. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2687 2008-08-30 16:42:39
eu folosesc si interne si externe.... de alea externe prin ksa... k nu e indicat sa fol numai interne... pt k risti sa ramai cu chegulete pe peretii vaginului... si in timp faci o boala... nush exact cum se num. eu mi-am luat libresse si sunt tot cu mat. foarte multumita sunt de ele. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2688 2008-08-30 16:42:42
celelalte sutn groaznice ,se lipesc,ard ,etc They can because they think they can. Offline #2689 2008-08-30 16:43:41
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27mamaaaaaa ce nashpa si ai dat si o caruta de bani....ai avut rabdare frate k eu in locul tau faceam scandal mare .....toate pana la parul meu ..be the best ...fuck the rest )) Offline #2690 2008-08-30 16:44:16
choco maine daca nu bagi poze nana la buci tie!!!!!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2691 2008-08-30 16:48:04
castaniul arata bine cu suvitele, dar parca mai am suvite cu culoarea veche. sper sa mi se para si sa nu fie asa. tre sa ma uit mai atent. oricum nu a fost ce-am vrut eu si stiam ca ma costa un sac de bani. numa cand am vazut faza cu suvitele m ramas dezamagita. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2692 2008-08-30 16:48:21
a,oky.inainte cu musamale ma iritam si pe poponetz,facem zgrabunte .cu astea ma irit doar la intrare in vagin in zona aia .acum m-am facut nashpa .urasc sa fiu p stop They can because they think they can. Offline #2693 2008-08-30 16:48:25
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27hai cioco ca sunt sigura ca`ti sta bine Offline #2694 2008-08-30 16:48:52
pun poze. tre sa pun si cu bijutericile. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2695 2008-08-30 16:53:28
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27iieee pozici maine... ce bine.fata am mail de confirmare la biju cik au trimis joi si sa verific in 3-4 zile adik luni-marti. am mai modificat biju de la mine..pun diseara poze pe blog ca a vrut fratele lu iub i o bratara pt prietena'sa si mna am modificat ce aveam.a iesit super imi plac mai mult astea noi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2696 2008-08-30 16:53:36
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27mai tarzior plec si eu pana intr-o fuga la munte...... adik pana maine "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #2697 2008-08-30 16:55:00
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27fain de tine pitzi eu azi si maine tre sa car chestii ca ma mut pt o luna...si sper intr-o sapt sa ajung la munte dac o merge o data sefu lu iubi..dac nu mergem la padure la deal la matusa lui si gata Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2698 2008-08-30 16:55:15
tot nu au venit? las ca vb maine ca tre sa ies. v-am tzucat. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|