Ce gandesti acum un topic offtopic 27-164
- control_freak
- Hero member
- De la: A la Z
- Inregistrat: 2008-03-05
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
am cautat pe la alte topicuri da nu am gasit , asa ca intreb aici, daca am omis o pastila vineri, iar de sambata am continuat folia normal, cat timp trebuie sa ma protejez aditional?pana la inceperea urmatoarei folii? uof...:f?rv?nad:
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
neata gagici foarte aiurea am dormit..
Dragostea nu se stă, se face.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Gugulik a scris:am cautat pe la alte topicuri da nu am gasit , asa ca intreb aici, daca am omis o pastila vineri, iar de sambata am continuat folia normal, cat timp trebuie sa ma protejez aditional?pana la inceperea urmatoarei folii? uof...:f?rv?nad:
trebuie sa te protejezi 7 zile de la pastila uitata. dar nu ai mai luat-o deloc?
- camysh
- Moderator
am visat azi-noapte ca a revenit schumiholic pe forum... stie cineva de ce nu mai intra?
- persifona
- Vizitator
mika a scris:buna dimineata
la 6 fara 10 persi?? si acum esti pe forum?
Da, da-mi 2 palme te rog Nu ma mai suport!!!!!!!!!1
- persifona
- Vizitator
animalutza a scris:tanto:) deja ne-a trecut...la noi asa e..doar mici mici momente de maxim 30 de min. o singura data m-am certat serios cu el intr-o dupa amiaza dar seara eram impacati ieri 2 dulcolax, 1 cana ceai laxativ si nik. am simtit azi dimi da nu am putut.acu bag prune...
Am patit si eu o data asa, am bagat cafea nefiarta, dulcolax, lapte rece cu mandarine, prune, da ce n-am bagat. My advice.. du-te si cumpara supozitoare cu glicerina. Pui unu si ai rezolvat.
- control_freak
- Hero member
camysh a scris:Gugulik a scris:am cautat pe la alte topicuri da nu am gasit , asa ca intreb aici, daca am omis o pastila vineri, iar de sambata am continuat folia normal, cat timp trebuie sa ma protejez aditional?pana la inceperea urmatoarei folii? uof...:f?rv?nad:
trebuie sa te protejezi 7 zile de la pastila uitata. dar nu ai mai luat-o deloc?
nu , nu am mai luat-o deloc, am trecut la aia de sambata .
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...
- persifona
- Vizitator
Gugulik a scris:camysh a scris:Gugulik a scris:am cautat pe la alte topicuri da nu am gasit , asa ca intreb aici, daca am omis o pastila vineri, iar de sambata am continuat folia normal, cat timp trebuie sa ma protejez aditional?pana la inceperea urmatoarei folii? uof...:f?rv?nad:
Trebuia sa o iei. Tine minte pe viitor, uiti o pastila, o iei imediat cum iti amintesti!
- camysh
- Moderator
Gugulik a scris:camysh a scris:Gugulik a scris:am cautat pe la alte topicuri da nu am gasit , asa ca intreb aici, daca am omis o pastila vineri, iar de sambata am continuat folia normal, cat timp trebuie sa ma protejez aditional?pana la inceperea urmatoarei folii? uof...:f?rv?nad:
offff... atunci fa altfel. trebuie sa ai 21 de pastilute luate corect ca sa fii protejata in pauza. deci cand termini folia asta, incepi una noua si mai iei atatea pastilute cat sa se faca 21 cu cele pe care le mai ai pe folia de acum. si apoi faci pauza 7 zile.
daca nu vrei asa, trebuie sa te protejezi cat mai ai din folie + cele 7 zile de pauza + pana inghiti primele 7 pastilute din folia urmatoare.
- control_freak
- Hero member
baga;mi'as .. am citit de inshpe mii de ori prospectul ala , sunt plina de nervi
ms mult
- camysh
- Moderator
Gugulik a scris:baga;mi'as .. am citit de inshpe mii de ori prospectul ala , sunt plina de nervi
ms mult
cu placere
- control_freak
- Hero member
camysh a scris:Gugulik a scris:camysh a scris: trebuie sa te protejezi 7 zile de la pastila uitata. dar nu ai mai luat-o deloc?
offff... atunci fa altfel. trebuie sa ai 21 de pastilute luate corect ca sa fii protejata in pauza. deci cand termini folia asta, incepi una noua si mai iei atatea pastilute cat sa se faca 21 cu cele pe care le mai ai pe folia de acum. si apoi faci pauza 7 zile. daca nu vrei asa, trebuie sa te protejezi cat mai ai din folie + cele 7 zile de pauza + pana inghiti primele 7 pastilute din folia urmatoare.
da eu am pastila uitata inca in folie, deci pot sa o iau cand termin, si sa fie exact 21 de pastile luate, dar cu pauza de 1 zi, atunci cand am uitat-o. si apoi fac pauza de 7 zile. si incep alta folie normal. oricum , ideea este ca abia cand incep noua folie si dupa 7 zile de pastilute luate, pot sa o fac fara prez. :f?rbryllad:
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- camysh
- Moderator
pai pastilele tale sunt toate la fel? atunci ia-o si pe aia si mai iei din alta folie pana inghiti 21 de pastilute incepand de sambata, cand ai luat-o pe cea de dupa pastila uitata. aia se considera prima. si esti protejata dupa ce inghiti 7 pastilute, dar numai daca iei in continuare pana la 21 vei fi protejata si in perioada de pauza. pt a fi protejata in cele 7 zile sunt absolut necesare 21 de pastilute inghitite corect. daca tu iei, de ex, 9 pastilute si se termina folia, nu mai esti protejata in cele 7 zile. intelegi cum zic? ca sa nu te protejezi acum 7 zile + 7 zile de pauza+ inca 7 pastilute, mai bine alege prima varianta pe care ti-am zis-o.
daca vrei, mai asteapta pareri, dar eu asa te sfatuiesc
- andraaa
- Full member
- De la: curtea de arges
- Inregistrat: 2008-06-30
fetili... ziceti-mi si mie daca e ceva in neregula... eu am luat antibb 6 luni pt ca sa mi se regleze menstruatia... si mi-a venit mai mereu data la care trebuia... cu intarziere de 1-2 zile.... le-am terminat acum o luna...si trebuia sa imi vina pe 26... si suntem in 31 .. si niciun simptom...
Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif
- camysh
- Moderator
se poate ca dupa ce renunti la ac, menstruatia ta sa revina la vechiul obicei. adica sa fie iar neregulata.
- control_freak
- Hero member
camysh a scris:pai pastilele tale sunt toate la fel? atunci ia-o si pe aia si mai iei din alta folie pana inghiti 21 de pastilute incepand de sambata, cand ai luat-o pe cea de dupa pastila uitata. aia se considera prima. si esti protejata dupa ce inghiti 7 pastilute, dar numai daca iei in continuare pana la 21 vei fi protejata si in perioada de pauza. pt a fi protejata in cele 7 zile sunt absolut necesare 21 de pastilute inghitite corect. daca tu iei, de ex, 9 pastilute si se termina folia, nu mai esti protejata in cele 7 zile. intelegi cum zic? ca sa nu te protejezi acum 7 zile + 7 zile de pauza+ inca 7 pastilute, mai bine alege prima varianta pe care ti-am zis-o.
da iau logest , toate sunt la fel am prisheput, saru'mana mult ca ti-ai batut capu cu mine
Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-08-31 11:13:47)
- camysh
- Moderator
Gugulik a scris:camysh a scris:pai pastilele tale sunt toate la fel? atunci ia-o si pe aia si mai iei din alta folie pana inghiti 21 de pastilute incepand de sambata, cand ai luat-o pe cea de dupa pastila uitata. aia se considera prima. si esti protejata dupa ce inghiti 7 pastilute, dar numai daca iei in continuare pana la 21 vei fi protejata si in perioada de pauza. pt a fi protejata in cele 7 zile sunt absolut necesare 21 de pastilute inghitite corect. daca tu iei, de ex, 9 pastilute si se termina folia, nu mai esti protejata in cele 7 zile. intelegi cum zic? ca sa nu te protejezi acum 7 zile + 7 zile de pauza+ inca 7 pastilute, mai bine alege prima varianta pe care ti-am zis-o.
am prisheput, saru'mana mult ca ti-ai batut capu cu mine
cu placere si cand mai uiti vreuna, sa o iei cand iti aduci aminte
- andraaa
- Full member
- De la: curtea de arges
- Inregistrat: 2008-06-30
camysh a scris:se poate ca dupa ce renunti la ac, menstruatia ta sa revina la vechiul obicei. adica sa fie iar neregulata.
inseamna ca le-am luat degeaba?
Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|