|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-08-27 13:49:16
intrebaream si eu o intrebare.am fost la doct de familie si mi a spus ca am candida.pb este ca m a trimis la ginecolog iar acesta este in co pana pe 15 sept.pot lua de la farmacista medicamente? Offline #2 2008-08-27 13:50:11
Re: intrebarepai doctorul de familie de unde stie k ai candida? s-a dat cu presupusu ? nu e bine asa...trebuie sa faci o analiza de secretie inainte sa incepi tratamentu...poate ai altceva. simptomele sunt asemanatoare. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-08-27 13:50:39
Re: intrebareTi-a facut analiza de secretie? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2008-08-27 13:53:02
Re: intrebaredupa analize.relativ frecvente celule epiteliale plate si rotunde,izolate si grupate ,rare leucocite ,frecvent hematii,levruri prezente .asa mi a spus . Offline #5 2008-08-27 14:26:43
Re: intrebaremai am o intrebare.......am o pb ,racesc cred ff usor si ma doare in partea stanga.exista posibilitatea sa am ceva f grav? Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-27 14:28:37
Re: intrebarear trebui sa faci o ecografie... sa nu cumva sa fie ceva chist. oricum nu e grav....se trateaza cu anticonceptionale. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-08-27 14:36:33
Re: intrebarepb este ca.............am luat anticonceptionale dupa "ureche".anul trecut am avut un necaz mare si m a dat peste cap.imi venea ciclul de doua ori pe luna.asa ca....am luat pastilute.numai ca am incetat sa le i au si acum m am dereglat.ba imi vine,ba nu,ba intarzie o sapt Offline #8 2008-08-27 14:38:29
Re: intrebarepai du-te la un planning sa-ti dea pilulele potrivite pt organismul tau "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|