homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acvariu cu pestisori-2

#20 2008-08-28 18:05:08

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Acvariu cu pestisori

Mi-e teama ca am sa aman acvariul pentru ziua lui de nastere...pe 26 noiembrie. Am vorbit aseara cu niste tipi pe un forum de specialitate...si am impresia k imi trebuie minim vreo 3 milioane. Plus k tre sa fac tot felul de chestii, sa pun apa la declorificat, sa adaptez pestii, deci mi-ar trebui mai mult timp. Abia as avea timp sa ma duc sa caut acvariu si toate cele. Asa pana in noiembrie am timp sa caut pe indelete, sa ma hotarasc si la pestisori. Plus k trebuie sa vad daca merg bagati in acelasi acvariu, sa nu se haleasca intre ei.
Deadrose, ultimul e acvariul tau?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2008-08-28 18:55:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nup tongue sunt luate de pe net tongue
o sa pun poze cu al meu la topicu cu broscute wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#22 2008-08-29 11:31:37

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu am la servici un acvariu de 100 litri cu pestisori aurii, frumosi si nepretentiosi, deci foarte usor de ingrijit. In acvariu sunt si trei pesti care curata peretii acvariului de algele care se depun, insa drept sa spun s-au cam lenevit din cauza bunatatiilor pe care le primesc de la sefa mea din doza cu mancare pt pestisori. Acum doi ani a avut si doi melci si trei broscute mici, din alea speciale pentru acvariu insa dupa ce a cumparat cateva plante au murit broscutele si melcii, probabil nepriindu-le plantele.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#23 2008-08-29 13:54:25

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ce misto sunt puse acvariile in masute applause superrrrrrrr hjarta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#24 2008-08-29 13:56:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

super tare cu masutele...

Publicitate

loading...

#25 2008-08-29 14:49:50

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Vai ce nice....eu mi-as face dala in birou...sa ma uit printre taste la ei...

Pana la urma m-am hotarat sa aman acvariul pentru ziua lui. Asa am timp sa ma gandesc foarte bine ce pestisori sa iau, eventual chiar dau comanda de acvariu la un geamgiu... Acum as putea sa iau acvariul, pe fuga, poate asa le si fac rau pestisorilor, si tre sa fac si o mini economie, deci sa fie un acavariu mic...

Asa, pana in noiembrie mai am si eu timp sa pun bani deoparte...si fac un acvariu mai frumy smile

Iar pentru cadoul de acum am sa fac un album frumos cu noi 2, pe un caiet de la totem...si o sa lipesc si alte amintiri de ale noastre. Mai material cred k am sa-i cumpar un mouse dala customized, sau un ceas cu lant, ceas de buzunar ca pe vremuri.... Stiu k si-ar dori ambele obiecte

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.