|
Nu esti logat.
Conizatie#1 2008-08-27 19:24:04
conizatiebuna seara. In data de 22 aprilie 2008 am fost operata la Oradea, de catre dr. Muresan. Inainte mi-a zis ca am o rana pe colul uterin, care nu arata bine deloc si a hotarat ca este necesara conizatia. Si am facut-o si pe asta. Am revenit la dansul pentru o consultatie dupa aproximativ 4 saptamani. Nu prea era bine. Mi-a mai dat sa iau niste ovule (cerviron) timp de o luna si trei luni conceptionale (exluton).Le-am luat. Marea problema este ca de vreo 23 de zile sangerez. Am fost la Debrecen (in Ungaria) pentru analize, in urma cu cateva zile si binenteles ca analizele ca au iesit foarte proaste. Nu mai stiu la cine sa merg si ce sa mai fac. Eu mai vroiam si sa raman insarcinata:bebic:. Ceea ce in momentul de fata se pare ca nu este posibil. S-ar putea ca nici pe viitor sa nu fie. Mai este cineva in aceasta situatie????? Va multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|