|
Nu esti logat.
Colpita nespecifica...ce inseamna?#1 2008-08-28 10:15:27
colpita nespecifica...ce inseamna?buna..am fost la un consult ginecologic..doar consultatie caci tre sa astept sami vina/treaca ciclul ca sa fac si testul papanicolau si ecografie transvaginala...la finalul consultatiei mi-a dat o foaie iar la diagnostic scria colpita nespecifica si mia scris sa tin 6 zile tratament cu ovule polygynax..atat mia spus....mi-am luat azi ovulele si vreau sa ma apuc d ele...intrebari: Offline #2 2008-08-28 12:24:53
Re: colpita nespecifica...ce inseamna?1 eu una zic sa astepti sati treaca ciclul si apoi sati pui ovulele,macar stii ca vei putea termina tratamentul Offline #3 2008-08-28 12:36:37
Re: colpita nespecifica...ce inseamna?in primul rand ms d raspuns...atunci voi astepta sa-mi treaca ciclul, fac testul papanicolau si apoi ma apuc d ovule..numai bine pana vine rezultatul la test fac si tratamentul si apoi ma duc la control...singura chestie e ca eu cam exageram cu igiena si ma spalam zilnic d prea multe ori si in interiorul vaginului...singurul "simptom" ar fi ca mi se pare mie ca e scurgerea cam abundenta si doar 2 zile parca a avut o alta culoare (un pic mai maronie)...partenerului nu ia prescris nimic si nici nu a zis medicul ca ar fi nevoie d protectie...tu te refereai la zilele dupa tratament ca trebuie sa folosim prezervativ..in ce scop...sa nu afecteze anticonceptionalele sau sa nu recidiveze problema ? Offline #4 2008-08-28 14:34:21
Re: colpita nespecifica...ce inseamna?trebuie spus doctorului ca ai partener si intrebal dc el nu tre sa ia cva medicamente.ma referam la perioada dupa tratament deoarece si partenerul poate fi infectat chiar dc nu are simptome deoarece poti primi iar de la el infectia dc nu va protejati cu prezervativ.spunei neaparat doctorului inainte d a incepe tratamentulca ai partener deoarece dc i da si lui tratament trebuie sa incepeti deodata si mentionez ca fara raporturi sexuale in timpul tratamentului, si fara alcool Offline #5 2008-08-28 14:50:00
Re: colpita nespecifica...ce inseamna?inseamna ca nu ma apuc de tratament pana nu ma duc iar la control? eu i-am spus medicului ca am un partener si o viata sexuala f activa (caci stam impreuna si e greu sa rezistam tentatiei:D) dar doctorita nu a precizat nimic.. eu una nu suport prezervativul..de asta iau anticonceptionale..pe langa alte motive... si ma cam sperie+rusine ideea sa-i spun ca trebuie sa ia si el medicatie Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|