homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PAUZA!!!

#1 2008-08-28 16:27:40

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

PAUZA!!!

Buna fetelor!
eu iau yasmin cam de 1 an si jumatate si ma batea gandul ca sa fac o cura de detoxifiere gen multe legume si multe fructe, fara zahar etc...... si ma gandeam sa exclud pentru o luna si pastilutzele mai precis sa fac o pauza.,....acum sincera  sa fiu imi e cam teama ca nu am ciclu regulat si nu prea am obiceiul sa fac nici sex protejat (prezervativ) ca deh am luat pastile pana acum...acum nu sunt sigura daca exista vreo posibilitate sa se intample ceva din cauza lichidului eliminat inainte de ejaculare sau dk se elimina ceva inainte....voi ce stiti?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2008-08-28 16:29:33

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: PAUZA!!!

nu te-as sfatui sa te protejezi folosind coitul intrerupt pt ca nu e eficient
in plus, chiar nu vad rostul acestei pauze. poti sa faci cura respectiva si sa iei si ac. daca oricum nu ai mentruatia regulata, o sa te dereglezi si mai tare daca nu iei o luna si apoi incepi iar sa iei.
citeste aici mai mult http://forum.anticonceptionale.ro/t6766 … EPT--.html

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-28 16:30:01)

#3 2008-08-28 16:33:00

sweet_di
Full member

citisem acolo unde mi-ai dat tu link inainte de a posta....
ideea e ca mi-a intrat mie in caz chestia cu pauza pentru ca nu m-am simtit excelent in ultima vreme am avut si oarecare dureri de ficat si chestii din astea...
si oricum pana am inceput sa iau pastile asta insemnand cam 5 luni am facut sex tot prin metoda coitului intrerupt si rareori cu prezervativ....si nu am avut probleme....so...?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#4 2008-08-28 16:36:01

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

sweet_di a scris:

citisem acolo unde mi-ai dat tu link inainte de a posta....
ideea e ca mi-a intrat mie in caz chestia cu pauza pentru ca nu m-am simtit excelent in ultima vreme am avut si oarecare dureri de ficat si chestii din astea...
si oricum pana am inceput sa iau pastile asta insemnand cam 5 luni am facut sex tot prin metoda coitului intrerupt si rareori cu prezervativ....si nu am avut probleme....so...?

...so?...o sarcina acolo, mare lucru, nu? draga mea, daca o patesti sa nu spui ca nu te-a avertizat lumea!
Pentru ficat fa-ti niste analize (transaminazele) ca stii sigur care e treaba; niste dureri la ficat nu inseamna ca ti-ai imbolnavit ficatul de la AC.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#5 2008-08-28 16:37:35

sweet_di
Full member

vdaiana......so-ul meu nu era in genul "ei si?" era in sensul de nedumerire, intrebare, ceream o parere.
acum am aflat
ms de sfat
o sa incerc si cu niste transaminaze, dar m-am gandit ca ar putea fi si de la pastile pentru ca stiu ca afecteaza ficatul...ce sa mai o sa merg la un control si gata

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2008-08-28 16:38:12)

Publicitate

loading...

#6 2008-08-28 16:39:27

mika
Insomniac member

daca e asa, o sa ti se prescrie un hepatoprotector
in acele 5 luni, probabil ai avut noroc...
ma rog, e alegerea ta...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-28 16:39:52)

#7 2008-08-28 16:40:15

dia2010
Hero member

Scuze, asa mi s-a parut.
Riscul e mare cu coitul intrerupt. De ce sa te supui stresului daca nu-i musai. Pe langa faptul ca e riscanta metoda mai e si al naibii de frustranta tongue
Transaminazele sint analizele alea TGP si TGO (sau GTP/GTO sau ASAT/ALAT, are mai multe denumiri, toate acelasi lucru)
Mai multe poti citi aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/p6983 … 16-27.html

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-28 16:41:28)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#8 2008-08-28 16:40:56

mika
Insomniac member

vdaiana a scris:

Scuze, asa mi s-a parut.
Riscul e mare cu coitul intrerupt. De ce sa te supui stresului daca nu-i musai. Pe langa faptul ca e riscanta metoda mai e si al naibii de frustranta tongue
Mai multe poti citi aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/p6983 … 16-27.html

si deloc sanatoasa pt el...mai tarziu pot sa apara o multime de probleme

#9 2008-08-28 16:41:39

sweet_di
Full member

ms frumos de raspuns mika.....in cazul in care nu ma potolesc cu pauza respectiva (tot mai am pitici pe creier) folosesc prezervativ si gata...ca sa fiu sigura....o sarcina e ultimul lucru de care as avea nevoie acum....nu de alta ca nu as face chiuretaj, l-as pastra si chiar nu e momentul smile
Va pup, bafta in continuare!

#10 2008-08-28 16:42:43

mika
Insomniac member

bine, daca nu poti sa scapi de piticii aia, macar foloseste prezervativ....... smile

#11 2008-08-28 16:44:35

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

nu ai probleme o data, nu ai de 2 ori si daca pana la urma te trezesti cu surprize neplacute! esti dispusa sa risti? nu stiu ce varsta ai , dar probabil ca din moment ce folosesti pastile nu iti doresti un copil acum. atunci ce o sa faci? o sa treci prin trauma unui avort? crezi ca merita?
pt ca sa iti detoxifici organismul nu e nevoie sa intrerupi pastilele.
si metoda coitului intrerupt este destul de nesigura! lichidul acela preejaculator contine si el o cantitate de spermatozoizi, care pot sa duca la aparitia unei sarcini. in plus iubitul tau trebuie sa se controleze foarte bine ca sa se poate retrage la timp. iar atunci cand elimina acel lichid, nu simte. si daca tu mai esti si in perioada fertila atunci chiar te poti trezi cu probleme. si cum spuneai ca nu ai ciclu regulat..... oricum eu sa fiu in locul tau nu as risca.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#12 2008-08-28 16:45:20

sweet_di
Full member

"De ce sa te supui stresului daca nu-i musai. Pe langa faptul ca e riscanta metoda mai e si al naibii de frustranta tongue"
ai dreptate....e fff frustrant rotfl
si ms de info in legatura cu analizele

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2008-08-28 16:45:53)

#13 2008-08-28 16:46:41

dia2010
Hero member

Asa ca gluma tongue am citit undeva o comparatie cu coitul intrerupt si zicea cineva ca practica de 2 ani si n-a patit nimic
"cum se face ca traversezi, de atata amar de vreme, strada pe culoarea rosie a semaforului si inca nu te-a lovit o masina ?"

#14 2008-08-28 16:48:14

calypso
Full member

chiar ca e buna comparatia smile

#15 2008-08-28 16:48:23

sweet_di
Full member

andra carola a scris:

nu ai probleme o data, nu ai de 2 ori si daca pana la urma te trezesti cu surprize neplacute! esti dispusa sa risti? nu stiu ce varsta ai , dar probabil ca din moment ce folosesti pastile nu iti doresti un copil acum. atunci ce o sa faci? o sa treci prin trauma unui avort? crezi ca merita?
pt ca sa iti detoxifici organismul nu e nevoie sa intrerupi pastilele.
si metoda coitului intrerupt este destul de nesigura! lichidul acela preejaculator contine si el o cantitate de spermatozoizi, care pot sa duca la aparitia unei sarcini. in plus iubitul tau trebuie sa se controleze foarte bine ca sa se poate retrage la timp. iar atunci cand elimina acel lichid, nu simte. si daca tu mai esti si in perioada fertila atunci chiar te poti trezi cu probleme. si cum spuneai ca nu ai ciclu regulat..... oricum eu sa fiu in locul tau nu as risca.

nuuu...chiar nu aveam de gand sa fac avort, cum am spus si mai sus de altfel....numai ca nu aveam eu informatii concrete in legatura cu lichidul respectiv....deci cum spuneam daca mai am pasarici in genul "pauza" voi folosi prezervativ. multumesc pentru detalieri smile

#16 2008-08-28 16:48:38

mika
Insomniac member

vdaiana a scris:

Asa ca gluma tongue am citit undeva o comparatie cu coitul intrerupt si zicea cineva ca practica de 2 ani si n-a patit nimic
"cum se face ca traversezi, de atata amar de vreme, strada pe culoarea rosie a semaforului si inca nu te-a lovit o masina ?"

rotflrotflrotfl asta e tare tummenupp

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-28 16:49:07)

#17 2008-08-28 16:49:06

sweet_di
Full member

vdaiana a scris:

rotfl cat de tare rotfl2

#18 2008-08-28 16:49:39

calypso
Full member

cu placere. si da, sa folosesti prezervativ. macar stai linistita. si o luna nu ii o vesnicie. smile

#19 2008-08-28 16:50:18

dia2010
Hero member

Cu placere. Asa sa faci. Si pofta buna la legume si fructe big_smile (io m-am saturat deja, de o saptamana cand ma trezesc mama ma intampina cu un pahar de suc de morcovi si unul de mere yummmyy bleax wink) )

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.