|
Nu esti logat.
Ce sa fac???#1 2008-08-28 19:12:50
ce sa fac???am o problema:atunci cand iau anticonceptionale am ciclul regulat dar imediat cum le intrerup am dereglari.am fost la mai multi medici.am luat marvelon28,diane,yasmine.dar luna aceasta nu am mai luat anticonceptionale si deja mia intarziat 4 zile.ce as putea sa mai fac in situatia asta? Offline #2 2008-08-28 19:23:01
Re: ce sa fac???pai sa continui sa iei anticonceptionale! iti sunt cumva contraindicate? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2008-08-29 18:32:06
Re: ce sa fac???
in primul rand de ce ai luat trei feluri de anticonceptionale? ti le a schimbat ginecologul sau de ce? Offline #4 2008-08-29 18:50:51
Re: ce sa fac???niste analize hormonale ai facut? mami de minuni Offline #5 2008-08-30 07:06:19
Re: ce sa fac???dak n'ai avut contact sexual neprotejat n'are cum sa nu'ti vina.poti avea probleme grave dak le tot schimbi,k astae nu's bomboane mentolatae,is hormoni cu zicea si oana .si kre ti s'au potrivit mai bn dintre astea c le'ai luat pana akm?alea ar trebui sa le iei in continuare,altfel iti faci rau tot schimbandu'le Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-30 19:46:11
Re: ce sa fac???poi nu le-am schimbat k asa am vrut eu.asa mi le-au prescris medicii.si din pacate nu am facut niciun fel de analize.faza e k am avut un contact sexual akum vreo luna si cv iar prietenul meu a ejaculat in mine.dar anticonceptionalele le-am luat corect.nu stiu ce sa mai zic....am o oarecare frik dar sper saa fie totul bine.acum jumatate de an am ajut o luna de pauza(n-am mai luat anticonceptionale)iar menstruatia mia intarziat 25 de zile.akum am abia o spat de cand mi-a intarziat. Offline #7 2008-08-30 22:12:50
Re: ce sa fac???daca inainte de a lua il aveai neregulat asa va fi si dupa intreruperea tratamentului. AC nu fac decat sa rezolve efectul nu cauza. mergi si fa niste analiza hormonale. si daca tot ai o saptamana de intarziere poti face si un test mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|