homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac???

#1 2008-08-28 19:12:50

blue girl
New member
Inregistrat: 2008-02-28

ce sa fac???

am o problema:atunci cand iau anticonceptionale am ciclul regulat dar imediat cum le intrerup am dereglari.am fost la mai multi medici.am luat marvelon28,diane,yasmine.dar luna aceasta nu am mai luat anticonceptionale si deja mia intarziat 4 zile.ce as putea sa mai fac in situatia asta?sad

#2 2008-08-28 19:23:01

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

Re: ce sa fac???

pai sa continui sa iei anticonceptionale! iti sunt cumva contraindicate?
daca inainte sa le iei aveai ciclu neregulat, dupa ce opresti administrarea lor ciclul redevine iar ca inainte, adica neregulat.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#3 2008-08-29 18:32:06

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

blue girl a scris:

am o problema:atunci cand iau anticonceptionale am ciclul regulat dar imediat cum le intrerup am dereglari.am fost la mai multi medici.am luat marvelon28,diane,yasmine.dar luna aceasta nu am mai luat anticonceptionale si deja mia intarziat 4 zile.ce as putea sa mai fac in situatia asta?sad

in primul rand de ce ai luat trei feluri de anticonceptionale? ti le a schimbat ginecologul sau de ce?
daca nu ai activitate sexuala, adica nu iei anticonceptionalele ca metoda contraceptiva si nici pentru a trata chisturi ovariene, nu e indicat sa iei nici un fel de anticonceptional, gandeste-te ca sunt hormoni.
dar, daca ai nevoie de anticonceptionale din unul dintre cele doua motive ar fi indicat sa ceri sa ti se faca niste analize inainte de a iti prescrie un anumit tip de anticonceptionale. iti spun asta pentru ca din experienta stiu ca ele se prescriu dupa ochi.

#4 2008-08-29 18:50:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

niste analize hormonale ai facut?

mami de minuni hjarta

#5 2008-08-30 07:06:19

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

dak n'ai avut contact sexual neprotejat n'are cum sa nu'ti vina.poti avea probleme grave dak le tot schimbi,k astae nu's bomboane mentolatae,is hormoni cu zicea si oana .si kre ti s'au potrivit mai bn dintre astea c le'ai luat pana akm?alea ar trebui sa le iei in continuare,altfel iti faci rau tot schimbandu'le

Publicitate

loading...

#6 2008-08-30 19:46:11

blue girl
New member
Inregistrat: 2008-02-28

poi nu le-am schimbat k asa am vrut eu.asa mi le-au prescris medicii.si din pacate nu am facut niciun fel de analize.faza e k am avut un contact sexual akum vreo luna si cv iar prietenul meu a ejaculat in mine.dar anticonceptionalele le-am luat corect.nu stiu ce sa mai zic....am o oarecare frik dar sper saa fie totul bine.acum jumatate de an am ajut o luna de pauza(n-am mai luat anticonceptionale)iar menstruatia mia intarziat 25 de zile.akum am abia o spat de cand mi-a intarziat.

#7 2008-08-30 22:12:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca inainte de a lua il aveai neregulat asa va fi si dupa intreruperea tratamentului. AC nu fac decat sa rezolve efectul nu cauza. mergi si fa niste analiza hormonale. si daca tot ai o saptamana de intarziere poti face si un test

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.