Cade parul :(-16
- AwesomeAngel
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-11-18
Re: Cade parul :(
anca90 a scris:AwesomeAngel a scris:Eu am folosit samponul Anaphase si pastile Anacaps ... doua cutii, cu pauza de o luna si ceva, parca
Acum folosesc Anaphase-ul in continuare, si am o luna de cand iau Vitamins for the Hair de la Nature's Bounty
Mai am de luat o luna, insa nu mai cade (adica mai cade, dar foarte putin ... 10-15 fire la spalat, 10 la pieptanat) ... alte imbunatatiri fantastice nu vad momentan, dar voi lua pana termin borcanelul
Awesome, spune-mi te rog care vitamine si-au facut efectul? Anacaps sau "Vitamins for the Hair"? Viaderm-ul n-a avut niciun efect la tine, din cate am inteles, nu?
Anacaps-ul a avut efect ... deja nu mai cadea cand le-am terminat si am inceput sa iau "Vitamins for the Hair" ... dar de la vitaminele astea straluceste si pare mai gros firul ... poate doar mi se pare, dar cert e ca diferentele sunt vizibile Scuze ca n-am mai dat pe la topicul asta!
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!"
- AwesomeAngel
- Diamond member
Viaderm am luat doar o luna si cand am vazut ca parul cade intr-o veselie ... am dat-o pe Anacaps! O fi bun, dar nu atunci cand problema e serioasa
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
n-ai de ce, multumesc frumos pt raspuns! spune-mi te rog, cum si de unde ti-ai comandat Anacaps, ca stiu ca nu se gaseste la noi . inre timp, o sa-mi iau si eu Vitamins for the Hair. se gasesc la naturiste?
anacaps sunt pastilute, stii cumva ce contin? ma intereseaza daca sunt tot vitamine, sau alte substante.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-05-05 13:41:37)
- AwesomeAngel
- Diamond member
mie mi le-au trimis niste rude din Italia, anca ... la noi n-am vazut ... stiu ca sunt in jur de 15-20 Euro, cutia cu 60 de capsule ... si se iau doua pe zi ... poti intreba totusi in farmaciile mari (Centrofarm, Sensiblu, Dona) poate iti aduc pe comanda
oricum, e bine sa incerci vitaminele alea de la Nature's intre timp ... nu spuneai ca pleci in vacanta? sigur gasesti in farmacii
la plafar gasesti sigur, dar sa nu dai mai mult de 40 lei, pentru ca pe site-ul lor costa 41 de lei daca iti faci cont si ti le trimit prin posta
Ultima oara a fost editat de AwesomeAngel (2010-05-05 13:52:26)
- AwesomeAngel
- Diamond member
asta e tot ce am gasit: "Description Nutritional supplement in capsule form, containing extracts from 4 plants, associated with zinc, rich in micronutriments contributing to: Nourrishing and strengthening hair Stimulating growth Fighting agaist ageing Soya extracts use here are guaranteed to contain no GMO (Genetically Modified Organisms)."
daca mai am cutia sau prospectul, le scanez si ti le dau pe mail maine, ok? uite despre ce vorbeam mai sus -> http://www.csw.ro/produse/vitamins-for-the-hair-159.asp
- AwesomeAngel
- Diamond member
heim spunea ca e posibil sa dea senzatie de foame, dar eu n-am avut probleme
- daenarys
- Vizitator
cred ca o sa imi cumpar si eu
- AwesomeAngel
- Diamond member
- anca90
- Platinum member
- AwesomeAngel
- Diamond member
cu placere, anca! sper sa-ti fie de ajutor, sa ai rezultate bune si sa nu-ti faca foame
- anca90
- Platinum member
doamne-ajuta!
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Fetelor eu cu reteta asta am oprit caderea parului.
Tratamente impotriva caderii parului
"Cantitatile indicate in reteta sunt pentru un par mediu. In cazul in care aveti parul mai lung sau mai scurt, adaugati sau reduceti din cantitati. Pentru parul mediu sunt necesare: 6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.
Mod de aplicare: inainte de baie se uda parul foarte bine, se sterge si se maseaza cu aceasta compozitie, insistandu-se 2-3 minute la varfuri. Apoi se strange parul si se acopera cu ceva (casca sau prosop), lasand solutia sa patrunda timp de 30 - 60 de minute. Apoi se clateste si se spala parul in mod normal. Compozitia se aplica la fiecare spalare timp de cel putin o luna, pentru a se vedea efectele ei. Mult succes!"
Puneam masca de mai sus o data pe saptamana, timp de o luna juamtate. Stateam cam 2-3 ore cu masca si apoi spalam parul normal. De atunci nu am mai avut probleme. Singura problema a fost ca o perioada mi se ingrasa parul destul de repede.
Fericita mamica de Aida Maria!
- AwesomeAngel
- Diamond member
- anca90
- Platinum member
mda, eu cand am fost la dermatolog, nici vb de analize, mi-a zis ca e normal sa-mi cada parul
andreea, multumim pt reteta! cred ca o sa incerc si eu insa putin schimbat, ca mi-e lene sa ma complic prea mult . mi-as da numai cu ulei de ricin, vit A si C la radacini, iar ulei de masline pe lungimea firului de par. as lasa parul uscat (mi-e lene sa-l ud dimineata si apoi sa stau cu el ud toata ziua), iar apoi seara il spal. oare functioneaza?
galbenusul de ou este pentru aspectul firului de par, sau si pt radacini? daca e doar pt firul de par, sper sa fie suficient uleiul de masline, ca mi-e cam sila sa pun galbenus in cap
stiti cumva la ce ajuta vitamina C? sa pun oare si vitamina E?
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
AwesomeAngel a scris:heim spunea ca e posibil sa dea senzatie de foame, dar eu n-am avut probleme
ups, asta nu prea ar fi placut dar am zile cand mi se pare ca imi cade mai mult par decat ar fi normal, de asta le-as lua.. ma mai gandesc un pic
Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-05-06 11:15:59)
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
eu nu mai am probleme cu caderea parului dupa tratamentul urmat.cade,dar normal,la baie putin mai mult
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- anca90
- Platinum member
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
anca,uite detalii pe pagina asta http://forum.anticonceptionale.ro/t1904 … ul---.html doar ca samponul pe care inca il folosesc este herbosophy cu extract de chinina si vitamina e sunt foarte multumita de sampon,nu miroase deloc,dar face bine parului
Ultima oara a fost editat de rrammonna (2010-06-22 11:05:21)
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|