|
Nu esti logat.
Cade parul :(-3#39 2009-01-26 16:32:50
Re: Cade parul :(nu stiu ce sa zic, dar ma gandesc ca n-ar avea ce sa-i faca rau... un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #40 2009-01-26 17:02:52
Re: Cade parul :(Salut. Eu am folosit tratamentul de la Vichy Dercos (fiole)+ sampon energizant +balsam gama Vichy imi cadea parul foarte tare si nu crestea.Acum nu imi mai cade aproape deloc si il dau cu placa aproape zilnic de vreo 4 ani .Sunt foarte multumita de rezultate si il recomand cu incredere este putin mai scump dar merita Offline #41 2009-01-26 17:28:06
Re: Cade parul :(
si eu tot asa folosesc Vichy fiole si concomintent sprayul Hairgrow 2% ,o zi fiolele,o zi sprayul.le folosesc de aproape 2 luni si sunt multumita si eu de rezultate.puteti incerca si voi "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #42 2009-01-26 18:55:50
Re: Cade parul :(am vazut ce ati scris voi aici... Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-26 18:56:47) sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #43 2009-01-26 19:02:14
Re: Cade parul :(luati-va masca cu petrol de la vivanatura e cea mai buna se gaseste la plafar si nu costa nici mult si da rezultate f bune imediat Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-26 19:06:04
Re: Cade parul :(eu din cate am auzit produsele de la vishy sunt bune...dar incearac o masca de la coafor ....acelaea sunt special preparate,,,,am o prietena ce foloseste prod de la coafor si e multumita Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #45 2009-01-26 20:08:12
tu folosesti Hairgrow la recomandarea medicului? l`am folosit si eu o perioada, da rezultate intr`adevar, insa are si o compozitie cam periculoasa pt organism... ai grija cu el, nu este recomandat a se folosi pe perioade mari de timp Offline #46 2009-01-26 23:51:32
da,medicul m-i le-a recomandat si hairgrow si vichy fiole.nu inteleg de ce e periculoasa pt organism? mie medicul mi-a dat un tratament de 3 luni cu aceste produse. "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #47 2009-01-27 00:04:46
Re: Cade parul :(Se pare ca mai multe persoane au problema parului care cade... Si eu sunt in aceeasi situatie, din pacate, si nu stiu ce sa mai fac... Am zis ca voi incerca sa nu ma mai vopsesc asa de des. Nu stiu, am incercat diferite sampoane si masti si nimic, aceeasi poveste care dureaza de aprox jumatate de an. Am zis ca voi merge saptamana asta sa mi-l tund, imi pare rau ca nah...e destul de lung, dar poate asa se va mai regenera. Daca nu voi observa nici o imbunatatire cred ca voi merge la dermatolog... As incerca ideile voastre, dar eu sunt de conceptie ca nu toate organismele reactioneaza in acelasi fel la un produs asa ca...mai bine nu. Dar daca totusi sunt ceva tratamente naturiste, postati-le fetelor, pentru e ne putea inspira si noi ) Kiss ya' Offline #48 2009-01-27 01:55:32
citeste prospectul, o sa te lamuresti Ultima oara a fost editat de al1na (2009-01-27 01:56:14) Offline #49 2009-01-27 02:51:21
Re: Cade parul :(Salut fetelor.O sa va spun ce m-a ajutat pe mine.Eu cam de un an de zile am renuntat la carbohidrati.Nu total,dar am incercat sa consum cat mai putin.Si normal,parul a inceput sa pice.Apoi stresul ca pica parul l-a facut sa pice si mai tare.In fine,cam de o luna am inceput sa folosesc Lotiune regeneranta cu petroleum de la Gerovital plant si chiar da rezultate f bune.Parul pica mai putin,am o gramada de mici firisoare crescute,plus ca as putea sta chiar si o sapt fara sa-mi spal parul si tot sa arate ca in prima zi de spalare.Am luat si 15 zile Viaderm dar asta nu cred ca a influentat prea mult.Oricum sper ca am fost de folos:) Offline #50 2009-01-27 03:03:20
Re: Cade parul :(si eu am luat Viaderm ... si alte vitamine pt par, nu mai stiu cum se cheama; Offline #51 2009-01-29 00:36:47
dereglari hormonale-hormonii care produc si menstruatia, tiroida/paradiroida/anemie...astea sutn cateva cauze...pot sa fie si afectiuni sezoniere...ia 2 luni zinc si fier (de la walmark-sunt separate) si vezi dc obs vreo diferenta...eu zic sa faci niste analize, sa mergi la endocrinologie Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #53 2009-01-29 11:45:47
Re: Cade parul :(eu folosesc de vreo cateva luni sampon regenerant de la gerovital.nu imi mai cade parul aproape deloc,ba mai mult decat atat a inceput sa iasa puful acela Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #54 2009-07-02 13:21:28
Re: Cade parul :(este posibil ca din cauza lipsei de fier sa mi cada parul? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #55 2009-07-02 13:28:07
Re: Cade parul :(si mie a inceput iar sa imi cada,ori stresul ori lipsa de ceva vitamine din corp atfel nu imi mai explic.mi-e si frica knd imi fac baie,k raman fara el Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #56 2009-07-02 13:29:10
Re: Cade parul :(nu e neaparat fierul, pot fi si alte minerale... luati-va niste vitamine pentru par si unghii Offline #57 2009-07-02 13:30:30
Re: Cade parul :(pai mie imi trecuse cu samponul ala imi mergea chiar bine,se indesise,iesise puful si acum de cand cu sesiunea si problemele cu ai mei,iar a luat-o aiurea Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|