|
Nu esti logat.
Am o scurgere maro dupa ciclu#1 2008-08-29 00:02:20
am o scurgere maro dupa ciclucum spune si in titlu dupa ce mi-a trecut menstra mi-a aparut o scurgere maro un pic cam vascoasa. ce inseamna? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-08-29 00:20:26
Re: am o scurgere maro dupa cicluiei ac? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-08-29 01:05:46
Re: am o scurgere maro dupa cicluda iau yasmin de 3 ani "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-08-29 14:02:17
Re: am o scurgere maro dupa ciclunu ma lamureste nimeni ??? incep sa ma ingrijorez , e normal? pt ca nu e chiar maronie e un pic mai inchisa la culoare decat de obicei Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-08-29 14:03:00) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-08-29 14:06:25
Re: am o scurgere maro dupa cicluNu stiu ce sa zic in cazul tau. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-29 15:05:13
Re: am o scurgere maro dupa ciclusau e pur si simplu contiuare a menstrei..replica Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-08-29 16:24:26
Re: am o scurgere maro dupa ciclueu tot la spotting ma gandesc. poate n-ar strica sa mergi la medicul care ti le-a recomandat sa vb si cu el mami de minuni Offline #8 2008-08-30 08:59:23
Re: am o scurgere maro dupa ciclusi eu am o scurgere maronie in ultima zi de ciclu..eu iau triquilar... Offline #9 2008-08-30 12:17:45
Re: am o scurgere maro dupa ciclusi eu la fel,,,am ciclu normal din a 3a zi de pauza si ma tine pana cand incep sa iau din nou ac,si primele 2zile nu imi mai curge,ci doar am niste pete maronii,la fel cum au zis fetele pana acum:P dar numai primele 2zile,,,sau uneori numai prima Offline #10 2008-08-31 20:23:01Re: am o scurgere maro dupa cicluSi eu am aceasta scurgere;cateodata inainte si cateodata dupa menstruatie.Mentionez ca nu iau anticonceptionale si nici alte medicamente. Offline #11 2008-08-31 20:49:46
Re: am o scurgere maro dupa ciclue normala daca tine 1-2 zile. nu are nici cum sa vina menstra potop deodata si nici sa se termine brusc mami de minuni Offline #12 2008-09-01 18:28:07
Re: am o scurgere maro dupa ciclu
exact..sie u patesc asa si nu imi fac probelem. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #13 2008-09-02 10:05:58
Re: am o scurgere maro dupa cicluultima oara cand am avut ciclu a fost pe 4 august...dupa 2 saptamani am fost la un bazin unde am stat cam 10 minute intr-un jet puternic de apa..am simtit ca imi intra si in vezica dar nu m-am gandit ca va fi vreo problema....seara mi-a curs ceva maroniu si a continuat inca trei zile......aveti idee ce poate sa fie, vreo rana?secretia nu mirosea urat ...si m-am gandit ca ar putea sa fie si din cauza ovulatiei(ptr ca de obicei imi vine regulat mentra) dar nu mi s-a mai intamplat...trebuie sa mai adaug ca folosesc prezervativul corect...si acum imi intarzie mentruatia...oare de ce? ma poate ajuta cineva? am mai citit pe forum ca tot in genu asta incepe o sarcina :-o s Ultima oara a fost editat de simonika20 (2008-09-02 10:06:32) Offline #14 2008-09-02 10:12:38
Re: am o scurgere maro dupa ciclumenstruatia iti poate intarzia de la o posibila raceala mai ales daca zici ca ai stat in apa rece;ai motive sa te gandesti la o sarcina? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #15 2008-09-02 10:22:27
Re: am o scurgere maro dupa cicluediteaza-ti mesajele ca altfel vei lua warn ! Offline #16 2008-09-02 10:23:37
Re: am o scurgere maro dupa ciclupai daca ai folosit corect prezervativul si fara incidente, atunci probabil e o raceala;eu alta explicatie nu stiu;bine, ca mai poate sa intarzie si de la stres, suparare etc;mai asteapta sa intre fete care stiu mai multe legat de problema ta "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #17 2010-02-07 20:21:32
Re: am o scurgere maro dupa cicluAm si eu o problema.. acu cateva zile mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ. chiuar daca mi-a venit stopul .. tot mi l-am facut.. dar.. azi am avut o scurgere maro.. si mi-e frica sa nu fiu insarcinata.. ultimul act sexual l-am avut.. prin decembrie.. va rog sa ma ajutati:( Offline #18 2010-02-07 20:25:17
Re: am o scurgere maro dupa cicludaca a iesit negativ testul facut pt contactul din decembrie nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca ti-a venit si menstruatia! daca se mai intampla sa ai scurgeri maronii in afara mentruatiei, ar fi bine sa te vada un medic! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #19 2010-02-07 20:42:16
Re: am o scurgere maro dupa cicluscurgere maro poate sa aiba si in perioada ovulatiei...insa nu se intinde pe mai multe zile.Cand dureaza mai mult...da...e indicat un control. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|