homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida bucala

#1 2008-08-29 11:19:11

crisssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-20

candida bucala

Buna,

As dori si eu sa stiu cat mai multe deste subiectul acesta: candida bucala. Cum se manifesta aceasta? Cum o poti trata? Se poate lua de la prieten/prietena? Sau chiar si prin simplu fapt k am baut din aceasi sticla/acelasi pahar cu cineva care are candida bucala? Sau printr-o tigare facuta posta (cum se spune)?
eu stiu ca aceasta candida poti sa o faci in urma unui tratament cu antibiotic. Si ca dc iei si Biotics in timpul tratamentului cu antibiotic nu mai faci candida. Asta o stiu de la un doctor, si culmea nu doctor ginecolog. Eu am luat un tratament cu antibiotic dar mi-a iesit candida vaginala ci nu bucala. Dar stau si ma gandesc k as fi putut face bucala si nici nu as fi stiut. Pt ca doctoritza care mi-a dat tratamentul nu mi-a zis sa iau si altceva ca sa nu fac candida. Prin urmare ma intereseaza acest subiect. Pe viitor nu se stie nciiodata cum pot face si asta fara sa imi dau seama.

Merci mult de tot. Sper sa aflu si eu mai multe despre acest subiect.

#2 2008-08-29 11:30:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: candida bucala

daca dai cautare pe forum, ai sa gasesti

http://forum.anticonceptionale.ro/searc … d=10730817

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-08-29 11:31:35)

#3 2008-08-29 11:50:52

crisssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-20

Re: candida bucala

big_smile Merci mult de tot. NU mi-am dat seama k pot sa caut si asa..:f?rv?nad: am gasit ce ma interesa.
applause

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.