|
Nu esti logat.
Sangerare anala#1 2008-08-29 14:00:22
Sangerare analaaseara, in timpul actului sexual am observat o sangerare anala..... Offline #2 2008-08-29 14:04:26
Re: Sangerare analaAti facut sex anal? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-08-29 14:06:27
Re: Sangerare analapai da.....dar am mai facut si inainte si nu mi s-a mai intamplat Offline #4 2008-08-29 14:08:25
Re: Sangerare analaTesutul anal e foarte sensibil. Nu cred ca e o regula ca daca n-ai patit nimic pana acum, nici nu se intampla niciodata. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2008-08-29 14:11:49
Re: Sangerare analaposibil.....sper sa fie doar atata si nu altceva Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-29 14:13:07
Re: Sangerare analaAi dureri? Ai fost constipata ultima vreme? Ai cumva hemoroizi? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2008-08-29 14:15:22
Re: Sangerare anala
o fisura anala ti se pare "doar atat" ? Offline #8 2008-08-29 14:19:18
Re: Sangerare analaConstipata cam sunt de fel........ Offline #9 2008-08-29 14:20:09
Re: Sangerare analasau nu Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-29 14:21:47) Offline #10 2009-01-30 02:10:27
Re: Sangerare analaBuna tuturor...nu stiu cum sa deschid un nou topic, dar presupun ca nu sunt off-topic nici aici...problema mea nu e departe de ceea ce vad mai sus si sper ca cineva sa ma poata ajuta cu un sfat.De cateva zile ma confrunt cu o fisura anala cred, sau mai bine zis mai multe care ustura ingrozitor si mai e si mancarimea aferenta, simptome pe care nu am facut decat sa le agravez prin uzul in exces si apasat al hartiei igienice;in partea de sus, cumva mai aproape de vagin e si o umflatura...Sex anal nu practic, in schimb am prb de constipatie de cand ma stiu...merg afara o data la 2, 3 zile daca nu mai rar si ma doare rau de cand am prb asta..de fapt cred ca prb a aparut dupa ce am avut cateva scaune cu dureri si intepaturi... De 2 zile am inceput sa fac spalaturi cu ceai de galbenele...si am pus si unguent- tot cu galbenele si tataneasa ca asta aveam prin casa.Am facut bine oare, ca e ingrozitor...a ajuns aproape carne vie acolo de nici chilot nu mai pot purta.A propos...are vreo legaturu cu lenjeria tanga treaba asta?Ce altceva ar trebui sa fac, ca deocamdata nu pot ajunge la dr si nici n-as sti unde sa merg pt asa ceva...Va multumesc.Numai bine tuturor. Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-01-30 02:11:10) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #11 2009-01-30 11:14:50
Re: Sangerare analacel mai bine e sa mergi la doctor....eu am pe cineva care a patit acelasi lucru ca si tine....a ajuns sa nu mai poata sta in fund...si a mers la urgenta...si a tratat o acolo , apoi i a dat ceva tratament si acum e totul ok nu mai sta asa... one day we're gonna get somehow... Offline #12 2009-01-30 11:20:14
pai eu ti-as recomanda sa nu mai porti tanga pana nu se vindeca complet....pt a tanga freaca rana acolo si e si mai rau...at rebui sa mergi al doctor totusi nu trece cu crema de galbenele avand in vedere ca e o plaga deschisa , poti sa te cureti cu apa oxigenata ca sa nu se infecteze, dar eu zc sa nu mai pui nicio crema, dac nu vrei s mergi la doc mergi al o farmacie si poate iti da farmacista ceva, dar cel mai bne e la doc Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #13 2009-01-30 11:34:31
Re: Sangerare analaMerci...sa vad ce fac...vreau sa spun ca in nebunia mea am pus si pudra de talc care mai era si parfumata...cred ca nu am facut decat sa fac mai rau...si daca e sa merg la dr, unde anume?La ce spec?....ms Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-01-30 11:34:51) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #14 2009-01-30 16:01:42
parerea mea e sa incerci asa: te speli frumusel cu apa si sapun/gel de dus, apoi te usuci prin tamponare usoara cu prosopul, fara sa freci deci, iar in final aplici frumusel cu degetelul crema Hemorzon...repeti operatiunea macar de 2 ori pe zi, dimineata si sera si incerci sa nu pui chilotel dupa aceea...daca pina luni nu vezi nici o ameliorare, mergi urgent la spital...insa eu cred ca vei vedea ca incepe sa se rezolve. Pe viitor evita constipatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2009-01-30 20:55:58
Re: Sangerare analaMultumesc pt sfaturi...abia acum am vazut mesajul si intre timp am fost la farmacie si mi-au dat detralex 2cps pe zi si unguent si supozitoare procto-glyvenol...am inceput trat si cu astea.Beau si ceai pt digestie si o sa incerc sa am grija si in alimentatie...Sper sa fie bine si inca o data va multumesc tare mult pt sfaturi si promptitudine.Va pup.O seara buna Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-01-30 20:56:15) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #16 2009-06-08 12:32:01
Re: Sangerare analaam si eu o problema asemnataoare cu cea expusa de walkiria_c.constipatia ma sacaie de cativa ani...cred ca am facut si hemoroizi...de cateva zile de cand iau tarate de grau imi merge ff bine...si nu ma doare la scaun nimic..insa am observat azi picaturi rosii mici p servetel dupa scaun. mi-e ff frica sa nu am o fisura. Am luat supozitor Hemorozon si m am dat cu crema de castane, galbenele si musetel. Ultima oara a fost editat de leonora (2009-06-08 12:32:44) ...HAPPY IN LOVE... Offline #17 2009-06-09 15:01:13
Re: Sangerare analaMusai fa si spalaturi cu ceai de galbenele..adica sa stai asa cu sezutul in ceaiul ala cam 20 de minute, de vreo 2, 3 ori pe zi....si pune si crema, nu numai supozitor...aa...si cand bagi supozitor trece-l mai intai prin crema ca sa intre prin toate pliurile de la interior(crema tot hemorzon sau proctoglivenol)...din cate stiu eu chestia asta cu hemoroizii se poate doar ameliora cu tratament...de vindecat doar chirurgical...incearca mai intai asa cu ceaiuri si crema si daca nu iti trece incearca un tratament si cu detralex...am eu o schema de tratament special in scopul asta data de dr...imi spui si o scriu daca e....multa sanatate Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-09 15:02:13) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #18 2009-06-09 19:42:08
Re: Sangerare analamultumesc mult walkiria_c, intr-adevar..hemoroizii nu se vindeca total..recidiveaza de fiecare data cand constipatia reapare ....fisurile cica da...o sa fac spalaturi cum ai zis..si sper sa rezlv cu constipatia mai intai..poate asa scap de toate.. ...HAPPY IN LOVE... Offline #19 2009-06-11 08:51:31
Re: Sangerare analaintr-adevar fisurile s-au vindecat si la mine....cat despre constipatie, si eu ma confrunt cu ea de cand ma stiu...mai ales acum de cand sunt insarcinata...inainte imi era mai bine in sensul ca faceam purgatie de la cafeaua de dimineata, dar acum nu mai beau...am inteles ca nu face rau la bebe o cescuta acolo pe zi, insa eu chiar nu o mai suport...n-am crezut vreodata sa se intample asta..eram addicted... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-06-11 08:51:38) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|