homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema-2

#20 2008-08-29 21:40:04

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Dilema

@ mika: cu nidatia am gresit eu. Am recunoscut asta tongue

Daca mi se rupe prezervativul de 2 ori intr-o saptamana. Pana acum nu mi s-a intamplat sa mi se rupa, alunece, niciodata. Sper sa nici nu se intample vreodata. Si in plus, eu mereu folosesc ovule si prezervativ. Ca dubla protectie. Asta a fost un caz special, de aceea am si postat aici, pentru simplul motiv ca ramasesem fara ovule si farmacia de unde trebuia sa iau nu aveau. Adica chiar daca, doamne fereste, mi s-ar rupe prezervativul, tot as fi protejata.

#21 2008-08-29 21:42:06

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

ok smile

#22 2008-08-29 21:46:50

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

AyraBlack a scris:

@ mika: cu nidatia am gresit eu. Am recunoscut asta tongue

Daca mi se rupe prezervativul de 2 ori intr-o saptamana. Pana acum nu mi s-a intamplat sa mi se rupa, alunece, niciodata. Sper sa nici nu se intample vreodata. Si in plus, eu mereu folosesc ovule si prezervativ. Ca dubla protectie. Asta a fost un caz special, de aceea am si postat aici, pentru simplul motiv ca ramasesem fara ovule si farmacia de unde trebuia sa iau nu aveau. Adica chiar daca, doamne fereste, mi s-ar rupe prezervativul, tot as fi protejata.

ummm ovulele astea nu ataca latexul?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#23 2008-08-29 21:52:11

AyraBlack
Sr. member

Asta a fost si prima mea intrebare: cum sa le folosesc? Daca pot sa le combin, daca har, daca mar. Dar Pharmatexurile au formula in asa fel conceputa incat sa nu atace latexul. Sunt si o replica romaneasca, Contracept-M, dar au o eficacitate mult mai redusa decat Pharmatexurile, care sunt frantuzesti.

#24 2008-08-29 21:54:57

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

daca scrie ca nu ataca latexul atunci foloseste combinatia. numai sa nu fie de la ele faptul ca tot aluneca prezervativul.grija.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#25 2008-08-29 21:58:35

AyraBlack
Sr. member

Ah, nu, ca nu am avut vreodata problema de alunecat sau de spart/rupt. Se intampla cum e cazul de mai sus, de ma panichez eu total ca maine ma trezesc cu burta la gura cand nu am de ce.

Pur si simplu la mine s-a impamantenit atat de mult frica ca de la lichidul pre-ejaculator poti ramane insarcinata, incat exagerez la maximum rotfl

In orice caz, multumesc mult pentru raspunsuri. Si am dat si de doctor acum 10 minute, care mi-a spus sa stau calma, ca iar am bagat pastile in mine degeaba. rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.