|
Nu esti logat.
URGENT!!!!#1 2008-08-29 17:41:42
URGENT!!!!O rog pe d-na doctor sa imi spuna ce se intampla. Offline #2 2008-08-29 17:46:44
Re: URGENT!!!!nu iti aduci aminte cam in jurul carei date ai terminat ultima folie? ca sa ai o oarecare idee cand ar fi trebuit sa vina menstra...testul, ca sa fie bun rezultatul, se face la 7 zile de intarziere sau la 21 de zile de la contactul cu risc. au trecut 21 de zile? Offline #3 2008-08-29 18:06:58
Re: URGENT!!!!poti sa ma omori si nu imi aduc aminte....eu ziceam ceva de data de 5, dar nu este duminica(3 este dum), sotul meu spune ca asta s-ar fi intamplat in jur de 20 .Nu imi aduc aminte oricat m-as chinui... nu m-am stresat sa tin minte si asta pt ca luand AC nu mi-am facut ani de zile probleme. Offline #4 2008-08-29 21:53:55
Re: URGENT!!!!se poate de la menoopauza...se poate de la intreruperea ac-urile. mai asteapta .daca poti mergei al medic sau ami ai un test ..repeta-l cu urina de dimineata prima...si mai asteapta raspunsuri de la fete vor veni. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|