homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii-2

#20 2008-08-29 18:55:02

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Re: probleme cu parintii

ionela a scris:

cat de mari pailinne...? ea are 18, eu 22? nu cred ca e vb de varsta,ci doar de mentalitatea lor, a parintilor. nu prea poti sa le-o schimbi. si la mine tata e constient a la ais ies cand vreau si fac ce vreau, dar acasa e alta treaba.

Pai dap stiu...dar problema este ca atunci cand eram acasa isi rezervau dreptul de a-mi interzice sau conditiona iesirile...mai era si faptul ca depindeam financiar de ei...acum,de cand sunt la facultate nu mai sunt nici langa ei ca sa ma bata la cap...si tinand cont a lucrez deja...nu mai depind de ei financiar...si asta e un mare plus...se observa enorm diferenta,crede-ma.

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#21 2008-08-29 18:55:05

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

si tata e comunist la 21 de ani cat am tot trebuie sa ma mai rog de el sa ma lase cu iubitul..am avut o perioada cand, daca il intrebam daca pot sa ies imi zicea ca sunt destul de mare sa fac ce vreau..de la o vreme insa s-a intors roata grater off

#22 2008-08-29 18:57:31

mire_la
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

mai fetelor si pana la urma ce e de facut?sa asteptam pana plecam de langa ei?alta solutie nu mai e?

#23 2008-08-29 18:58:15

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mire_la a scris:

mai fetelor si pana la urma ce e de facut?sa asteptam pana plecam de langa ei?alta solutie nu mai e?

talk talk talk talk...........  confidence firstttttttttt.................

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#24 2008-08-29 19:00:13

mire_la
Full member

pitzipoank a scris:

mire_la a scris:

talk talk talk talk...........  confidence firstttttttttt.................

poi si ce sa fac daca nu are incredere in mine?nu lam dezamagit niciodata si nu iam iesit din cuvant..ma simt ca un copil de gradinita....

Publicitate

loading...

#25 2008-08-29 19:01:24

pitzipoank
Insomniac member

vb cu ei..... explik-le frum k nu mai ai 2 ani.......

daca cu frumosu' nu se poate.......... fa cum te duce capu' fara sa tii cont d c zic ei.......  eu asa am facut

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#26 2008-08-29 19:03:29

mire_la
Full member

daca fac cum ma duce capul tipa la mine...ca tre sa fac cum zic ei..nu mai pot...

#27 2008-08-29 19:08:45

pitzipoank
Insomniac member

mire_la a scris:

daca fac cum ma duce capul tipa la mine...ca tre sa fac cum zic ei..nu mai pot...

asa nu arungeti nicaieri.......
eu am stat cu buni deciiiiiii  mai rauuuuuuuuuu..............  si am vb clar cu ea faceam jumate k mine, jumate k ea... dupa aia numai k mine big_smile

#28 2008-08-29 19:09:19

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

las ca asa tipa si la mine big_smile lol nici la mine nu accepta sa intreb dupa ce ma imbrac tongue astepti ... Cel putin la mine degeaba ma certam cu el ca tot ca el ramanea smile si mai facea si scandal aiurea tongue Noroc ca nu sunt mare amatoare de party-uri and stuff big_smile La iubi ma lasa sa ma duc doar ii zic ca merg (iubi e in Tm). Putea fi si mai rau . smile Ai rabdare toate trec puss

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#29 2008-08-29 19:25:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici io n am o relatie prea stralucita cu ai mei...
eu=18 si 4 luni
de lasat ma lasa sa ies, ziua km pe unde vreau, seara pana pe la 11-11jum-vara- si asta pt k stiu k sunt la mine la poarta  cu iubi...
la petreceri m au lasat intotdeauna atata timp cat au stiut unde si cu cine ma duc...
in legatura cu prietenii si eu trec prin ceva de genu'... pana acum cateva luni si prietenele mele erau la fel ca mine... nu le lasa la mare, in discoteci etc. ; de la o vreme pe ele le lasa... au inceput sa iasa fara mine, normal... daca pe mine nu ma lasa...
oricum, a mai ramas una cu care ma inteleg f bine...
si am incetat razboiul cu ai mei... la urma urmei sunt parintii mei si daca nu ma lasa undeva o fac k sa ma protejeze...
mi ar placea sa nu i mai mint atunci knd ma mai duc pe la iubi da' ei au o problema cu virginitatea si nu le"place" sa vb despre sex...
asta e big_smile
nu  mai ma stresez cu ei wink
mire_la, cel mai bine "zi k ei si fa k tine" tongue

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-29 19:25:41)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#30 2008-08-29 22:14:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

la mine era horror la 18 ani....nu ma lasau la petreceri decat cu multe rugaminti si lacrimi, de ramas pana dimineata nici nu se punea prb trebuia sa fiu acasa la ora pe care o dictau ei chiar daca venea tata sa ma ia cu masina, cand ieseam se punea prb (tata k mama era ok avea incredere in mn) in genul:
EL:Unde te duci?
EU:In barul X
EL:Bine vezi ca s-ar putea sa te sun sa iesi pana afara si vai si amar daca nu esti acolo...

va dati seama ca deseori erau schimbari de planuri si trebuia sa il anunt : Vezi k am plecan acolo sau vezi k ma stau jumate de ora si ma duc in locul y.
Cand ieseam eram tot tp stresata ca ar putea sa ma sune sa ma intrebe unde sunt etc. Acum s-a terminat eu sunt la fac in Bucu si ei in Italia. Mai comenteaza daca ies si stau pana tarziu ptr ca isi fac griji sa nu se ia cineva de mine mai ales ca daca ies ies cu fetele si nu are cine sa ma aduca pana acasa.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#31 2008-08-29 22:32:23

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

si eu am 19 ani si tata imi impune niste reguli,pe care el crede ca eu le respect..nu i cer voie afara si nici nu i zic cand ma intorc si treaba asta o fac anumit...bine ca din octombrie plec de acasa dar nu as putea spune ca scap in libertate..cel mai bine ar fi sa aveti o discutie deschisa despre faptul ca nu mai sunteti mici si sunteti responsabile de faptele voastra(chiar daca uneori tot ei ne salveaza de anumite probleme)...pai daca ar face asa la nesfarsit cum am mai putea noi sa infruntam societatea si sa ne facem prieteni...ma bucur macar ca pe tata il pot invinge in discutie pt ca mereu vin cu argumente plauzibile...si chestia e ca ori chiar il prostesc eu ori se lasa el prostit...si cred ca e a doua... rotfl rotfl

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#32 2008-08-30 00:17:31

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

si eu am ora de venit acasa. ma rog, cand si cand. adica daca ies cu o prietena atunci tre sa vin pe la 11-12 acasa(mama-mea zice 11 eu 12:))) ) daca ies cu prietenul si ii explic ca suntem mai multi si nu vin singura acasa si o anunt ca mai stau dupa 12 atunci ii ok. atunci vin cam pe la 1-2-3 si nu-i problema. dar am observat ca de fiecare data cand ies si stau mai mult am o frica in subconstient cum ca ma poate suna si sa-mi faca scandal... asta-i din cauza ca pana acum a facut instructie cu mine referitor la venitul la o anumita ora si se pare ca am cam ramas cu sechele sad
aaa si daca ies si ii spun ca vin pe la 11 acasa si ma decid sa mai stau tot trebe sa-i anunt ca nah... nu-mi place ca n-am libertate totala, ca am 19 ani dar ce sa fac...sunt parintii mei, traiesc la ei in casa, de pe salariul lor

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#33 2008-08-30 02:02:10

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

no, se pare ca la mine se vor rezolva in curand diablo suntem pe drumul cel bun lol

My Tears Dry On Their Own

#34 2013-09-28 17:24:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu, nu mi se pare normal. Problema e ca, atata timp cat depinde material de ei, parintii lui vor pretinde sa-i controleze viata. Eu una nu prea vad ce ar putea face in momentul asta, pe parinti nu-i mai poate schimba acum... deci ori renunta la apartament, masina si job si e complet independent, ori rezista asa si ii ignora cat poate (daca poate).
Poate intr-o prima faza sa se mute de acasa, cu chirie macar.

#35 2013-09-28 17:38:05

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

nu e normal deloc smile
urasc acest tip de oameni/parinti care isi ajuta copiii (cum e si normal, daca ai de unde, de ce nu ai da?) ca mai apoi sa le scoata ochii o viata intreaga roll au impresia ca daca fac ceva pt ei, le cumpara bunuri, le cumpara in mod direct si viata.
chiar am o prietena care provine dintr-o familie cu foarte multi bani. in schimb mama ei a disparut cand era ea micuta (imi imaginez acum de ce) si a ramas numai cu tatal, care, o teroriza la propriu. avea oameni dupa ea cand venea la scoala si cand pleca. nu avea voie sa discute macar cu un baiat, nu avea voie sa iasa din casa, telefon cu portia..si intr-un final si-a facut curaj si a plecat cu totul de acasa. si uite ca a reusit sa faca si facultate, a muncit si pe langa, si-a gasit jumatatea, s-a casatorit si are un copil iar cu tatal nu vorbeste nici in ziua de azi.

decat sa se ajunga intr-o situatie de genul, mai bine sa faca un pic de zum zum prin casa, ca daca nu inceteaza o sa plece. desi am impresia ca o sa primeasca urmatorul raspuns : " si ce mai astepti". sau ar mai fi o varianta..sa i cumpere apartamentul si sa se mute in el, in felul acesta parintii incetul cu incetul se vor obisnui cu absenta lui in casa..e complicata intradevar situatia.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#36 2013-09-29 21:40:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si mie mi se pare normal sa ne ajutam parintii sau ei sa-si ajute parintii ca pana la urma chiar le datoram multe smile insa evident toate cu o limita dar atata timp cat depinde de ei financiar e mai complicat. Acum trebuie sa vorbesti si cu el sa vezi ce parere are si el si in ce limite poate sau va putea sa-i refuze.

#37 2014-02-12 23:08:42

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

rufe

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2014-02-13 22:53:16)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#38 2014-02-12 23:21:22

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Queen, iti spun ce-as face eu, desi banuiesc ca nu e solutia nici pe departe ideala. N-as mai vorbi cu ea o perioada. Deloc. Fara vizite, telefoane, nimic, ca si asa spuneai ca nu mai stai cu ea de ceva vreme. Poate intre timp s-ar calma si dupa as incerca sa vorbesc cu ea.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.