|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii-2#20 2008-08-29 18:55:02
Re: probleme cu parintii
Pai dap stiu...dar problema este ca atunci cand eram acasa isi rezervau dreptul de a-mi interzice sau conditiona iesirile...mai era si faptul ca depindeam financiar de ei...acum,de cand sunt la facultate nu mai sunt nici langa ei ca sa ma bata la cap...si tinand cont a lucrez deja...nu mai depind de ei financiar...si asta e un mare plus...se observa enorm diferenta,crede-ma. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #21 2008-08-29 18:55:05
Re: probleme cu parintiisi tata e comunist la 21 de ani cat am tot trebuie sa ma mai rog de el sa ma lase cu iubitul..am avut o perioada cand, daca il intrebam daca pot sa ies imi zicea ca sunt destul de mare sa fac ce vreau..de la o vreme insa s-a intors roata off Offline #22 2008-08-29 18:57:31
Re: probleme cu parintiimai fetelor si pana la urma ce e de facut?sa asteptam pana plecam de langa ei?alta solutie nu mai e? Offline #23 2008-08-29 18:58:15
talk talk talk talk........... confidence firstttttttttt................. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #24 2008-08-29 19:00:13
poi si ce sa fac daca nu are incredere in mine?nu lam dezamagit niciodata si nu iam iesit din cuvant..ma simt ca un copil de gradinita.... Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-29 19:01:24
Re: probleme cu parintiivb cu ei..... explik-le frum k nu mai ai 2 ani....... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #26 2008-08-29 19:03:29
Re: probleme cu parintiidaca fac cum ma duce capul tipa la mine...ca tre sa fac cum zic ei..nu mai pot... Offline #27 2008-08-29 19:08:45
asa nu arungeti nicaieri....... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #28 2008-08-29 19:09:19
Re: probleme cu parintiilas ca asa tipa si la mine nici la mine nu accepta sa intreb dupa ce ma imbrac astepti ... Cel putin la mine degeaba ma certam cu el ca tot ca el ramanea si mai facea si scandal aiurea Noroc ca nu sunt mare amatoare de party-uri and stuff La iubi ma lasa sa ma duc doar ii zic ca merg (iubi e in Tm). Putea fi si mai rau . Ai rabdare toate trec All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #29 2008-08-29 19:25:12
Re: probleme cu parintiinici io n am o relatie prea stralucita cu ai mei... Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-29 19:25:41) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #30 2008-08-29 22:14:09Re: probleme cu parintiila mine era horror la 18 ani....nu ma lasau la petreceri decat cu multe rugaminti si lacrimi, de ramas pana dimineata nici nu se punea prb trebuia sa fiu acasa la ora pe care o dictau ei chiar daca venea tata sa ma ia cu masina, cand ieseam se punea prb (tata k mama era ok avea incredere in mn) in genul: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #31 2008-08-29 22:32:23
Re: probleme cu parintiisi eu am 19 ani si tata imi impune niste reguli,pe care el crede ca eu le respect..nu i cer voie afara si nici nu i zic cand ma intorc si treaba asta o fac anumit...bine ca din octombrie plec de acasa dar nu as putea spune ca scap in libertate..cel mai bine ar fi sa aveti o discutie deschisa despre faptul ca nu mai sunteti mici si sunteti responsabile de faptele voastra(chiar daca uneori tot ei ne salveaza de anumite probleme)...pai daca ar face asa la nesfarsit cum am mai putea noi sa infruntam societatea si sa ne facem prieteni...ma bucur macar ca pe tata il pot invinge in discutie pt ca mereu vin cu argumente plauzibile...si chestia e ca ori chiar il prostesc eu ori se lasa el prostit...si cred ca e a doua... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #32 2008-08-30 00:17:31
Re: probleme cu parintiisi eu am ora de venit acasa. ma rog, cand si cand. adica daca ies cu o prietena atunci tre sa vin pe la 11-12 acasa(mama-mea zice 11 eu 12:))) ) daca ies cu prietenul si ii explic ca suntem mai multi si nu vin singura acasa si o anunt ca mai stau dupa 12 atunci ii ok. atunci vin cam pe la 1-2-3 si nu-i problema. dar am observat ca de fiecare data cand ies si stau mai mult am o frica in subconstient cum ca ma poate suna si sa-mi faca scandal... asta-i din cauza ca pana acum a facut instructie cu mine referitor la venitul la o anumita ora si se pare ca am cam ramas cu sechele "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #33 2008-08-30 02:02:10
Re: probleme cu parintiino, se pare ca la mine se vor rezolva in curand suntem pe drumul cel bun My Tears Dry On Their Own Offline #34 2013-09-28 17:24:39
Re: probleme cu parintiiNu, nu mi se pare normal. Problema e ca, atata timp cat depinde material de ei, parintii lui vor pretinde sa-i controleze viata. Eu una nu prea vad ce ar putea face in momentul asta, pe parinti nu-i mai poate schimba acum... deci ori renunta la apartament, masina si job si e complet independent, ori rezista asa si ii ignora cat poate (daca poate). Offline #35 2013-09-28 17:38:05
Re: probleme cu parintiinu e normal deloc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #36 2013-09-29 21:40:10
Re: probleme cu parintiiSi mie mi se pare normal sa ne ajutam parintii sau ei sa-si ajute parintii ca pana la urma chiar le datoram multe insa evident toate cu o limita dar atata timp cat depinde de ei financiar e mai complicat. Acum trebuie sa vorbesti si cu el sa vezi ce parere are si el si in ce limite poate sau va putea sa-i refuze. Offline #37 2014-02-12 23:08:42
Re: probleme cu parintiiUltima oara a fost editat de QueenOfRoses (2014-02-13 22:53:16) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #38 2014-02-12 23:21:22
Re: probleme cu parintiiQueen, iti spun ce-as face eu, desi banuiesc ca nu e solutia nici pe departe ideala. N-as mai vorbi cu ea o perioada. Deloc. Fara vizite, telefoane, nimic, ca si asa spuneai ca nu mai stai cu ea de ceva vreme. Poate intre timp s-ar calma si dupa as incerca sa vorbesc cu ea. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|