|
Nu esti logat.
Sangerare dupa contact-3#39 2008-09-30 11:57:23
Re: sangerare dupa contacthmm...daca ailuat anticonceptionale atunci campica si posibilitatea unor chituri... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-09-30 12:50:34
Re: sangerare dupa contact
am luat f mult timp, mai mult de 1 an, si ultima data cand am facut ecografie totul era ok... adica nu mai aveam chisturi.... poate sa fie acum sangerarea asta de la faptul ca m-am oprit din anticonceptionale? Offline #41 2008-09-30 15:41:05
Re: sangerare dupa contactla cate zile de la terminarea menstrei ai avut sangerarea? happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-09-30 16:10:56
la 5 zile Offline #43 2008-09-30 16:25:51
Re: sangerare dupa contacthmmm...trebuie investigat hanan...ca e destul de ciudat... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-30 17:20:14
uff stiu, speram sa ma linisteasca cineva inainte sa ajung la doc, pana vineri mai e cale luna si imi trec tot felul de ganduri negre prin capsor.... Offline #45 2008-09-30 17:21:10
Re: sangerare dupa contactnu e grav...nu are rost sa te ingrijorezi...doar ca trebuie investigat happy with him...inlove with him... Offline #46 2008-09-30 17:26:06
oky, am inteles.... atunci asta e, astept sa vad ce zice doc.... multumesc >< Offline #47 2008-09-30 17:44:02
Re: sangerare dupa contacthappy with him...inlove with him... Offline #48 2009-08-06 13:32:42
Re: sangerare dupa contactfetelor revin si eu din pacate cu o problema azi dimineata am avut un contact sexual si cam dupa o ora cand am fost la toaleta am observat ca sangerez usor menstruatia trebuie sa imi vina duminica viitoare! ac nu mai iau de cateva luni! ultimul papanicolau pe care mi l-am facut in decembrie anul trecut mi-a iesit clasa a doua fara leziuni intraepiteliale, asta desi medicul la care am fost m-a speriat ca as avea o rana pe col si vroia sa ma cauterizeze.....in urma cu mai putin de o luna am fost la un alt control, la alt medic, care mi-a spus ca nu am nimic! si totusi acum eu am avut sangerarea asta, e prima data cand mi se intampla ce sa fac? sa astept sa vad daca se mai repeta sau sa consult un al treilea medic? si daca consult un al treilea medic sa-i cer sa imi faca din nou testul papanicolau? offf nici nu stiu ce sa mai cred! pls ajutati-ma cu un sfat! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #49 2009-08-06 13:37:11
Re: sangerare dupa contactdea, eu zic sa vezi daca se repeta caci si eu am patit asa dar a fost doar un incident izolat. a fost un contact mai dur? Offline #50 2009-08-06 13:42:42
Re: sangerare dupa contactmersi mult lady pt raspuns...contactul nu a fost asa dur dar nu eram foarte lubrifiata, plus ca ma si irit putin de la prezervativ acum o sa vad daca si data viitoare se intampla si atunci o sa caut un alt medic si o sa fac si colposcopie ca numai din asta n-am facut "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #51 2009-08-06 13:45:28
Re: sangerare dupa contactiti tin pumnii sa fie bine! Offline #52 2009-08-06 16:05:12
Re: sangerare dupa contactdeci eu tot sangerez! mai devreme ma durea si burta ca la ciclu oare mi-o fi venit ciclul? am fost la mare weekendul trecut si am intrat in apa, se poate sa fi racit si sa imi vina ciclul mai devreme din cauza asta? de-abia au trecut 18 zile de la ultimul "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #53 2009-08-17 02:20:40
Re: sangerare dupa contactbuna.am si eu o intrebare.am inceput sa iau anticonceptionale yasmin de luna trecuta si de de curand am terminat prima folie. am avut contact sexual si am observat la sfarsit o sangerare care persista in ziua respectiva.am mai avut un contact dupa si tot asa am patit. problema e ca doar dupa ce am inceput anticonceptionalele mi-au aparut aceste sangerari.are legatura oare cu anticonceptionalele? acum astept sa treaca menstra ca sa pot merge la doctor.multumesc Offline #54 2009-08-17 06:46:09
Re: sangerare dupa contactda asa ar trebui sa faci sa nu fie vorba de altceva. o rana pe col de exemplu Offline #55 2009-08-17 16:29:54
Re: sangerare dupa contactda dar ciudat ca dupa ce am inceput anticonceptionalele au aparut si sangerarile Offline #56 2009-08-23 22:49:23
Re: sangerare dupa contacthello fetelor!... din nou pe aici ca o mica samariteana well, am o prietena de 18 ani care saptamana trecuta si-a inceput viatza sexuala. mi-a povestit ca timp de 2 zile a avut dureri dupa contact, nu stiu sigur daca exact dupa contact sa fi sangerat, dar faza e ca e foarte speriata. de ce? pentru ca de atunci tot sangereaza..sunt zile in care vine, altele in care nu si ca e ba mai abundent, ba mai putin. eu am spus ca poate are ceva rana pe col care i-a produs sangerarea, dar sa tot ii vina, sa nu ii mai vina..si iar sa ii vina??[totul intr-o saptamana?] Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2009-08-23 22:51:07) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #57 2009-11-06 12:22:12
Nu cred ca are de ce sa-si faca probleme..si eu dupa ce mi-am inceput viata sexuala am sangerat o saptamana...si eram la fel disperata ca nu stiam ce e cu mn. Acum insa am alta problema..aseara am avut 2 contacte, destul de dure asi zice eu, si cand m-am dus la baie am observat ca sangerez. Ideea este ca azi ar trebui sa-mi vina menstruatia..doar ca se vede ca este sange pur.Sunt foarte speriata..mai ales ca nu pot merge la doctor pana nu imi trece menstruatia..si mi-e frica sa nu se agraveze.Poate fii un contact sexual mai dur cauza sangerarii? The world is a camera so please smile! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|