homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Instinctul matern,il aveti sau...nu stiti?-2

#20 2008-08-31 14:20:37

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Instinctul matern,il aveti sau...nu stiti?

terminati mai cu nasterea lol k nu e dureroasa...nu la toate femeile! si majoritatea spun k a meritat toata durerea,pt ce copii frumosi au si pt cat ii iubesc!si dak nu vreti durere,exista cezariana,ce dracu,suuntem in secolu 21 lol
avort-NU. e dureros,si fizic si psihic...plus k pot aparea complicatii si sa nu mai poti avea bebei never....

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#21 2008-08-31 14:22:20

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Andra ,imi pare nespus de rau pt tine, si pt felul cum gandesti si cum simti...nu stii ce pierzi gandind asa... sad

#22 2008-08-31 14:25:31

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

claudia78 a scris:

Andra ,imi pare nespus de rau pt tine, si pt felul cum gandesti si cum simti...nu stii ce pierzi gandind asa... sad

nu toate femeile sunt facute pt a fi mame smile
desi unele tot asa zic,k nu au instinct matern,k nu vor fi mame bune,k nu vor copii...si raman gravide si pastreaza copilul...si d cand s naste,il adora si se gandesc cum puteau sa gandeasca asa aiurea inainte...
eu ma gandesc k as fi o mama stresanta lol mereu as fi p capu lu copil,sa vad ce face,sa vad k e bine... lol sa vad dak respira lol sa nu aiba vise urate,etc hjarta
cred k a fi mama e cel mai frumos lucru ever

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#23 2008-08-31 14:28:27

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

iubesc f mult copilasii, ii ador chiar. mergeam cu iubi la cumparaturi si cand treceam pe langa magazine cu hainute de copilasi intram si parca ne zambea si sufletul in noi. el de asemenea e innebunit dupa ei, si-ar dori unul cat de repede cu putina, de multe ori zicea ca ce goala e casa fara un copil. cand il vad si pe el asa de prins de dorinta parca ma face sa-mi doresc si mai mult... stiu ca voi avea un sprijin puternic langa mine care ma va ajuta sa trec cu bine peste cele " 9 luni magice" tongue si isi va face datoria de tatic ca la carte

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#24 2008-08-31 15:24:38

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

io abia astept sa am un bebe... bine, peste 5-6-7 ani k sa am si ce sa i ofer...
pana acum ma gandeam k un bebe iti "distruge" putin viata... sau cel putin ti-o schimba f mult..
acum nu ma mai tem de chestia asta... o sa ma distrez si dupa ce fac bebe... knd o sa vreau sa plec undeva o sa l las la mami k si ea iubeste mult bebeii si totul o sa fie frumos
nu stiu cum ar putea cineva sa nu iubeasca un sufletel asa de mic...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#25 2008-08-31 15:36:39

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

deocamdata yo am intiparit in minte lucrul urmator
la 26-27 de ani ma marit...si pe la 29-30 copil
acuma...cum o vrea Dumnezeu
ca daca o sa-l iubesc p-ala de o sa-mi iasa ochii din cap,probabil cand o sa ma ceara nici n-o sa mai stau pe ganduri lol
si cu copilul la fel.daca o sa raman "inainte de termen" o sa-l pastrez,doar n-o sa faca avort yikes
ps:ce aiureah mi se pare sa vorbesc de avort si sarcina,yo,care sunt virgina rotfl

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#26 2008-08-31 21:40:50

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Andra123 a scris:

claudia78 a scris:

lol de ce sa iti para rau? am doar 23 de ani...am destul timp sa imi schimb gandirea...sa fac un copil.Imi doresc,dar peste multi ani...asa pe la 30.Pana atunci sub nici o forma.Ce pierd?ani de zile pe care nu i-as mai recupera never?aia pierd....nici nu ma gandesc...de la 30 incolo da,mai repede nici o sansa.

same here tummenupp

#27 2008-08-31 21:53:33

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

mie nu prea imi palc copiii ... numa chiar aia mici ... de la 3 la 12 /13 ani nu ii suport big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#28 2008-08-31 21:54:17

claudia78
Insomniac member

mie mi s-a parut ca Andra refuza din start ideea de a avea un bebe ! dar la 30 e ok big_smile Dar oricum imi pare rau pt cum gandeste,si cum gandesc si altii ca ea...adica daca ai u n bebe nu te mai distrezi,iti pierzi anii tineretii, nu mai ai viata ta etc etc...parca ar fi vb de o inmormantare...de un sfarsit ! nu de un minunat nou inceput, da,  de o noua viata ,o cu totul alta ,plina de surprize !
curaj fetelor ! normal nu la 19-20 de ani,dar dupa 25....CURAJ !

#29 2008-08-31 22:10:00

claudia78
Insomniac member

Andra si acum o intrebare super indiscreta...Daca acum ai ramane insarcinata ...ai pastra sau nu copilul?

#30 2008-08-31 22:21:14

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

instinctul meu matern cred ca s-a nascut odata cu mine lol am visat sa am un copil inca de cand eram mica-mica si faceam cezariene la papusi - asa credeam ca se nasc copiii avand in vedere ca si eu si fratele meu am fost nascuti prin cezariana. am batut-o pe mama la cap aproape 18 ani ca vreau o sora pana intr-o seara din clasa a 10-a in care mi-a aratat testul pozitiv big_smile si acum, dupa 8 ani de la nastere surorii mele si 3 ani de incercari, alexandra - minunea de la Doamne-Doamne cum ii spun eu hjarta face nani senin ca un ingeras la ea in patut hjarta

daca am pierdut ceva? am castigat enorm prin intrarea ei in viata noastra si nu pot decat sa ii aduc Slava lui Dumnezeu ca traiesc aceasta minune zi de zi! si Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor ca s-au rugat si se roaga pentru noi le multumesc! nu poti afirma ca iti pierzi tineretea nascand un copil...ci ti-o prelungesti pt foarte multi ani. intineresti alaturi de ei. si pentru asta exemplu sunt si parintii mei care traiesc acum a doua tinerete dupa 50 de ani alaturi de sora mea smile

mami de minuni hjarta

#31 2008-08-31 22:55:09

Ahava
New member
Inregistrat: 2008-06-26

Eu am foarte multe idei contradictorii legate de subiectul asta, de aceea am si propus topicul, sa vad ce ganditi si voi.
Nu sunt si n-am fost niciodata "cu lipici" la copiii mici si nici nu stiu cum sa ma comport cu ei (cei care depasesc 2 ani jumate si stiu sa vorbeasca pana la cei de 12-13 ani; cei mici-mici sunt ok pt ca nu trebuie sa faci nimic, doar sa-i tii in brate si sa speri ca nu incep sa tipe). Poate si din cauza asta nu am asa tragere de inima sa ma gandesc sa fac un copil. Nu prea ma vad cu unul in brate (mama e si ea de parere ca un copil e cea mai mare realizare a unui cuplu si cred ca are dreptate, atata timp cat ti-l doresti si esti pregatit pentru a-l creste). Nici prietenul meu nu prea e incantat de ideea de a avea un copil, cel putin nu in urmatorii 3 ani. Numai ca eu, cu toate ca nu am o dorinta foarte apriga de a avea un copil, mi se pare ca peste 3 ani e cam limita pe care o mai astept daca tot va fi sa fac unul. Nu-mi place ideea de parinte peste 30 de ani.
Si mai e si faza ca acum sunt atat de multe alte probleme care trebuie rezolvate incat pur si simplu nu am avea timpul fizic necesar ingrijirii unui copil. Si sa faci un copli ca sa fie facut si sa aiba grija altii de el nu vreau, vreau sa-l cresc eu daca tot il fac. Acum ca ma gandesc, cred ca mie mai mult mi-e frica de copii si de faptul ca nu prea am avut contact cu copii mici si nu voi stii ce sa fac. Dar inveti pe parcurs,nu? Nimeni nu s-a nascut invatat. Nu stiu pe cine incerc sa conving, cred ca pe mine rotfl Important e sa fie sanatos. Restul vine de la sine. Nu,fetele? tummenupp

Cine se trezeste de dimineata doarme mai putin!

#32 2008-08-31 23:35:35

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Allecsutsa a scris:

deocamdata yo am intiparit in minte lucrul urmator
la 26-27 de ani ma marit...si pe la 29-30 copil
acuma...cum o vrea Dumnezeu
ca daca o sa-l iubesc p-ala de o sa-mi iasa ochii din cap,probabil cand o sa ma ceara nici n-o sa mai stau pe ganduri lol
si cu copilul la fel.daca o sa raman "inainte de termen" o sa-l pastrez,doar n-o sa faca avort yikes

da...si eu tot la fel am zis...ma marit la 27 de ani....stau un an cu sotul nah...luna de mire, plimabri, distractie...apoi la 28 ramans insarcinata si la 29 nasc. rotfl rad prietenele mele de mine ca le am pregatite foarte bine toate...in mintea mea rotfl acum realitatea cine stie cum va fi, dar momentan vad copilul ca o grija in plus...inca sunt tanara, de abia invat sa am grija de mine...dar sa mai am grija si de inca un copil. cand o sa ma mai maturizez si eu putin....intai sa ma casatoresc...de preferat sa astept vreun an dupa casatorie (nu mi-ar placea imediat dupa casatorie sa raman insarcinata...sa am si eu un timp sa "diger" totul...sa-mi dau seama ce inseamna o casnicie, ce presupune, etc)....nu mai zic de partea materiala...sa ai cat de cat un salariu bun (macar sa-ti permiti mancare pt ala mic, hainute si alte chestii), un acoperis deasupra capului....si apoi da...vine vreme si bebeilor.
Desigur...probabil daca as avea vreo 25 de ani, serviciu si as ramane insarcinata din greseala...nu cred ca as face avort....dar momentan ne protejam atat de bine inca e imposibila o greseala tongue (si ac si prezervativ...ar fi si culmea cu toate astea sa raman insarcinata lol )

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#33 2008-09-01 00:02:24

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

rotfl da...stiu... pai pe mine nu ma deranjeaza prezervativul....si nici pe el (a zis decat sa-mi faca cine stie ce surpriza...mai bine folosim prezervativ si gata). iar ac iau pt chisturi (nu neaparat pt protectie)...si...am zis ca nu strica o dubla protectie. rotfl nu zic ca nu se mai intampla cateodata sa o facem si fara prezervativ, dar de obicei cu... asa ca stau linistita...si sa-mi inatrzie 3 luni...tot nu ma gandesc la bebe. rotfl rotfl rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#34 2008-09-01 09:01:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, de mult voiam sa deschid si eu un topic asemanator
eu sunt defecta. am 30 de ani si inca nu simt nimic in sensul asta. m-am tot gandit ca o sa-mi dau seama cand o sa vina momentul, dar momentul nu mai vine
nu mi-e frica de nastere, nu mi-e ca-mi stric silueta, nu sunt o nenorocita care prefera sa dea banii pe creme decat sa faca un copil (cum foarte amabil mi-a zis o tanti) smile
am facut un liceu pedagogic si-mi plac copiii, stiu cum sa-i iau si ador sa stau de vorba cu ei, pe strada toti copiii imi zambesc si se reped la mine (poate unde sunt si mai mica si mai zambareata eu de felul meu), deci nici asta n-ar fi o problema...
nu stiu cum sa le mai explic parintilor si celor din jur care e problema mea... de fapt nici eu nu stiu exact
poate ca nu toti trebuie sa facem copii, la urma urmei...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-09-01 09:04:54)

#35 2008-09-01 09:21:31

heimdall
Diamond member

pur si simplu nu simt nevoia... dar incep sa ma intreb daca o s-o simt vreodata
am o prietena care era mai rau decat mine, adica pur si simplu nici nu se gandea sa aiba copii, pana acum vreo 2 ani cand i s-a pus pata si acum are doi smile deci se poate sa te loveasca brusc... eu tot astept
oricum eu sunt de felul meu nehotarata si pentru fiecare lucru ma gandesc si ma razgandesc de 1000 de ori...
probabil e si o chestie de securitate afectiva, cum sa zic... am avut o relatie foarte lunga inaintea asteia si era de la sine inteles ca or sa vina si copiii, nu ne grabea nimeni... e foarte greu s-o iei de la capat, in toate privintele
anyway, mai sunt persoane cu aceeasi problema ? sau unele care s-au tratat ? smile

#36 2008-09-01 11:48:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu ma abtin  rotfl rotfl

#37 2008-09-01 12:07:12

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

vai, heimdall...ce mi-ar placea sa ne cunoastem...parca as fi tastat eu randurile de mai sus...

#38 2008-09-01 12:15:24

heimdall
Diamond member

ma bucur ca nu sunt singura, micaella puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.