homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere la folosirea ovulelor

#1 2008-08-31 12:44:32

Aca
New member
Inregistrat: 2008-08-02

Scurgere la folosirea ovulelor

Vreau şi eu un sfat de la fetele care au mai folosit ovule. Mie mi-a prescris ginecologul Polygynax. E prima oară c?nd urmez un astfel de tratament şi am respectat cu stricteţe indicaţiile de pe prospect: am folosit c?te unul seara, l-am introdus c?t de ad?nc am putut etc. Am constatat că ?n scurt timp de la "aplicare" se lichefiază... presupun că e normal. Ceea ce nu mi se pare normal este că ?ncepe să se scurgă ?n afară, puţin cu puţin. Iar p?nă dimineaţa se face ditamai lăcăraia. E sc?rbos, neplăcut şi, ?n plus, mai are vreun efect ?n felul ăsta? Sau poate nu se scurge capsula, poate doar ?mi declanşează o secreţie foarte abundentă... habar nu am. Oricum, e normal aşa ceva?

Pe urmă, pe prospect mai spune ceva legat de normele de igienă care se impun ?n timpul administrării capsulelor cu pricina: folosirea lenjeriei de bumbac şi a tampoanelor interne. Presupun că tampoanele trebuie folosite dacă administrez ovule ?n timpul ciclului menstrual, nu? Oricum, nu mi se pare că tampoanele interne ar fi nespus de igienice. Cu toate astea, mă bătea g?ndul să folosesc şi eu c?te unul ?n fiecare seară: 1. ca să evit scurgerea neplăcută şi 2. ca substanţa să răm?nă ?n vagin. Totuşi, nu ştiu c?t de strălucită e ideea asta.

Mi-ar fi de ajutor o părere sau un sfat. Şi ?mi pare rău dacă par naivă, mie ginecologul chiar nu mi-a dat vreo explicaţie suplimentară ?n legătură cu genul ăsta de medicamentaţie. Mulţumesc.

Ultima oara a fost editat de Aca (2008-08-31 15:23:38)

#2 2008-08-31 17:03:44

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Scurgere la folosirea ovulelor

e normal sa curga. il pui seara inainte de culcare, pui un protej-slip si nani. ce se scurge asta este. nu pune niciun tampon ca nu e nevoie - s-ar imbiba in tampon oricum si tot degeaba

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.