|
Nu esti logat.
Scurgere la folosirea ovulelor#1 2008-08-31 12:44:32
Scurgere la folosirea ovulelorVreau şi eu un sfat de la fetele care au mai folosit ovule. Mie mi-a prescris ginecologul Polygynax. E prima oară c?nd urmez un astfel de tratament şi am respectat cu stricteţe indicaţiile de pe prospect: am folosit c?te unul seara, l-am introdus c?t de ad?nc am putut etc. Am constatat că ?n scurt timp de la "aplicare" se lichefiază... presupun că e normal. Ceea ce nu mi se pare normal este că ?ncepe să se scurgă ?n afară, puţin cu puţin. Iar p?nă dimineaţa se face ditamai lăcăraia. E sc?rbos, neplăcut şi, ?n plus, mai are vreun efect ?n felul ăsta? Sau poate nu se scurge capsula, poate doar ?mi declanşează o secreţie foarte abundentă... habar nu am. Oricum, e normal aşa ceva? Ultima oara a fost editat de Aca (2008-08-31 15:23:38) Offline #2 2008-08-31 17:03:44
Re: Scurgere la folosirea ovulelore normal sa curga. il pui seara inainte de culcare, pui un protej-slip si nani. ce se scurge asta este. nu pune niciun tampon ca nu e nevoie - s-ar imbiba in tampon oricum si tot degeaba mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|