|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2008-08-31 14:31:49
nelamurirebuna ziua..am si eu o nelamurire in legatura cu Ac si scaunul moale...am citit in prospectul de la jeanine k dak ai diaree cronica in decurs de 3-4 ore d cand ai luat pastile e ca si cum ai fi uitat sa iei pastila....insa daca ai doar scaun moale sa zic dupa 4-5 ore efectul pastilelor se dimuneaza, dar daca ai dupa mai multe ore??..daca se intampla pe parcursul lunii sa mai ai scaun moale efectul pastilelor este diminuat???..se poate face diferenta intre scaun moale si diaree?? Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-08-31 16:20:58) Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #2 2008-08-31 14:39:04
Re: nelamurire,,, eu stiam k dak ai mai mult de 3-4 scaune moi pe zi se reduce efectul ac.si presupun k diareea si scaunul moale e acelasi lucru aproape.k doar nu trebuie sa fii constiata mereu k sa nu se reduk efectul ac Offline #3 2008-08-31 14:42:43
Re: nelamurireprobleme apar daca ai mai mult de 3-4 scaune moi in primele 4 ore dupa ce inghiti pastila pt ca aceasta de elimina. ea se absoarbe in 4 ore, deci daca ai scaun dupa, nu e problema Offline #4 2008-08-31 15:30:16
Re: nelamurireva rog mi-ati putea raspunde si la a 2a intrebare??..va multumesc Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|