homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna..ajutati ma va rog mult urgenttt

#1 2008-08-31 18:45:21

denisik
New member
Inregistrat: 2008-08-31

buna..ajutati ma va rog mult urgenttt

buna!problema este in felul urmator...in luna iulie am avut un contact sexual ..la care din pacate s a rupt prezervativul sad a doua zi adica pe 14 iulie am luat postinor 2.dupa 5 zile aproximativ mi a venit aceea menstra falsa.in iulie pe 30 mi a venit din nou menstruatia.problema este ca acum suntem in 31 august si nimic.mentionez ca de atunci am mai avt contacte sexuale dar la care dn cate stim nu s a rupt prezervativul.acum 2 zile am facut un test de sarcina a iesit negativ...se poate totusi sa fiu insarcinata?daca nu cat dureaza cea mai mare dereglare sad sau cat ar putea sa imi intarzie va rog mult vreau si eu niste sfaturi multumesc mult

#2 2008-08-31 18:49:39

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

Re: buna..ajutati ma va rog mult urgenttt

e posibil ca intarzierea asta sa fie de la postinor.....mai asteapta si tu cateva zile si daca tot nu-ti vine, mergi la doctor. eu asa as face.

#3 2008-08-31 18:51:29

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

sau mai poti face un test de sarcina peste cateva zile dak nu vn

Ultima oara a fost editat de Paraschiva (2008-08-31 18:51:42)

#4 2008-08-31 19:26:33

IanaRamona
New member
Inregistrat: 2008-02-22

Salut fetelor! ... am revenit dupa 6 luni de cand mi-am facut pt. prima oara cont pe acest site in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat smile am (iarasi) o problema...vedeti voi, dak acum 6 luni eram inca virgina si imi faceam probleme de posibila aparitie a unei sarcini doar atingandu-mi chilotii (asta dupa ce a 'jucasem' cu prietenul meu)...de data asta cred k e ceva serios,....haideti sa va zic..pe 6 august luna aceasta mi-am pierdut virginitatea cu prietenul meu (fiind amandoi virgini), totul a fost ok pana la urma, eu am sangerat...,el a controlat prezervativul dupa contactul sexual, nici o problema. buuuun...pe data de 20 august am avut iarasi contact sexual (am zis sa treaca maxim o sapt dupa primul contact, stiind k himenul trebuie sa se refaca in acest timp - dak faceam mai devreme de 20 aug. nu kred k ar fi fost prea bine (pt mine)), dar ....stupoare...iarasi am sangerat !....oare himenul nu se vindecase complet sau ..a fost o alta incercare de dezvirginare totala ?...sunt extrem de confuza ... mai ales k nu prea ma simteam bine , nu prea eram in largul meu, imi faceam ganduri inaintea actului sexual k poate iarasi sangerez and stuff....dar nu asta ar fi marea problema...marea problema e k mie nu mi-a venit ciclul pana in ziua de astazi, 31 aug....ultima oara am avut pe 26 iulie, a 31-a zi ( mentionez k am ciclu neregulat, iar in ultimele 2 luni mi-a venit cam tot a 31-a zi).....deci astazi ar fi a 37-a zi ....nu pot sa zic cu cat mi-a intarziat pt k nu il am regulat...dar ar fi aiurea sa fi ramas pt k prietenul meu, grijuliu de felul sau a controlat prezervativul si ultima oara (pe 20), mai mult, mi-a si zis k nici makr n-a ejaculat in el...nici inainte, nici dupa .....asa k ce-i de facut? voi ce spuneti? ar trebui sa-mi fac un test de sarcina?....aici iarasi intervine o pb., nu stiu cand exact trebuie facut....

sper k nu v-am batut la cap cu detalii inutile.....va pup si aveti grija de voi! smile
Ps : eu si prietenul meu ne protejam doar cu prezervativul, suntem amandoi la inceput, avem vreo 2 ani de cand suntem impreuna si chiar nu vreau sa se intample ceva rau....am doar 20 de ani, el 19....n-as concepe sa am un copil in momentul de fata ....

#5 2008-08-31 20:26:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu ma indoiesc k ar fi ceva... poti sa ti faci tu un test pt linistea ta big_smile
e normal k la inceput sa nu te simti asa bine...
cat despre sangerare... nu stiu...mie nu mi a curs deloc prima data... dar nu cred k tb sa te ingrijorezi

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#6 2008-08-31 20:32:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

O corectie mica: himenul nu se reface, tesutul se rupe, se franjureaza, dar nu se reface. Eventual se vindeca zona, daca ruptura a fost puternica, daca ai sangerat mult.
LE: referitor la intarziere nu stiu ce sa zic. Pot sa spun doar ca la mine dupa ce am facut-o prima data trebuia sa-mi vina dupa 3 saptamani si mi-a intarziat cam o saptamana si am avut dureri menstruale foarte mari (mult mai mari decat de obicei). Nu stiu ce legatura a avut una cu alta, dar faza nu s-a mai repetat, deci ceva legatura a fost.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-31 20:41:29)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#7 2008-08-31 22:14:42

IanaRamona
New member

vdaiana, in legatura cu 'refacerea' himenului -- am vrut sa spun k se rupe dar nu gaseam cuvantul, am dat-o in balbaiala de emotii....lol de sangerat nu prea am sangerat mult prima oara,....hai sa zic a fost o sangerare 'medie', kre din pakte nu s-a oprit atunci ci a continuat sa fie acolo in ziua respectiva (in ziua deflorarii mi-a curs cate putin, la intervale aiurea cam pana pe la pranz sau seara...)..cred k am uitat sa mentionez totusi un amanunt important...prima data a fost inainte cu 2 zile de ovulatie ...era a 12-a zi de la ciclu. m-oi fi dereglat din cauza 'grabei' de a repeta experienta sexuala  dupa 2 sapt? sau poate k nu a fost bine k am facut-o prima oara inainte de ovulatie ...apropo de dureri de menstruatie, eu nu prea am in perioada asta..adik ma simt balonata, am sanii grei, m-au intepat ovarele zilele trecute (dar doar asa, in treacat)....cesafac...oricum greturi n-am, de mancat mananc normal lol...eu cred k e mai mult pe fond psihic...mai ales k aproape toata lumea stie k nu mi-a venit (mama, prietenul)....si ma simt 'incoltita' lol..
carmen_21, mai mult k sigur k o sa-mi fac un test de sarcina zilele astea...makr sa stiu un lucru sigur...smile
miha_g, merci pt informatia in leg. cu testul, dar dupa cum am spus...ciclul meu nu e regulat asa k nu stiu knd ar fi mai bine sa fac testu, k am citit undeva k dak il faci dupa 2 sapt de la ....contactul sexual nu mai are nici un efect. in legatura cu himenul...da, nu cred k era rupt de tot, era totusi ceva mai 'largit' (m-am uitat cu oglinda).....

#8 2008-08-31 22:20:12

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

La 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei este relevant testul.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#9 2008-08-31 22:31:18

IanaRamona
New member

aham....deci o sa ma duc repejor zilele astea (poimaine cel tarziu) si o sa imi iau un test....rad eu acum, dar nu e rasul meu lol

#10 2008-09-01 08:59:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

IanaRamona parerea mea este ca te stresezi degeaba. Daca nu a fost nici un accindet de genul prezervativ rupt, nu ai de ce sa iti faci probleme. Este posibil ca menstra sa-ti intarzie din cauza schimbarilor hormonale care au loc in organismul tau ca urmare a inceperii vietii sexuale. Insa pentru linistea ta fa testul de sarcina. Ai sa vezi ca va fi negativ.

Fericita mamica de Aida Maria!

#11 2008-09-01 21:56:46

IanaRamona
New member

da, si eu cred la fel, ma stresez degeaba lol defapt asta mi-e firea, imi fac griji din absolut orice lol. Nu a fost nici un fel de incident gen ruperea prezervativului, mai ales k dupa cum am mentionat anterior el nici makar n-a ejaculat...iti dau dreptate, andreea_andy2, s-ar putea sa se fi produs niste schimbari de ordin hormonal. in plus, mi-am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, deci ....smile
multumesc mult pt sfaturi smile

#12 2008-09-02 11:56:43

unel
New member
Inregistrat: 2008-07-24

Salut.
Am o mica problema, si as avea nevoie de un sfat.
Prietena mea fiind in ultima zi de ciclu, a inceput sa ia pastile LAURINA in ultima zi ( a 5 a ) - necitind prospectul ( in prospect scrie ca se incepe din ziua 1). Chiar in ziua aceea am avut relatii sexuale neprotejate. Mai exact 3 raporturi sexuale.
Ce e de facut?
Multumesc anticipat.

#13 2008-09-02 11:58:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cate zile au trecut de la raporturi? si au fost cu ejaculare inauntru?

happy with him...inlove with him...puss

#14 2008-09-02 12:01:01

unel
New member
Inregistrat: 2008-07-24

au trecut 12 ore.
Si da, cu ejaculare inauntru.
Stiu ca e mica probabilitatea de a ramane insarcinata, dat fiind faptul ca era in a 5 a zi a menstrei.
Insa problema este urmatoarea: sa luam pastila de a 2 a zi, sau nu?

Ultima oara a fost editat de unel (2008-09-02 12:07:06)

#15 2008-09-02 12:12:15

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sa ia postinor...sau escapelle...care il gaseste la farmacie...

happy with him...inlove with him...puss

#16 2008-09-02 20:11:04

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

escapelle sunt la fel ca postinor? eu de cate ori am cerut la farmacie pilula de a2a zi, mi-a dat numai postinor, nu stiam ca exista si altceva.

#17 2008-09-02 20:14:18

persifona
Vizitator

Exista, dar de mai putin timp.

#18 2008-09-05 16:22:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ankxa, in loc sa-ti scrii aici mesajul, ai apasat pe butonul de raportare nu pe cel de citare...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.