homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai mare suferinta...-2

#20 2008-08-31 21:28:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Cea mai mare suferinta...

miha_g a scris:

pe mine nu ma mai afecteaza asta cu relatiile si cu suferitul din dragoste pt ca cea mai mare suferinta a mea e cand mi-au murit ambii parinti intr-un accident de avion si eram la scoala si a sunat cineva la secretariat si toti colegii se uitau la mine si nu stiau ce s zica ...eu nu stiam nimic...si se uitau ciudat la mine si mi-am dat seama ca e ceva dar nu mi-am imaginat ca e asa ceva...

kram
imi pare rau... nu cred k e ceva mai groaznic decat asta... sad
cati ani aveai?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2008-08-31 21:29:38

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

dumnezeu sa-i odihneasca, miha....

sa-i odihneasca pe toti..

cuc.

#22 2008-08-31 21:30:58

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

woai miha ... inteleg ca ai suferit enorm ....eu l-am pierdut numa pe tata si mi se parea ca e gata lumea...dapoi tu pe amandoi neutral

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#23 2008-08-31 21:34:45

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

te cred neutral ce rau imi pare puss eu totusi ma gandesc ca toate se intampla cu un motiv chiar daca uneori e f dureros si acceptam cu greu ceea ce ni se intampla

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#24 2008-08-31 21:35:38

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

-cand s-au despartit parintii, aveam 8 ani...nu-mi puteam da seama de ce fiintele atat de dragi mie se cearta...pana atunci avusesem cea mai frumoasa copilarie
-din dragoste, atunci cand ma cert cu sotul, ne iubim mult, dar cand ne certam ies scantei rau de tot ca suntem amandoi orgoliosi

Publicitate

loading...

#25 2008-08-31 21:38:58

andrutza
Vizitator

vai miha ce tragic sad puss eu am oroare cu avioanele astea mai ales ca iubi mereu zboara si are drum lung stau cu teama de mor... sad

#26 2008-08-31 21:43:14

andrutza
Vizitator

dar s-a prabusit avionul in care erau parintii tai? era vechi avea probleme sau ce s-a intamplat cu el? scuza-ma ca te intreb, daca te-a deranjat poti sa nu raspunzi.

#27 2008-08-31 22:10:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

anul trecut cand mi-a zis iubi k vrea sa ne despartim...o discutie pe mess, eu la bucuresti el la galati
el:am asa o stare proasta simt ca am intrat in monotonie
eu:iar te-a apucat nebuneala?
el:da si cred ca data asta de tot
eu:vrei sa ne despartim?
el:da

inca imi dau lacrimile cand ne gandesc partea buna e ca a doua zi si-a revenit...si acum avem 9 luni de cand suntem impreuna...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#28 2008-08-31 22:28:14

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

cand a murit varutzu meu in Afganistan...cea mai  mare durere
Si acum stau si ma gandesc k rel cu ex-u nu doare atat de tare...sau poate ca dore dar sper sa treaca

#29 2008-08-31 22:42:04

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Paraschiva a scris:

m-am certat cu iubi pt faptul k il inselasem si knd mi-am dat seama ce am facut mi-a parut rau am luat pauzas de 2 sapt dar am plans foarte mult dar m-a iertat intr-un final iar acuma nu mai aducem vorba despre aceasta

La fel am facut si eu paraschiva ...numai ca noi nu am stat despartiti 2 sapt doar 2 zile ...m-a iertat repede smile si cred ca cel mai mult atunci am suferit.

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#30 2008-08-31 22:52:00

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

carmen_21 a scris:

miha_g a scris:

pe mine nu ma mai afecteaza asta cu relatiile si cu suferitul din dragoste pt ca cea mai mare suferinta a mea e cand mi-au murit ambii parinti intr-un accident de avion si eram la scoala si a sunat cineva la secretariat si toti colegii se uitau la mine si nu stiau ce s zica ...eu nu stiam nimic...si se uitau ciudat la mine si mi-am dat seama ca e ceva dar nu mi-am imaginat ca e asa ceva...

kram
imi pare rau... nu cred k e ceva mai groaznic decat asta... sad
cati ani aveai?

Chiar nu cred ca exista ceva mai groaznic decat ce ti s-a intamplat tie miha_g sad

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#31 2008-08-31 23:06:37

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

- cand au murit bunicii mei ... nu mai am niciunul in viata;
- cand a murit o foarte buna prietena de-a mea, acum 3 ani... calcata pe trecerea de pietoni exact in fata blocului meu. Foarte tragic atunci... toti cei cu are avem de-a face sunt pentru noi persoane impietrite, la care nu ne gandim ca li s-ar putea intampla ceva rau, mai ales atunci cand tinem mult la acele persoane. A fost o experienta groaznica pt noi toti de la bloc, vecini, colegi, rude. A murit pe 6 decembrie, iar pe 25 ianuarie urma sa implineasca 18 ani... sincer va spun ca parca nici acum daca stau sa ma gandesc nu-mi vine sa cred ca nu mai este grater
De atunci eu am invatat sa pretuiesc viata un pic mai mult decat o faceam inainte... si de fiecare data cand aud de o moarte prematura... ma gandesc la prietena mea grater

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#32 2008-08-31 23:06:57

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

cand mi-e bolnav copilul

#33 2008-08-31 23:22:50

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

eu inca nu am avut parte de vreo experienta care sa ma urmareasca toata viata sau despre care sa pot spune ca ma raneste inca... am avut dezamagiri in dragoste, dar nu sunt cele mai mari suferinte, astea trec toate.
cred ca pierderea unei persoane dragi e cel mai dureros lucru, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#34 2008-08-31 23:24:09

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

cand a murit bunica mea, care m-a crescut si mi-a fost ca o a 2a mama. si acum ma gandesc la ea, mi-e dor de ea, o visez...nici nu-mi vine sa cred ca au trecut vreo 6 ani....inca ma astept sa o vad prin casa. sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#35 2008-09-01 15:35:23

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu sunt trista acum.... dar imi trece;
am suferit in 2001 ... a murit tatal meu; apoi dupa 4 luni ... in 2002 a murit mama mea.... am suferit si sufar mereu; i-am iubit; erau buni si intelegatori; am fost copii fericiti in toata puterea cuvantului; in aceasta vara a murit bunica mea... de ziua mea de nastere; o iubeam mult si pe ea; era mama mamei mele, ultima legatura puternica de sange....

#36 2008-09-01 15:47:07

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cand a murit bunicul din partea mamei
in dragoste nimic semnificativ pana in momentul asta...de acum incolo va fi dureros dc se va intampla ceva

#37 2008-09-01 16:07:25

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

- cea mai mare suferinta pe care am avuto a fost momentul cand bunica din partea mamei mi-a povestit despre tata cum se comporta cu mama cand era insarcinata cu mine...ca nu ma vroia...mai tarziu am aflat de la mama povestea ... sufar ca am un tata atat de rau
- certurile cu iubi meu ... si faptul ca am facut avorturi grater(

#38 2008-09-01 16:27:08

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

cred ca atunci cand a murit bunica din partea tatalui...pentru ca eu acolo am crescut,la ei in gospodarie,la tara.
cred ca aveam vreo 8 ani...eram afara,in fata blocului,la Campina si a venit un baiat de la mama de la munca,a adus-o pe matusi-mea acasa si ea avea o coroana in mana.cand am vazut-o m-am dus la tipu ala si l-am intrebat cine a murit.n-a vrut sa-mi zica.si yo tot insistam,da il intrebam asa...zambind.si mi-a zis mamaia de la buzau...toti bunicii mei stau in buzau,dar nu stiu de ce,eu m-am gandit la bunica din partea mamei mele...m-am dus in casa...m-am asezat in pat si am inceput sa plang.eram singura acasa...si la inmormantare a fost tare greu... sad of...eram nepoata ei preferata...si acum tin minte ca mereu aveam ceva bun ascuns pentru mine,ca daca nu ascundea,huliganii aia de veri ai mei cu care stateam acolo,radeau tot si yo nu ramaneam cu nimik.
si anul trecut...pe 21 august...cand a fost inmormantarea unui baiat de aici din campina...e posibil sa fi vazut pe la tv.a murit cu motorul pe posada...il stiam decat din vedere,dar m-a marcat ce s-a intamplat...am plans enorm..si acum daca intru pe site-ul lui imi dau lacrimile...si-mi amintesc...la inmormantarea lui au venit o gramada de oameni cu motoarele,le ambalau,si tin minte ca cineva,o prietena de-a lui parca le-a zis la aia cu motoarele,sa le ambaleze la maxim,ca sa-i auda Tudy din ceruri...si sa stie ca ne e dor de el sad si credeti-ma,vibra pamantul sub picioarele noastre...au venit oameni care nu aveau nicio legatura cu campina...cu Tudy...dar au venit pentru ca erau si ei motoristi,ca si el...am ramas impresionata pe viata...si mai ales...mai ales...un lucru care o sa-mi ramana in minte toata viata mea de aici inainte si care m-a impresionat mai mult decat orice...la cimitir,inainte sa-l bage in groapa...miki,prietena lui l-a pupat pe buze...cu lacrimi in ochi sad si acum imi amintesc...am ramas marcata... grater
Dumnezeu sa-i ierte

si suferinte d-astea din dragoste sunt,da trec...adevaratele suferinte sunt atunci cand pierzi pe cineva...

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.