homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gust si miros urat la sani!-2

#20 2008-10-21 13:19:29

Alinutza79
New member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Gust si miros urat la sani!

da-mi cateva exemple te rog! Acum folosesc unul de la Vichy!

#21 2008-10-21 13:21:57

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

ma gandesc sa nu fie o dereglare hormonala sau ceva in genul asta.
cand aveam vreo 15-16 ani am fost la Parhon sa-mi fac niste analize de rutina (ca eram cam prea slaba) si tipa de acolo, dupa ce m-am dezbracat a inceput sa ma miroasa in zona bustului...iti dai seama ca am ramas ca traznita si am intrebat-o ce face, iar atunci mi-a explicat ca sunt persoane care din pricina unei dereglari hormonale au un miros intepator de la transpiratie. Eu nu prea transpir, mai mult in palme si la picioare...

acum ce pot sa-ti zic, mai fa totusi niste teste. poate si o mamo

dar in acelasi timp poate prietenul tau nu are chef sa iti sarute sanii si a zis ca au gust ciudat... ce pot sa-ti zic, punem si noi in balanta toate variantele... ca nu cred ca ai reusit sa verifici tu insati aceasta problema... de cat timp esti cu prietenul tau? ca ai spus ca de vreo 4 ani ai aceasta problema. inainte ti-a mai spus cineva ca au gust ciudat? Ca totusi mi se pare un pic aiurea sa treaca 4 ani si nu ai facut nimic pana acum (sa nu te superi pe mine).

nici nu stiu ce sa zic vezi cum merge cu tratamentul vreo 2-3 luni.
bafta si sa auzim de bine.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#22 2008-10-21 14:05:21

Alinutza79
New member

ada2910 a scris:

cand aveam vreo 15-16 ani am fost la Parhon sa-mi fac niste analize de rutina (ca eram cam prea slaba) si tipa de acolo, dupa ce m-am dezbracat a inceput sa ma miroasa in zona bustului...iti dai seama ca am ramas ca traznita si am intrebat-o ce face, iar atunci mi-a explicat ca sunt persoane care din pricina unei dereglari hormonale au un miros intepator de la transpiratie. Eu nu prea transpir, mai mult in palme si la picioare...

acum ce pot sa-ti zic, mai fa totusi niste teste. poate si o mamo

dar in acelasi timp poate prietenul tau nu are chef sa iti sarute sanii si a zis ca au gust ciudat... ce pot sa-ti zic, punem si noi in balanta toate variantele... ca nu cred ca ai reusit sa verifici tu insati aceasta problema... de cat timp esti cu prietenul tau? ca ai spus ca de vreo 4 ani ai aceasta problema. inainte ti-a mai spus cineva ca au gust ciudat? Ca totusi mi se pare un pic aiurea sa treaca 4 ani si nu ai facut nimic pana acum (sa nu te superi pe mine).

nici nu stiu ce sa zic vezi cum merge cu tratamentul vreo 2-3 luni.
bafta si sa auzim de bine.

Si eu m-am gandit ca e vorba de dereglare hormonala! Si tocmai din acest motiv as vrea sa iau anticonceptionale o perioada (3 luni).

In privinta prietenului, locuim impreuna de 3 ani si avem o relatie destul de "avansata" - si nu ne mintim  smile  iar problema am verificat-o eu insumi - sarutandu-l apoi...si miroase!
Daca mai mi-a spus cineva inainte? NU - fiindca sunt cu actualul de 5 ani; deci problema a aparut la el (sa zic asa)!
De ce n-am fost la medic? Fiindca s-a agravat in timp! La inceputul relatiei tin minte ca se intampla rar; apoi din ce in ce mai des! El m-a indemnat sa "fac ceva" (mergi la medic, intreaba pe forum, in stanga in dreapta) mai demult, insa eu ma simteam jenata!

Ultima data cand am fost la endocrinolog, in timp ce explicam eu "durerea" mea, i-a aparut d-nei doctor pe fata un zambet ironic, si o expresie destul de cidata! sad

Va multumesc tuturor pentru pareri si raspunsuri smile ma ajuta foarte mult; sunt foarte pesimista in rezolvarea problemei!

Multa sanatate tuturor!

#23 2008-10-21 14:12:22

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

ada2910 a scris:

.

Da, aia sunt androgenii pe care a zis mai sus ca taman i-a testat. deci nu s-ar putea, pentru dupa cum vezi, si testosteronul si androsteronul (DHEA-S) sunt fix in limite normale. Ar mai ramane doar disfunctii tiroidiene...

Vichy am inteles ca e OK, numai sa respecti STRICT programul de aplicare.

#24 2008-10-21 14:32:16

ada2910
Full member

Leo a scris:

ada2910 a scris:

.

Da, aia sunt androgenii pe care a zis mai sus ca taman i-a testat. deci nu s-ar putea, pentru dupa cum vezi, si testosteronul si androsteronul (DHEA-S) sunt fix in limite normale. Ar mai ramane doar disfunctii tiroidiene...

exact la asta ma gandeam si eu, tot ceva legat de tiroida.

alinutza cand ai spus ca i-a aparut dr. un zambet ironic, nu ai intrebat de ce? sau care e problema? ce ti-a explicat?

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Publicitate

loading...

#25 2008-10-21 15:09:15

Alinutza79
New member

Leo a scris:

ada2910 a scris:

.

Of of of, of ... grater  - nu mai stiu ce sa fac?!
Ce analize imi recomanzi sa fac?

#26 2008-10-21 15:31:07

ada2910
Full member

esti din Buc? daca da, incerc sa ma interesez de dr buni, poate la parhon sau ceva.

dar cel mai bine pana una alta, asteapta 3 luni cu ac sa vezi cum e, poate trece si nu mai e nevoie de alte analize. Poate scapi asa de problema.

daca nu, mai vorbim pe forum, gasim noi o solutie

pup si bafta

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#27 2008-10-21 15:37:38

Alinutza79
New member

ada2910 a scris:

esti din Buc? daca da, incerc sa ma interesez de dr buni, poate la parhon sau ceva.

dar cel mai bine pana una alta, asteapta 3 luni cu ac sa vezi cum e, poate trece si nu mai e nevoie de alte analize. Poate scapi asa de problema.

daca nu, mai vorbim pe forum, gasim noi o solutie

pup si bafta

din Bucuresti sunt!

smile asa am zis si eu sa fac - iau Yasmin, apoi vad cum ma mai simt - asta daca nu dau ortu popa  de la AC lol

va pup pe toti si multe multe multumiri!

#28 2008-10-21 16:59:38

ada2910
Full member

rotfl    scumpa stai linistita ca nu dai ortu....iti dai seama cate suntem pe forumul asta care luam AC....si inca suntem aici... nu-ti mai face ganduri aiurea

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#29 2011-03-28 21:25:49

krissiclau
Membru
Inregistrat: 2011-03-28

Alinutza79 a scris:

Problema mea este putin mai "delicata" si imi este oarecum jena sa o expun; insa negasindu-i rezolvare o voi scrie aici in speranta ca poate cineva imi va da un sfat, o idee, de la ce e si ce tre sa fac!
Deci sanii mei au un gust si un miros urat!grater
Nu am copil, nu alaptez, nu am dureri, scurgeri sau alt neplaceri, pur si simplu daca se suge putin dintr-unul apare un miros si un gust ciudat(a ceapa clocita)
Este o mare problema pentru viata mea intima, deoarece iubitului ii plac foarte mult sanii mei si vrea sa-i linga,sa-i suga iar faptul ca imi miros sani il impiedica s-o faca, plus de asta si eu ma simt foarte prost iar patfierbinte  am inceput sa facem mecanic!
Problema asta nu am avut-o dintotdeauna, mi-a aparut de vreo 4 ani!

am si eu aceeasi problema supa ,poate cineva sa ajute,va rog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.