homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 28-135

#2547 2008-09-04 18:40:38

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum/ offtopic 28

de preferat era primu pipi (de dim) ..da banuiesc ca-i ok daca scrie la orice ora,nu ? big_smile

Sim y 

#2548 2008-09-04 18:40:52

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

GreenBubbles a scris:

anytza a scris:

GreenBubbles a scris:

off duamne sad
acum vb cu o fosta colega d liceu p mess
anu asta in aprilie i-a murit mama saracutza de ea
si acum e tare deprimata k prietenu ei n-o intelege, si tot ii spune k a trecut mult timp si ar fi trebuit sa-si revina deja...
voi ce ziceti?
eu cred k nu mi-as reveni niciodata sad

nu iti revii niciodata gratergrater....iti spun din experienta ......dar asta nu inseamna ca viata ei se opreste aici wink....daca vrea sa vb cu cineva care a trecut prin asa ceva sunt aici green smile

vai anytza imi pare rau sad cred k e ff oribil...au trecut 4-5 luni d cand a murit saraca femeie...si prietenu ei deja se asteapta k ea sa treaca peste?poate nici peste 4 ani nu va fi mai bine.. Daca murea cand era batrana era altceva,dar asa...a murit tanara cat d cat...era d varsta mamei mele aproape neutral si mami mea are 49 de ani,nu e batrana. putea sa-si vada fata crescand,terminand scoala...casatorindu-se si avand copii. dak dupa aia murea,asta era...dar nu acum,cand...offf sad
nush cum iubitu ei poate fi asa
zice k tot se plafoneaza
si sa treaca odata peste
d parca e ca si cum ti-ar muri pestisoru d acvariu
si la cat d sufletista si sensibila e ea,ar plange 1 luna si dupa pestisor...

mami meu nici nu implinisse 44 de ani....e greu nu ai cum sa intelegi cu adevarat pana doamne fereste nu treci prin asa ceva sad
el este un mare dobitoc daca nu o sprijina...nici eu nu am trecut peste si au trecut  abia 3 luni dar il am pe puiu lanaga mine si asta e cel mai important ca ma face sa ma simt ca sunt cea mai import pers din viata luui...ma iubeste ma rsfata ma plimba ma de toate big_smile...asta nu inseamna ca trece vreo zi sa nu ma gandesc sau sa nu plang sau sa nu ma duc la cimintir sa ii duc o floare.....nu am sa trec niciodata si poate de fapt nu poate sunt sigura ca sunt marcata pe viata dar viata merge inainte green si sunt sigura ca de acolo de sus ma vede si ma simte cand sunt suparata sau fericita sad
si cu toate astea este ffffffffff greu.... grater

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#2549 2008-09-04 18:41:04

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

GREEN e nebunaaa....
loca locaaa

Sim y 

#2550 2008-09-04 18:42:26

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

simy_alexandra a scris:

de preferat era primu pipi (de dim) ..da banuiesc ca-i ok daca scrie la orice ora,nu ? big_smile

pai da... desi ... cred ca o sa astepte pana dimineata, ca sa fie sigura, multumesc puss

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#2551 2008-09-04 18:44:03

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

da anytza,eu stiu k e ff greu,numai gandul la aasa cva ma face sa plang sad nush ce sa ii spun sa o linistesc. prietenu ei parea ff in regula cand l-am cunoscut eu...el a propus sa facem o cheta,cu fostii colegi,ca sa ii cumparam ei un catelush hjarta ca sa nu se mai simta asa singura...si mi-a facut o impresie buna,parea k o iubeste ff tare si k va avea grija de ea...dar asha...acum... nush cum poate sa aiba pretentia asta de la ea...cik se plafoneaza. tre sa fi tampit sa zici asa ceva neutral
ce ar vrea,sa se prefaca?k si cum nik nu s-a intamplat? sa danseze si sa chiuie d bucurie?sa mor eu...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#2552 2008-09-04 18:46:38

GreenBubbles
Insomniac member

doamne deci cat ma supara maseaua asta grater mor
ce durere grater

#2553 2008-09-04 18:46:50

andraaa
Full member

GreenBubbles a scris:

da anytza,eu stiu k e ff greu,numai gandul la aasa cva ma face sa plang sad nush ce sa ii spun sa o linistesc. prietenu ei parea ff in regula cand l-am cunoscut eu...el a propus sa facem o cheta,cu fostii colegi,ca sa ii cumparam ei un catelush hjarta ca sa nu se mai simta asa singura...si mi-a facut o impresie buna,parea k o iubeste ff tare si k va avea grija de ea...dar asha...acum... nush cum poate sa aiba pretentia asta de la ea...cik se plafoneaza. tre sa fi tampit sa zici asa ceva neutral
ce ar vrea,sa se prefaca?k si cum nik nu s-a intamplat? sa danseze si sa chiuie d bucurie?sa mor eu...

offf ce om... sad ... cum nu poate intelege ca durerea din suflet n-o sa i-o scoata nimeni .. niciodata... neutral

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#2554 2008-09-04 18:47:53

andraaa
Full member

GreenBubbles a scris:

ce durere grater

du-te la dentist smile .. sau intre timp.. ia ceva ca sa-ti mai treaca... eu ma patit-o cu dintii .. si stiu cum e sad

#2555 2008-09-04 18:48:01

anytza
Hero member

mdaaaa inseamna ca i s-a terminat rabdarea stii si probabil de aia zice asa...vorba ta ce sa fac frate sa dansez?? wtffff mad

#2556 2008-09-04 18:48:29

GreenBubbles
Insomniac member

andraaa a scris:

GreenBubbles a scris:

offf ce om... sad ... cum nu poate intelege ca durerea din suflet n-o sa i-o scoata nimeni .. niciodata... neutral

pai da...
sa zicem k ea ar putea sa-si ascunda durerea fatza de el...
dar atunci pt ce sa mai stea cu el? fatza de un un om kre se presupune k ti-e alaturi la bine si la greu n-ar trebui sa te ascunzi...in fine sad

#2557 2008-09-04 18:50:38

GreenBubbles
Insomniac member

andraaa a scris:

GreenBubbles a scris:

ce durere grater

du-te la dentist smile .. sau intre timp.. ia ceva ca sa-ti mai treaca... eu ma patit-o cu dintii .. si stiu cum e sad

am luat deja 2 nurofene plus grater
acum astept
e infioratoooooor
creste orizontal si de aia doare
trebuie scoasa. numai cand ma gandesc la asta imi vine sa mor,sunt asa sensibila la durere... si sub anestezie o sa plang k precis o sa ma doara..
numa cand ma gandesc k imi taie gingia si smulge maseaua d acolo cu un cleshte...imi vine sa-mi iau lumea-n cap

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-09-04 18:51:13)

#2558 2008-09-04 18:51:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Green, poate ca el incearca sa o mai scoata din ale ei si ea se adanceste si mai tare in suferinta... gandeste-te ca iubitul tau ti-ar face tot felul de surprize ca sa te simti mai bine si reactia ta ar fi : " nu ma intereseaza, eu sufar"... acum doamne fereste, eu nu zic ca nu e normal sa sufere si nici nu vreau sa ma gandesc ce durere ingrozitoare e, dar din experienta iti spun ca nimanui nu-i place sa faca pe infirmiera la nesfarsit, fara sa primeasca ceva in schimb... asta e adevarul

#2559 2008-09-04 18:52:05

andraaa
Full member

GreenBubbles a scris:

andraaa a scris:

GreenBubbles a scris:

pai da...
sa zicem k ea ar putea sa-si ascunda durerea fatza de el...
dar atunci pt ce sa mai stea cu el? fatza de un un om kre se presupune k ti-e alaturi la bine si la greu n-ar trebui sa te ascunzi...in fine sad

corect... mi se pare absurd ... poate ca lui daca i s-ar intampla o chestie ca asta, ar avea pretentia ca ea sa ii fie alaturi... in schimb el nu face nimic ca sa o consoleze.. si ii mai si reproseaza anumite lucruri... cat de greu i-o fi.. biata de ea...

#2560 2008-09-04 18:53:20

GreenBubbles
Insomniac member

heimdall a scris:

Green, poate ca el incearca sa o mai scoata din ale ei si ea se adanceste si mai tare in suferinta... gandeste-te ca iubitul tau ti-ar face tot felul de surprize ca sa te simti mai bine si reactia ta ar fi : " nu ma intereseaza, eu sufar"... acum doamne fereste, eu nu zic ca nu e normal sa sufere si nici nu vreau sa ma gandesc ce durere ingrozitoare e, dar din experienta iti spun ca nimanui nu-i place sa faca pe infirmiera la nesfarsit, fara sa primeasca ceva in schimb... asta e adevarul

el e plecat in america de la inceputul lui iulie
si vine pe 1 octombrie
normal k ii e si mai greu cu el plecat
si atunci sufera si k nu o are p mama
si sufera k nici p el nu-l are
ca sa nu mai spun k majoritatea prietenelor ei au atitudinea d genu : oricum el nu te iubeste si t va parasi,nu va dura la nesfarsit...
halal prietene
cum ai vrea sa se simta?

#2561 2008-09-04 18:55:50

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

am stat o saptamana acasa si nu am facut nimic..doar am stat la calc..citeam 15 carti in timpul asta..si mai si invatam..
green la ce fac esti ?k zceai mai sus ceva de restante

Sa nu te astepti sa te salut!

#2562 2008-09-04 18:56:10

anytza
Hero member

heimdall a scris:

nici nu puteai sa o spui mai bine de atat puss.....eu cred ca ea nu isi da seama xde treburile astea....asa am facut si eu pana mi-am dat seama ca daca nu imi revin si ma pun pe picioare or sa sufere toate pers dragi mie care ma iubesc si am zis ca asta e life goes on neutral.....repet este o durere inimagionabila dar faptul ca am avut taria sa spun frate gata trebuie sa imi revin ca am sa ajung sa ma duc si eu dupa ea si nu vreau asta.chestia asta mia dat o incredere fantastica  sa oies la suprafata...aaaa si nu in ultimul rand sprijinul alor mei cu care am mai ramas...toti au fost alaturi de mine si sunt in continuare...

#2563 2008-09-04 18:57:13

GreenBubbles
Insomniac member

sunt la management turistic si comercial

#2564 2008-09-04 18:58:04

anytza
Hero member

GreenBubbles a scris:

heimdall a scris:

el e plecat in america de la inceputul lui iulie
si vine pe 1 octombrie
normal k ii e si mai greu cu el plecat
si atunci sufera si k nu o are p mama
si sufera k nici p el nu-l are
ca sa nu mai spun k majoritatea prietenelor ei au atitudinea d genu : oricum el nu te iubeste si t va parasi,nu va dura la nesfarsit...
halal prietene
cum ai vrea sa se simta?

pffffff neutralneutralneutral ...macar tu green sa fii alaturi de ea...ajut-o tu sa treaca prin toata treaba asta sad

#2565 2008-09-04 18:58:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

anytza puss mi-am dat seama dupa cum vorbesti despre iubitul tau, nu multa lume are curajul tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.