homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 28-141

#2661 2008-09-04 20:17:15

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Re: ce gandesti acum/ offtopic 28

biac

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#2662 2008-09-04 20:17:33

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Melany1 a scris:

deci...eu nu inteleg dc nu e mika moderator...si nu inteleg criteriile dupa care s-a ales moderatorul.eu una chiar as fi vrut sa fie mika...si va spun si de ce: e  prezenta mai mereu pe forum si posteaza la diverse topicuri.
nu vreau sa se supere nimeni pe mine si nici sa isc discutii, dar asta e parerea mea....

nu as fi acceptat, mel pt ca sunt zile cand nu pot intra...s-ar putea sa si plec o perioada, in fine, mai multe
dar ideea in sine...cu refuzatul...

#2663 2008-09-04 20:17:41

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Melany1 a scris:

deci...eu nu inteleg dc nu e mika moderator...si nu inteleg criteriile dupa care s-a ales moderatorul.eu una chiar as fi vrut sa fie mika...si va spun si de ce: e  prezenta mai mereu pe forum si posteaza la diverse topicuri.
nu vreau sa se supere nimeni pe mine si nici sa isc discutii, dar asta e parerea mea....

a avut nesansa sa nu fie online cand s-au propus azi moderatorii..[cred]

Sim y 

#2664 2008-09-04 20:18:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

pe ce criterii se aleg moderatorii??????

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2665 2008-09-04 20:18:33

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

simy_alexandra a scris:

micanarcisa a scris:

mykutza a scris:

mica te referi l mine? sad

la ce anume la faza cu adriana?

nuuuuuu...ma gandam la adriana cea banata rotfl
nu mai stiti cat isi dorea ea sa fie moderator...cred ca numai pt postul asta a facut ea ce a facut :f?rv?nad:

io nici pana acu nu stiu exact ce facu @adriana rotfl

e muult prea lung topicu ala rotfl2))))

am inteles ca dadu niste conversatii lu' doc :-?:f?rv?nad:

a barfit pe unii pe alti, si dupa a inceput sa arate bucati din conversatii, k sa iasa de kkao cele cu care vb ea pe mess

crek a avut o intreaga strategie, a strans informatii (barfele de pe mes), si dupa si-a ales momentul propice pentru a bombarda forumu cu ele rotfl si astepta sa iasa invingatoare rotfl adica sa fie moderator rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#2666 2008-09-04 20:18:42

andrutza
Vizitator

pff ce ma dor picioarele am mers o gramada prin magazine si nu mi-am luat nimic

#2667 2008-09-04 20:19:04

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

simy_alexandra a scris:

micanarcisa a scris:

mykutza a scris:

mica te referi l mine? sad

nu mai stiti cat isi dorea ea sa fie moderator...cred ca numai pt postul asta a facut ea ce a facut :f?rv?nad:

unde-i topicul? ca-l citesc eu pe tot....ca ma roade curiozitatea

#2668 2008-09-04 20:19:33

deadrose
Banat

la mine a stiut toata familia cand au banato rotflrotflrotfl

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2669 2008-09-04 20:20:06

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

deadrose a scris:

la mine a stiut toata familia cand au banato rotflrotflrotfl

rotfl rotfl

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#2670 2008-09-04 20:20:09

Cassiopeia
Insomniac member

deadrose a scris:

simy_alexandra a scris:

micanarcisa a scris:

a barfit pe unii pe alti, si dupa a inceput sa arate bucati din conversatii, k sa iasa de kkao cele cu care vb ea pe mess

crek a avut o intreaga strategie, a strans informatii (barfele de pe mes), si dupa si-a ales momentul propice pentru a bombarda forumu cu ele rotfl si astepta sa iasa invingatoare rotfl adica sa fie moderator rotfl

aa
10x smile chiar nu stiam detalii..ce tare..
.da ea nu se facea de kko ? rotfl

Sim y 

#2671 2008-09-04 20:20:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

simy_alexandra a scris:

Melany1 a scris:

asta nu cred ca e o criterie buna....daca e on line doar un user cu 2 posturi ..intra moderator ?tongue

#2672 2008-09-04 20:21:14

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mykutza a scris:

aaa..credeam k zici k m trnsform in adriana..k eu am inceput propunerile pt moderator sad si aku imi pare rau sad

ce ai fata vrei bataie rotfl

nu stii ca tinea mortis sa ajunga moderator rotfl

simy eu stiu bine ce a facut...si eu una nu o voi ierta niciodata...am fo; prietena ei cea mai buna si m-a mintit in cel mai josnic mod...rau e ca la inceput am pus botul..bine ca m-am trezit...bine datorita ei as putea zice ralluka mi-a devenit cea mai apropiata si draga fiinta...toate imi sunteti dragi dar atunci o fo; intre noi trei si de asta rall si eu ne-am unit mai tare de atunci..

acu' hai ca am devenit sentimentala si am ochii umezi ca la catei rotfl ...treceti la caterinka

si DA pe mika am preferat-o si eu dintotdeauna sa ne fie "sefa" lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2673 2008-09-04 20:21:32

deadrose
Banat

simy_alexandra a scris:

deadrose a scris:

simy_alexandra a scris:

aa
10x smile chiar nu stiam detalii..ce tare..
.da ea nu se facea de kko ? rotfl

pai nu arata toata discutia, taia din ea, sau poate chiar statea sa modifice lol te puteai astepta la orice din partea ei lol

#2674 2008-09-04 20:22:37

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Melany1 a scris:

simy_alexandra a scris:

Melany1 a scris:

asta nu cred ca e o criterie buna....daca e on line doar un user cu 2 posturi ..intra moderator ?tongue

nu eram online, dar explicatia a fost ca am refuzat, nu ca nu eram online.

#2675 2008-09-04 20:22:43

Cassiopeia
Insomniac member

e..a trecut...
oamenii-s parsivi rotfl2 da-o'ncolo rotfl2

ptuuu...

hai ..sa curga sampaniaaaaaaaa

Sim y 

#2676 2008-09-04 20:23:24

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Uuuffff, in loc de presupuneri si indoieli, de ce n-o intrebati pe eu_vreau de unde si pana unde faza cu "mika a refuzat" ?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#2677 2008-09-04 20:23:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

hei... daca deranjeaza pe cineva faptul ca sunt moderator, renunt, nu e problema... mi s-a propus si am acceptat... nu m-am rugat de nimeni.
din cate stiu mika a refuzat...

#2678 2008-09-04 20:23:37

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

simy_alexandra a scris:

e..a trecut...
oamenii-s parsivi rotfl2 da-o'ncolo rotfl2

ptuuu...

hai ..sa curga sampaniaaaaaaaa

storstark drink

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#2679 2008-09-04 20:24:13

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu nu cred ca e asa mare problema/suparare ca au fost refuzate propunerile facute de noi dar singurul lucru pe care eu nu`l inteleg [si stiu ca nu sunt singura] este :

si claudia si mika au refuzat.

si

mika a scris:

nu imi amintesc sa ma fi intrebat cineva...

:f?rbryllad:

camysh sunt sigura ca nimeni nu are nici o problema cu faptul ca esti tu moderator smile eu am zis mai sus ceea ce majoritatea nu au inteles ce, cum si de ce :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-09-04 20:25:47)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.