homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 28-146

#2756 2008-09-04 20:52:52

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: ce gandesti acum/ offtopic 28

ati rezolvat misterul de la totul despre sex ..cu suspiciunea ca se logheaza cu alt id.. rotfl?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2757 2008-09-04 20:52:54

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

deadrose a scris:

micanarcisa a scris:

hop si eu ca musca in lapte rotfl
toata gasca vb de moderatori numa' eu depan amintiri rotfl

sunt pe aceiasi lungime de unde drink lol

sa va zic cum mi s-a pus mie pata pe adriana lol
eram la jocuri, nu mai stiu care, unu cu intrebari, si juca ea cu inca cineva de vreo ora si m-am bagat si io. moment in care ea a sarit intepata k nu imi era mie adresata intrebarea. in fine, io i-am zis k nu e forumu ei, topicu nici atat lol

dupa am gasit-o pe hi5 lol si avea o poza in care i se vede prin blugi forma pasaricii lol si nu am putut sa ma abtin si i-am lasat un comment in care ii atrageam atentia asupra problemei  lol

HAHAHAHAHAHHAAHHAHA HAHHAHAHHAHAHA Nu esti sanatoasa ma jur rotflrotflrotflrotflrotflrotfl lollollol deci mor rotfl
cum suna commentul? rotflrotflrotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#2758 2008-09-04 20:53:03

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

greeneyes a scris:

nicolle_rox a scris:

Sa va uitati la asta http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se- … html?cp=1, e foarte impresionant. Am pus-o si la spoturi Tv etc., dar nu s-a uitat nimeni.

chiar ca e impresionanta..si profunda
mie mi-au dat si lacrimile

ma bucur ca v-a impresionat...eu l-am vazut dimineata si am fost varza toata ziua...nici nu-mi trebuie sa mai conduc, sincer...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2759 2008-09-04 20:53:15

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

deadrose a scris:

micanarcisa a scris:

eram la jocuri, nu mai stiu care, unu cu intrebari, si juca ea cu inca cineva de vreo ora si m-am bagat si io. moment in care ea a sarit intepata k nu imi era mie adresata intrebarea. in fine, io i-am zis k nu e forumu ei, topicu nici atat lol

dupa am gasit-o pe hi5 lol si avea o poza in care i se vede prin blugi forma pasaricii lol si nu am putut sa ma abtin si i-am lasat un comment in care ii atrageam atentia asupra problemei lol

si nu'i mai stii linku?
rotfl

Dance like nobody is watchin....

#2760 2008-09-04 20:53:43

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

lol deadrose...
esti prea tareeeeeeeeeeee big_smile

Sim y 

Publicitate

loading...

#2761 2008-09-04 20:54:12

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

persi seamana cu alina sorescu big_smile

Sim y 

#2762 2008-09-04 20:54:13

Zeyna
Platinum member

dreamer a scris:

deadrose a scris:

micanarcisa a scris:

dupa am gasit-o pe hi5 lol si avea o poza in care i se vede prin blugi forma pasaricii lol si nu am putut sa ma abtin si i-am lasat un comment in care ii atrageam atentia asupra problemei lol

si nu'i mai stii linku?
rotfl

o am eu! revin acu cu linku

#2763 2008-09-04 20:54:58

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nicolle_rox a scris:

greeneyes a scris:

nicolle_rox a scris:

Sa va uitati la asta http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se- … html?cp=1, e foarte impresionant. Am pus-o si la spoturi Tv etc., dar nu s-a uitat nimeni.

chiar ca e impresionanta..si profunda
mie mi-au dat si lacrimile

ma bucur ca v-a impresionat...eu l-am vazut dimineata si am fost varza toata ziua...nici nu-mi trebuie sa mai conduc, sincer...

eu o stiam..incredibil de ...adevarat..pt k noi la tv vedem politia..salvarea si prostii kare dau interviuri..
dar ce patesc oamenii aia..mai bine nu vedeam eu oricum sunt anti -viteza
sunt f fricoasa...kiar in ultima vreme p dn1 mereu mi=era frica sa nu fac accident

Dance like nobody is watchin....

#2764 2008-09-04 20:56:28

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

fetele, tocmai a venit sorela mea de la bulgari si ma bag la barfa cu ea....vb mai incolo....sa nu mai barfiti asa mult, ca si asa sunt in urma de tot, da?????

#2765 2008-09-04 20:56:34

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

deadrose zii commentul rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2766 2008-09-04 20:56:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Deuzza a scris:

dreamer a scris:

deadrose a scris:

si nu'i mai stii linku?
rotfl

o am eu! revin acu cu linku

a sters acu comentu rotfl si cand am vrut sa ii dau iara, selectase sa nu ii vada decat prietenii profilu rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2767 2008-09-04 20:56:41

Soleil
Addicted member

oricum....filmuletele astea sunt soft in ce priveste ceea ce chiar se intampla cu corpul uman intr-un accident...eu am facut greseala sa ma uit pe un site cu astfel de poze reale....ORIBIL!

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-04 20:57:19)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2768 2008-09-04 20:56:54

Zeyna
Platinum member

v`am excitat degeaba ca n`o mai am la friends lol

#2769 2008-09-04 20:57:07

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

iar mi s-a ars becu la lampa... deci in seara asta se vb despre barbara si adriana.... oare ce o mai face barbara? si is gone again

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#2770 2008-09-04 20:57:44

Zeyna
Platinum member

nicolle_rox a scris:

oricum....filmuletele astea sunt soft in ce priveste ceea ce chiar se intampla cu corpul uman intr-un accident...eu am facut greseala sa ma uit pe un site cu astfel de poze reale....ORIBIL!

site`ul ala rusesc?

#2771 2008-09-04 20:57:46

deadrose
Banat

micanarcisa a scris:

deadrose zii commentul rotfl

nu il mai stiu exact, da i-am zis ceva de genu sa nu isi mai ridice asa mult pantalonii k sa nu se mai vada rotflrotfl

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2772 2008-09-04 20:58:15

Soleil
Addicted member

Deuzza a scris:

nicolle_rox a scris:

site`ul ala rusesc?

yap neutral acklad

Thé à la menthe hjarta

#2773 2008-09-04 20:58:39

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

si eu m-am intb de multe ori ce o mai face si cum conduce...lol
poate se face instructor auto wink

Sa nu te astepti sa te salut!

#2774 2008-09-04 20:58:54

deadrose
Banat

Deuzza a scris:

v`am excitat degeaba ca n`o mai am la friends lol

rotfl2))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
rotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotflrotflrotflrotflrotfl2rotflrotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.