Ce gandesti acum/ offtopic 28-175
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Re: ce gandesti acum/ offtopic 28
dreamer a scris:hahahaha ralluka deci tot cum am zis eu in spate mai scurt si in fatza mai lung
ideea sa t simti tu bine..k de crescut creste dar ti=a luat cam mult..si nu esti in bucuresti k aici se explika preturile..dar acolo hmm..salon profesional ceva?
da
cica tratamentul contra caderii parului e fff scump, plus niste seruri vitaminizante tuncul e 30 de lei
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
ralluka a scris:rrammonna a scris:cred k aceeasi soarta o s o aiba si parutzul meu cade cu nemiluita
ramo, din suflet iti recomand solutia aia de la Gerovital cu petrol, ulei de ricin, vitamina a si vitamina e
kiar vroiam s t intreb d ea,k stiam k ai fost la dermatolog.asta o gasesc si la farmacie,nu?kt costa?o s o iau sigur k nu mai stiu c s incerc,knd ma trezesc dimineata e perna plina d par,de park ar fi dormit o pisik pe ea si deja se vede pielea capului in unele locuri
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- norishorulalb
- Banat
mika iubita e super marfa de doua ori l-am facut si se vede ceva mi-a zis stilista ca e din pricina antibioticelor. ca am otravit parul si a mai zis ca henna negru e minune pentru par. dupa ce ca-l vopseste il si intretine exceptional
- andrutza
- Vizitator
eu m-am facut cu henna pt par brun mai demult si n-am observat vreo diferenta...decat ca stralucea si atat.
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
rallu,si de unde se ia henna asta? e scumpa?
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
aha...pai atunci cand termin cu chelstopul imi iau de la gerovital. cu henna negru vreau si eu...merge si pe par vopsit? ca eu ma vopsesc de vreo 8 ani si acum, ultimele 2 dati m-am vopsit cu l'oreal casting
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
si eu tot atat am dat asta iar p tuns,spalat,coafat..fara tratament..nu spun unde k fac reclama.. era 130..ma rog 150 am dat cu totu daka nu il coafezi..degeaba ..tunsorile trebuiesc intretinute. numai daka ai paru lung sau cretz se aseaza..dar spre ex paru meu zici k sunt bau bau daka mi-l las nearanjat plus ca am chelit de la placa big time..
Dance like nobody is watchin....
- mika
- Insomniac member
Allecsutsa a scris:rallu,si de unde se ia henna asta? e scumpa?
de la plafar nu e scumpa...parca am vazut vreo 10=15 lei cam asa
mi-am luat si eu mai demult, dar nu am folosit inca. scrie ca se poate adauga galbenus de ou + ulei de masline pt a-i mari proprietatile nutritive. si trebuie sa stai cu ea pe par 2 ore
Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-05 13:14:24)
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
mika a scris:Allecsutsa a scris:rallu,si de unde se ia henna asta? e scumpa?
si daka nu am paru vopsit nu mi-l coloreaza nu nimic nu?k nu vreau sa-l mai vopsesc
Dance like nobody is watchin....
- norishorulalb
- Banat
dreamer a scris:mika a scris:Allecsutsa a scris:rallu,si de unde se ia henna asta? e scumpa?
si daka nu am paru vopsit nu mi-l coloreaza nu nimic nu?k nu vreau sa-l mai vopsesc
Cum adica? daca ai parul nevopsit iti prinde extraordinar si nici nu mai scoti din par vopseaua decat cu foarfeca e un tratament care e folosit de indieni, egipteni si e numai plante
rrammonna a scris:ralluka a scris:rrammonna a scris:cred k aceeasi soarta o s o aiba si parutzul meu cade cu nemiluita
ramo, din suflet iti recomand solutia aia de la Gerovital cu petrol, ulei de ricin, vitamina a si vitamina e
kiar vroiam s t intreb d ea,k stiam k ai fost la dermatolog.asta o gasesc si la farmacie,nu?kt costa?o s o iau sigur k nu mai stiu c s incerc,knd ma trezesc dimineata e perna plina d par,de park ar fi dormit o pisik pe ea si deja se vede pielea capului in unele locuri
asa si la mine
de la farmacie
- GEROVITAL H3 - lotiune regeneranta pentru par cu petrol 125 ml, 200.000 lei (ASTA E MINUNEA!)
dreamer a scris:si eu tot atat am dat asta iar p tuns,spalat,coafat..fara tratament..nu spun unde k fac reclama.. era 130..ma rog 150 am dat cu totu daka nu il coafezi..degeaba ..tunsorile trebuiesc intretinute. numai daka ai paru lung sau cretz se aseaza..dar spre ex paru meu zici k sunt bau bau daka mi-l las nearanjat plus ca am chelit de la placa big time..
tu de unde esti iubita?
mica..merge merge negrul. mi-a zis sid ermatologul si cuafeza sa ma fac cu henna ca cica e demential...ii da luciu s-a minunat si ea de luciul parului meu. ce luciu? ca mie mi se pare asa'sasa
Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-05 13:17:37)
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
mersi mult ralu,cum ies p afara,dau fuga si la farmacie k deja imi pierd speranta
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- mika
- Insomniac member
la mine nu e asa de rau. imi cade doar cand il spal...se face asa un ghemotoc...si cand il pieptan. sau daca il prind in coada...cred ca si asta e o problema, ca vara asta am tot stat cu el prins din cauza caldurii.
- norishorulalb
- Banat
rramo eu am fost la dermatologul meu si a zis ca vishy, roc, bla bla, e pepsi pe langa asta si se da la radacina (e un ulei), se sta 3/4 ore cu el, si apoi samponel (tot de la gerovital ar fii ok) e demential. parul e lucios si mai tare
- mika
- Insomniac member
hai, mai rallu ca straluceste parul tau, se vede in poza asta noua pe care ai pus-o acum
- andrutza
- Vizitator
da da luciu in rest eu n-am observat ca mi-a facut o minunatie pt par... si eu eram nevopsita cand m-am facut cu henna si nu mi-a prins cine stie ce...zici ca eram la fel nevopsita se vedea doar putin putin mai inchis si cu niste reflexe...dar nici vorba sa raman cu vopseaua aia in cap pt totdeauna
- norishorulalb
- Banat
mika imaginati-va ca mie imi cade de grosimea degetului mic parul adica mi se pare ca imi cade in smocuri stilista a zis ca e ok ..ca nu mi-a cazut in smocuri, ca s-a uitat si mi-a facut un tratament super marfa. acum chiar luceste. a zis ca se face tratamentul o data la 2 luni. asta de l-am facut eu. si reduce caderea cu 70%
- norishorulalb
- Banat
andrutza a scris:da da luciu in rest eu n-am observat ca mi-a facut o minunatie pt par... si eu eram nevopsita cand m-am facut cu henna si nu mi-a prins cine stie ce...zici ca eram la fel nevopsita se vedea doar putin putin mai inchis si cu niste reflexe...dar nici vorba sa raman cu vopseaua aia in cap pt totdeauna
cred ca depinde de la om la om si de la culoare la culoare ce sa zic? am o colega care se face cu henna negru de 3 ani e super
- norishorulalb
- Banat
mika a scris:hai, mai rallu ca straluceste parul tau, se vede in poza asta noua pe care ai pus-o acum
las ca diseara fac niste poze, ok? sa vedeti cum e mai bune, nu cu telefonul
mika a scris:aha, misto sper sa il salvez si eu, ca deja ma obsedeaza
trebuie tunse si varfurile asa putin
Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-05 13:23:31)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|