homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 28-45

#837 2008-09-02 14:45:28

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

Re: ce gandesti acum/ offtopic 28

moa fetele vbiti de ineelleee hjartahjarta casatoriieeee v-am spus k peste 8 ani ma marit ? lol asa m-am trezit brusc intr-o dim big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

smth new?

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#838 2008-09-02 14:45:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ma primiti inapoi? tongue

Sa nu te astepti sa te salut!

#839 2008-09-02 14:47:25

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

wildhoney si eu zic la fel.. adica stiu ca va e greu si te gandesti ca macar acum cat mai puteti sa va vedeti mereu... asa faceam si eu cu iubi cand trebuia sa plece unul dintre noi pt o sapt-doua.. imagineaza-ti tu ca tre sa pleci pt mult mai mult timp.. de in fiecare weekend zici acuma dar pe urma cu examene, cursuri invatzat o sa-ti fie greu sa te duci acasa in fiecare weekend..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#840 2008-09-02 14:52:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pff ca n-am vorbit cu el..ma ucide iuby smile) ce ma fac??of of si 2 pantofi..nu-mi intra pe mess grater si vreau un job part-time sa mai castig un ban

#841 2008-09-02 14:55:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mary_aleee a scris:

wildhoney si eu zic la fel.. adica stiu ca va e greu si te gandesti ca macar acum cat mai puteti sa va vedeti mereu... asa faceam si eu cu iubi cand trebuia sa plece unul dintre noi pt o sapt-doua.. imagineaza-ti tu ca tre sa pleci pt mult mai mult timp.. de in fiecare weekend zici acuma dar pe urma cu examene, cursuri invatzat o sa-ti fie greu sa te duci acasa in fiecare weekend..

pai eu o sa ma duc la 2 saptamani acasa, o saptamana ma duc eu o saptamana vine el

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#842 2008-09-02 14:56:53

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am ajuns de la munca acum nicio ora si iar ma simt obosita si somnoroasa si o sa ma bag in pat si sper din suflet sa reusesc s-adorm, nu ca ieri cand m-am fatzait o ora aiurea fara sa atipesc macar neutral  nu pricep de c enu mai pot adiormi dupa masa sau de ce aorm foarte greu mai ales ca noptile le cam pierd...
am primit de ziua mea de la o zapacit ade gagica un zar porcos lol numai cu pozitii pe el lol  imi spusese ca a vrut sa-mi ia un sortz de bucatarie cu sulica in fata sa-l foloseasca al meu cand imi gateste ca si asa eu nu am ce cauta in bucatarie lol nebuna mai e lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#843 2008-09-02 15:00:52

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

wildhoney, habar nu am cum e mai bine sincer, dar dak eu ar trebui sa ma despart de iubi pt o perioada mai indelungata de timp... as sta cu el non stop pana as pleca chiar daca mi-ar fi extrem de greu dupa...
noi in clipa de fata oricum ne vedem la 2 zile si crede-ma ca nu este mare tragedie... ziua cand nu te vezi cu el dormi pana mai tarziu,  mai vorbiti pe mess, mai te uiti la un film, mai iesi cu fetele, faci o prajitura ceva... gasesti tu de facut dak optezi pt varianta asta...

#844 2008-09-02 15:01:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

fetele...la interviu pt job ma duc numai cu cv-ul,nu? diploma de licenta si alte acte le duc doar daca ma angajeaza si mi le cere, nu? nu ma pune sa dovedesc de la interviu ca am terminat facultatea,nu?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#845 2008-09-02 15:01:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

deci am lipsa de clciu,fier si minerale grater

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#846 2008-09-02 15:02:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

salutare fete puss
ce faceti?

#847 2008-09-02 15:02:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ti-a iesit la analize, evil ? hai ca se rezolva, numai sa mai mananci si tu din cand in cand smile

#848 2008-09-02 15:02:46

andrutza
Vizitator

pai nu prea e bine raluca...ai lipsa cam de tot ia si u niste suplimente ceva. nu ti-a dat medicul?

#849 2008-09-02 15:03:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Andreea86 a scris:

fetele...la interviu pt job ma duc numai cu cv-ul,nu? diploma de licenta si alte acte le duc doar daca ma angajeaza si mi le cere, nu? nu ma pune sa dovedesc de la interviu ca am terminat facultatea,nu?

eu n-am mers cu cv, il aveau ei scos
uii, tare cred ca merg la nani asa pt o ora smile  doamne ce as vrea s-adorm sover  si sa nu mai behai neutral deja am mai bine de o sapt de cand tot tusesc neutral bine ca nu mai cu aceeasi intensitate

There ain't no sunshine now that he's gone

#850 2008-09-02 15:03:45

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

mydy a scris:

moa fetele vbiti de ineelleee hjartahjarta casatoriieeee v-am spus k peste 8 ani ma marit ? lol asa m-am trezit brusc intr-o dim big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

smth new?

nu i-am spalat filtru lu brosky lol
am fost la un baschet zilele trecute si cand i-am vazut pe baieti cum jucau, m=am gandit la tine lol k daca stiam din timp k mergem iti ziceam sa vi sa le dai clasa lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#851 2008-09-02 15:05:46

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deyacrs a scris:

wildhoney, habar nu am cum e mai bine sincer, dar dak eu ar trebui sa ma despart de iubi pt o perioada mai indelungata de timp... as sta cu el non stop pana as pleca chiar daca mi-ar fi extrem de greu dupa...
noi in clipa de fata oricum ne vedem la 2 zile si crede-ma ca nu este mare tragedie... ziua cand nu te vezi cu el dormi pana mai tarziu,  mai vorbiti pe mess, mai te uiti la un film, mai iesi cu fetele, faci o prajitura ceva... gasesti tu de facut dak optezi pt varianta asta...

asa gandeam si eu dar cred ca e mai bine asa...o sa stam 24/24 impreuna cand o sa fiu singura ca nu o sa mai plec deloc, atunci putem risca sa devenim dependenti unul de altul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#852 2008-09-02 15:05:50

mydy
Full member
Inregistrat: 2007-08-08

deadrose a scris:

mydy a scris:

smth new?

am fost la un baschet zilele trecute si cand i-am vazut pe baieti cum jucau, m=am gandit la tine lol k daca stiam din timp k mergem iti ziceam sa vi sa le dai clasa lol

rotfl2))) ai mah deadrose...k nu snt chiar asa bunaa lol anu asta nu mai joc...sad scoala asta nu am cum.
mi-ar fi placut nu am mai jukt de muuuuuulllttt sad.
te puuuuuuuuup pusspusspuss

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#853 2008-09-02 15:07:02

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

heimdall a scris:

ti-a iesit la analize, evil ? hai ca se rezolva, numai sa mai mananci si tu din cand in cand smile

dap la analize! pai da trebuie si suplimente si sa imi schimb alimentatia(adica sa manac legume lol )

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#854 2008-09-02 15:07:07

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mykutza a scris:

ma primiti inapoi? tongue

WB!

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#855 2008-09-02 15:08:01

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

mydy a scris:

deadrose a scris:

mydy a scris:

smth new?

rotfl2))) ai mah deadrose...k nu snt chiar asa bunaa lol anu asta nu mai joc...sad scoala asta nu am cum.
mi-ar fi placut nu am mai jukt de muuuuuulllttt sad.
te puuuuuuuuup pusspusspuss

pai lasa k ne mai ducem noi, si o sa am grija sa aflu mai devreme si iti zic big_smile
nu stiu daca mai reusim acum, k vineri o sa plecam in grecia, dar dupa ce ne intoarcem io vreau sa mai facem un baschet k chiar mi-a placut big_smile
pusspuss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.