homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza dupa anticonceptionale

#1 2008-09-01 14:10:19

lyxa
Membru
Inregistrat: 2008-08-22

pauza dupa anticonceptionale

salutare!
as vrea sa aflu de ce se recomanda o pauza de min 3 luni dupa folosirea anticonceptionalelor inainte de a incerca sa ramai insarcinata. stiu ca ovulatia se restabileste mai greu, dar exista vreun risc pt copil daca ramai insarcinata in perioada de pauza? am folosit Yasmin 8 luni, le am intrerupt si nu mi a veni ciclul 2 luni, apoi la indicatia medicului le am luat din nou 2 luni si le am intrerupt din nou (asta pentru ca vrem un bebe , dar nu am reusit sa vorbesc cu medicul fiind plecat in concediu).in ultima luna am folosit extraprotectie pt ca am facut tratament cu antibiotic 21 de zile ... menstruatia a inceput din a 16 zi de pilule si a durat 10 zile...sper sa mi vina fara alte interventii luna aceasta! s a mai confruntat cineva cu aceasta situatie? voi merge si la medic imediat ce revine la cabinet.multumiri anticipate!

#2 2008-09-01 14:19:43

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: pauza dupa anticonceptionale

dar nu se recomanda pauza inainte de a incerca sa ramai insarcinata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.