|
Nu esti logat.
Labioplastie-6#96 2009-06-09 19:22:11
Re: Labioplastiedin motive tehnice as apela probabil la operatie, in schimb, daca e de ordin estetic, as prefera sincer sa "investesc" altfel 500 de euro... Offline #97 2009-06-15 16:46:54
Re: Labioplastie
si eu am aceeasi problema..labiile mele mici sunt foarte mari...si ma gandesc serios la o operatie estetica pentru corectia lor. mi-ar placea sa iau legatura cu tine sau macar sa imi raspunzi pe forum unde iti faci operatia pentru ca pretul mi se pare foarte ok, si as mai vrea sa stiu la cat timp dupa consultatie te-a programat pentru operatie.. Offline #98 2009-06-30 16:25:26
Re: Labioplastiebuna, ma bucur ca nu sunt singura care se confrunta cu acest complex care la mine a inceput inca din adolescenta ,la inceput chiar nu stiam ca ma sa fiu atit de complexata de marimea lor dar a fost de ajuns sa intre mama mea peste mine in baie si sa se mire de ce am eu acolo, spunindu-mi ca ea cind ma nascut nu aveam chestiile alea intre picioare.A fost un soc pentru mine credeti-ma, apoi mai tirziu am inceput sa imi intreb medicul ginecolog daca vulva mea este normala,bineinteles ca raspunsul lui a fost ca da este o vulva normala,cu toate ca raspunsul lui tot nu ma scapat de acest complex. In prezent sunt casatorita iar sotul meu nu sa plins de marimea labiilor mele dar eu tot i-am pus intrebarea ce parere are daca as apela la chirurgia estetica sa mi le micsorez, iar raspunsul lui a fost ca mai degraba as avea nevoie de un consult phsihologic nu de un chirurg estetician.tot el imi spune ca ar trebui sa fiu mindra ca sunt altfel adica mai unicata decit celelalte femei,astai parerea lui dar nu si a mea care ma simt ca un mic extraterestru cu acel mot de curcan intre picioare nimic din ce ti se intimpla in viata,nu este intimplator Offline #99 2009-06-30 19:11:57
Re: Labioplastie
Look ... daca sotul tau ... iti spune ca esti ok ... what do you want more ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #100 2009-07-13 20:50:12
Re: LabioplastieFetelor, care spuneati chiar si anul trecut ca veti face operatie, de ce nu mai scrieti nimic? sa inteleg ca operatia a fost letala? spre exemplu baby love . Va rog mult spuneti cum a fost si mai ales cum va simtiti dupa. Thanks a lot Offline Publicitateloading...
#101 2009-07-15 03:32:29
Re: Labioplastieoperatia mi se pare ok sau un chiar un must ptr fetele care au labiile de 6-8 cm si mai mult.am inteles ca atunci se si vede prin pantaloni sau la plaja de ex.sau daca labiile intra in interiorul vaginului cand intretin act sexual si este dureros.atunci da,mi se par normale aceste operatii. Offline #102 2009-07-15 19:40:56
Re: Labioplastieda.. eu am 21 de ani si sunt inca virgina din cauza acestui complex Offline #103 2009-07-15 22:00:19
Re: Labioplastiesi eu le am mai mari insa nu ma deranjeaza... nu stau goala in casa ca oricum m-as simti ciudat caci ma pot vedea vecinii insa in chilotei si bustiera da... Offline #104 2009-08-06 12:36:02
Re: LabioplastieAzi am facut operatia.Nu a durut deloc anestezia locala,dar dupa ce s-a terminat efectul am simtit durere.Am luat pastile.Este inca foarte dureros locul si am un disconfort teribil.In trei zile o sa treaca disconfortul.Iau antibiotice si fac igiena cu betadina. Offline #105 2009-08-06 21:23:52
Re: Labioplastiedaca tu esti multumita si te simti ok atunci e foarte bine pentru tine.intotdeauna vor exista femei care vor fi multumite sau nu de aspectul labiilor lor.spre exemplu dupa cum probabil stiti atunci cand femeia e excitata labiile isi maresc volumul de doua sau mai multe ori si se umfla.mie imi place cum arata pasarica mea,e ok din punct de vedere estetic,insa atunci cand sunt excitata la maxim zici ca nu mai e a mea! atat de tare isi mareste volumul.insa e ok.is relaxata.si eu una as apela la o astfel de interventie chirurgicala daca nu mi-ar fi confortabil.asta ar insemna nici in pat sa nu ma pot relaxa din cauza acestiu complex. "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #106 2010-01-19 11:32:22
Re: Labioplastiea facut cineva aceasta operatie in iasi?sau poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre aceasta operatie?multumesc frumos Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă Offline #107 2010-01-19 18:22:17
Re: Labioplastiemai sus sunt 2 mesaje la fel. ciudat. Offline #108 2010-01-19 19:39:18
Re: Labioplastienu sunt la fel mesajele.. hulya a vrut sa citeze, la sfarsit intreaba ceva.. Offline #109 2010-01-19 19:54:37
Re: LabioplastieMomentan nu am probleme cu labiile dar daca as arata ca cele din poza mi-as face operatie,daca as avea ceva la ele care s ama frustreze de ce nu? Offline #111 2010-01-19 20:05:57
Re: Labioplastiee un site pe prima pagina. acolo sunt poze Offline #112 2010-01-19 20:06:57
Re: LabioplastieSi mai era o poza pe la topicul de sex anal. Offline #113 2010-01-19 20:10:33
Re: Labioplastiepe cea de la 'sex anal' o stiu, dar cred ca sunt extreeem de putine astfel de specimene. Iar cat despre cele de pe prima pagina nu stiu, sunt cateva care mi se pareau absolut normale inainte de operatie Offline #114 2010-01-19 20:54:05
Re: LabioplastieMa bate si pe mine gandul sa-mi fac operatie intr-un viitor apropiat. Ce nu-mi place la mine e disproportionalitatea lor...sa fie ori amandoua mici, ori amandoua mari, numai sa fie egale. Da' e una asa si una asa. Nu am complexe de ordin estetic, dar e incomod cand fac sex. Daca intra sau se freaca mai tare, ma ustura rau. La fel daca stau deasupra si ma las in jos de tot si ma misc in spate si in fata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|