|
Nu esti logat.
Un raspuns va rog#1 2008-09-01 21:44:28
un raspuns va rog...tocmai am terminat o folie de AC si mi-a venit menstruatia dar in cantitati f mici...spre deosebire de cum era...am fost diagnosticata cu o candidoza mai puternica asa,.am tratament dar am asteptat sa termin folia ptr a incepe..ca am si antibiotice..pot sa imi fac griji..ganduri in privinta unei sarcini...dak totusi am sangerari..a...si p tot parcursul foliei..am avut scurgeri usoare de sange...un raspuns va rog.. Offline #2 2008-09-01 22:06:29
Re: un raspuns va roge redusa datorita ac Offline #3 2008-09-01 22:10:25
Re: un raspuns va rogmultumesc..in ce cazuri se poate vb de ciclu peste sarcina..si de la cate luni simti miscarile copilului.. Offline #4 2008-09-01 22:12:46
Re: un raspuns va rogdaca iei Ac nu ai ciclu peste sarcina ... , daca iei antibiotice ai grija cu protectia suplimentara ...cred ca de pe la4-5 luni il simti , nu stiu asta eventual mamcile sa iti spuna Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-09-01 23:13:47
Re: un raspuns va rogdin cate stiu la 3 luni jumate misca primul bebe si apoi urmatorii cam la 3 luni;oar scurferile de care vorbesti tu reprezinta spotingul daca esti in primele 3 luni de anticonceptionale-asa am avut si eu "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-01 23:15:01
Re: un raspuns va rogstai linistita nu e vb de sarcina Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #7 2008-09-01 23:19:21
Re: un raspuns va rogsi daca ai zis ca incepi tratamentul cu antibiotive sa nu uit sa mai folosesti o metoda de protectie pe langa anticonceptionale;mie aici de cate ori imi da antibiotice imi spune doctorita sa am grija la protectie "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #8 2008-09-01 23:23:35
Re: un raspuns va rogObligatoriu protectie la orice contact pt ca dc iei anticonceptionale nu mai exista perioada fertila si nefertila. Nu vreau sa te sperii dar eu am o prietena care nu a stiut ca dc ia antibiotice acestea scad efectul ac si a ramas insarcinata iar sarcina a fost extrauterina. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|