homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Timp pentru propria persoana-3

#39 2008-09-02 17:36:01

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Timp pentru propria persoana

mai nush, si eu sunt de acord cu andrutza. uneori e bine sa mai fiti si separati, o sa ajungeti sa va plicti... sau daca tu zici ca nu baietii se plictisesc, oricat ai vrea tu sa nu fie asa. o sa ajungi sa-l sufoci.asa sunt facuti toti, chiar daca eu iti doresc sa nu fie asa...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#40 2008-09-02 17:36:52

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo aq am nevoie de timp q el big_smile

da in general.. trebuie sa mai stau cateva ore fara el smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#41 2008-09-02 17:37:02

andrutza
Vizitator

Wildhoney a scris:

asa e fetele numai ca, de exemplu, atunci cand am o prb eu una prefer sa vrb cu cineva, sa ma sfatuiesc etc...am si viata mea, independenta de ea, cam tot ce tine de facultate, de prietenii din bucuresti etc cat despre dormit singura...ador sa dorm cu el...pe bune big_smile

Deliria si gandeste-te ca avem 9 luni impreuna

pai cui nu ii place sa doarma cu iubi ei? cred ca orice fata prefera asta...nu e nimic rau in treaba asta sa mai dormiti cand si cand impreuna.
sau sa petreci cateva ore bune alaturi de el, dar noi vorbeam de statul efectiv unul langa altul non stop...nu e benefic clar. trebuie sa mai avem si activitati diferite.
Fetele oricum sunt mai lipicioase mai dornice de stat cu ei mereu, le place si lor asta dar doar pt un timp scurt pe urma simt nevoia sa fie liberi...se satura de aceleasi chestii mereu mereu.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-09-02 17:38:40)

#42 2008-09-02 17:38:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Oricum, cand o sa va mutati impreuna o sa va saturati de atata stat bot in bot smile o sa va rugati sa mai plece si el de acasa big_smile

#43 2008-09-02 17:39:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

heimdall a scris:

Oricum, cand o sa va mutati impreuna o sa va saturati de atata stat bot in bot smile o sa va rugati sa mai plece si el de acasa big_smile

aici pot sa te contrazic smile

Publicitate

loading...

#44 2008-09-02 17:39:21

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu imi fac timp si pt mine.claaar. timp pt bai lungi cu spuma,timp pt sport,timp pt o tura de shopping,timp pt citit o carte buna...mai rar timp pt stat cu pretenele,k nu mai simt k am cva in comun cu nici una din ele aproape,cu exceptia vara-mii.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#45 2008-09-02 17:39:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ralluka a scris:

heimdall a scris:

si eu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#46 2008-09-02 17:40:21

heimdall
Diamond member

ralluka a scris:

heimdall a scris:

eh, si eu pot sa ma contrazic big_smile dar se mai intampla
eu m-am obisnuit, de exemplu, ca atunci cand pleaca pe undeva, in loc sa stau sa bocesc de dorul lui, sa ma bucur de timpul asta petrecut cu mine... asa trece si mai repede timpul smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-09-02 17:42:38)

#47 2008-09-02 17:41:47

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu stau cu al meu bot in bot d aproape 11 luni lol adik ne-am vazut in fiekre zi aproape... dak e sa adun toate zilele in kre nu ne-am vazut in astea 11 luni...ar fi cam o luna,maxim.
dar nu ma plictisesc de el
si dak dupa amiaza iese fiekre cu prietenii lui sau face cva pt el,seara tot ne vedem si stam impreuna.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#48 2008-09-02 17:42:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ok si atunci cand un cuplu ajunge sa se mute impreuna ? cum stau atunci lucrurile?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#49 2008-09-02 17:43:07

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

evilpink a scris:

ralluka a scris:

heimdall a scris:

si eu smile

eu nu rotfl
DA!! cateodata simt nevoia sa stau singura, sa fac ce am kef, sa stau pe forum tongue, etc. lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#50 2008-09-02 17:44:22

evilpink
Banat

Wildhoney a scris:

ok si atunci cand un cuplu ajunge sa se mute impreuna ? cum stau atunci lucrurile?

adica?noi stam in garsoniera si e super ok!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#51 2008-09-02 17:46:54

heimdall
Diamond member

Wildhoney a scris:

eu sunt la a doua mutare smile
cand m-am mutat cu fostul, in primele 3 luni, am crezut ca o sa-l omor...eu avand inainte o lunga perioada de locuit singura
a doua oara a mers mai binisor... oricum la inceput stati lipiti tot timpul si apoi incet-incet mai luati distanta... ca altfel te sufoci

#52 2008-09-02 17:48:11

Emilya
Platinum member
Site

evilpink a scris:

Wildhoney a scris:

adica?noi stam in garsoniera si e super ok!

daca a sta 24/24 impreuna e rau atunci cum rezista de ex parimtii nostri? sau cei care locuiesc impreuna de 1 an, 2...?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#53 2008-09-02 17:48:44

andrutza
Vizitator

Atunci cand un cuplu se muta impreuna oricum nu vor sta 24 de ore din 24 impreuna pt ca fiecare va avea serviciu, se mai iese in gasca sau daca tu n-ai chef, doar el cu baietii, tu cu fetele, mai pe la parinti...diverse activitati care sa-i includa si pe prieteni si familia nu doar pe cei doi.
la mine va fi oricum diferit de alte cupluri...ca iubi o sa plece 3 luni pe mare si doar 2 o sa stea acasa, eu nu imi fac griji de plictiseala, rutina si alte din astea ca noi abia asteptam sa ne vedem dupa atatea luni cat nu suntem impreuna. Si in alea 2 luni cand e acasa eu o sa plec la serviciu si el o sa frece menta acasa si o sa ma oftic smile
Nu exista wild o reteta pt toate cuplurile...fiecare cuplu trebuie sa isi gaseasca propriule chilibru si sa descopere propriul secret ca sa mearga. smile ce merge la mine poate nu merge la tine si invers...

#54 2008-09-02 17:50:43

evilpink
Banat

eu sunt in vacanta el e in concediu deci acum chiar stam impreuna 24/24 si inca nu ne-am sarit la gat(dar presimt ca o sa ii sar daca mai vb.mult despre politica,razboi,Basescu si SUA noi din cauza asta ne sarim la gat rotfl ).Wild te adaptezi si cum zice heimdall iei si distanta ca altfel nu prea se poate

puss puss puss

#55 2008-09-02 17:51:23

heimdall
Diamond member

Foarte bine zice andrutza... de ex parintii mei intr-o vreme, cativa ani, au lucrat in acelasi loc... deci chiar stateau 24h/24 impreuna... si nu era ok, crede-ma. Mie mi se pare prea mult ca fac si drumul spre serviciu si inapoi cu al meu (bine, nu intotdeauna) si mai plec de nebuna pe pretext de shopping big_smile

#56 2008-09-02 17:51:55

Emilya
Platinum member
Site

inteleg ce vrei sa spui...puss Uite eu de exemplu inainte fugeam de monotonie...dar acum am invatat ca rutina nu inseamna neaparat monotonie...de ex poate fi o rutina ca el sa imi faca mie dimineata cafeaua dar nu neaparat sa fie monotona chestia asta...si oricum nu cred ca dupa o perioada mai exista in cuplu iubirea aia nebuna cu fluturasi in stomac si alte nebunii...se instaleaza rutina

#57 2008-09-02 17:53:45

andrutza
Vizitator

Parintii mei de ex nu stau impreuna mereu, pt ca tata e navigator si 5-6 luni e plecat din tara, iar cand vine acasa sta cam 4,5 depinde...poate si mai putin de atat.
Mama mi-a spus ca nu s-a plictisit pt ca e plecat destul de des din tara si distanta ii apropie si nu a intervenit monotonia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.