homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Timp pentru propria persoana-6

#96 2010-01-03 12:44:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Timp pentru propria persoana

nu vad de ce te-ai simti vinovata sa-ti faca aceeasi placere sa faci ceva fara el (de ex sa mergi la o cafea cu o prietena) ca si atunci cand esti cu el...
ca nu e el  Doamne Doamne...
eu de ex sunt f pasionata de manichiura, ati vazut. si imi face enorma placere sa stau sa-mi bibilesc unghiile, si el intelege. bine, le fac at cand nu sunt cu el, avand in vedere ca nu suntem impreuna.
marea lui pasiune e masina lui, cand se apuca sa o bibileasca uita de el, dar nu i-am reprosat niciodata, e a doua lui mare iubire (dupa mine rodnar , cel putin asa a zis rotfl2 )

#97 2010-01-03 12:44:40

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

noi nu stam bot in bot..bine ca noi ne si vedem doar seara
dar fiecare are activitatile lui
eu :munca, sala, net, jocuri, citit, treaba prin casa
el:muunca, jocuri
cand vine week-endul ne plimbam, vorbim, facem diverse impreuna dar dup-aia fiecare se retrage la calculatorul lui si face ce crede de cuviinta(munca, joaca, net) sau unu la tv si unu la comp..
eu sincer de 2 saptamani cand l-am tot avut langa mine zici ca mai am un pic si innebunesc lol.dar am supravietuit si asta doar pt ca nu am stat bot in bot.eu nu prea sunt genul..ma plictisesc repede.dupa 5 ani stim ce parere are fiecare..ce ne place..ce nu..eu am nevoie si de ?noi?dar si de mai multe persoane langa noi

#98 2010-01-03 12:45:59

camysh
Moderator

exact, annabel, oricat de mare e dragostea, la un moment dat simti nevoia sa fii si doar tu cu tine...
si mi se pare normal. ca si povestile se termina la un moment dat lol

#99 2010-01-03 13:53:25

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

eu simt ca ma sufoc dc nu am timp pt mine tillfreds
m as sufoca daca am sta impreuna tot timpul...s ar duce tot farmecul naiba wow

Ultima oara a fost editat de jessyca (2010-01-03 13:55:12)

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#100 2010-01-03 15:58:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Io vreau sa fiu singura atunci cand ma ocup de afacere. Nu suport sa-si bage nasul in mail-urile mele sau cand discut cu clientele.
In rest "depind" de el pentru ca ma epileaza acolo jos, imi usuca parul cu peria, imi face masaj big_smile Asa ca ... mi-am tras asistent personal big_smile .... cu care mi-o si trag rotfl  diablo

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#101 2010-01-03 16:07:07

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

In rest "depind" de el pentru ca ma epileaza acolo jos, imi usuca parul cu peria, imi face masaj big_smile Asa ca ... mi-am tras asistent personal

wow  spranceana  lol

when the pomp lights up,you shoot.

#102 2010-01-03 16:09:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

smile) pink

#103 2010-01-03 20:33:44

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Noi am sta  24 din 24.Eu mai ies cu fetele din cand in cand dar lui nu`i place sa mearga in oras fara mine.Tot timpul am fost impreuna.Si al meu ma epileaza,imi intinde paru,sta cu mine cand imi fac unghiile etc.Dar oricat am sta impreuna ,nu se termina povestile...ajungem si la discutii despre pantofi hjarta

eu,tu si restul lumii...

#104 2010-01-04 23:47:29

pink_martini
Hero member
Site

alexa123 a scris:

In rest "depind" de el pentru ca ma epileaza acolo jos, imi usuca parul cu peria, imi face masaj big_smile Asa ca ... mi-am tras asistent personal

wow  spranceana  lol

am zis in gluma, va dati seama

#105 2010-01-05 00:00:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

bai... eu nu stiu cine glumeste aici si cine nu, dar eu personal nu as suporta sa se bage asa in viata mea, in sufletul meu lol
pe mine m-au rasfatat ai mei destul de mult, probabil  o sa mai ma urmareasca chestia asta un timp, dar cand am zis "gata" pai gata. vreau sa citesc, vreau sa stau pe mess/forum...pai ma lasi in pace big_smile
nu stam amandoi; imi place sa stau cu el, dar nu suntem disperati sa ne vedem zilnic, sa ne eplilam impreuna sau sa ne facem unghiile impreuna lol

a fost putin mai greu in vacanta de vara ca el muncea si eu nu, dar de cand am inceput scoala suntem chit. intr-un ritm ca asta intotdeauna voi avea nevoie de "timp pt mine", fie ca il folosesc ca sa dorm, sa invat, sa ies cu fetele, sa ma pensez... tongue

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-01-05 00:01:16)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#106 2010-01-05 00:06:17

skumpi
Vizitator

ooo da
nici eu nu as putea sta cu cineva bot in bot all day long, eu am nevoie cateva ore pe zi sa fiu doar eu cu mine big_smile
cred ca m-as simti sufocata, iritata & co lol
dependenta de cineva, mai ales de un barbat nu ma caracterizeaza...

#107 2010-01-05 09:40:08

camysh
Moderator

dar si sa locuim impreuna... cand imi fac unghiile sunt eu cu mine, cand ma epilez sunt eu cu mine...
mai mergem si la munca, avem programe diferite, tot am timp sa fiu si singura... si sunt convinsa ca si el simte nevoia uneori sa fie el cu el

#108 2010-01-05 12:20:36

pink_martini
Hero member
Site

carmen_21 a scris:

bai... eu nu stiu cine glumeste aici si cine nu, dar eu personal nu as suporta sa se bage asa in viata mea, in sufletul meu lol
pe mine m-au rasfatat ai mei destul de mult, probabil  o sa mai ma urmareasca chestia asta un timp, dar cand am zis "gata" pai gata. vreau sa citesc, vreau sa stau pe mess/forum...pai ma lasi in pace big_smile
nu stam amandoi; imi place sa stau cu el, dar nu suntem disperati sa ne vedem zilnic, sa ne eplilam impreuna sau sa ne facem unghiile impreuna lol

a fost putin mai greu in vacanta de vara ca el muncea si eu nu, dar de cand am inceput scoala suntem chit. intr-un ritm ca asta intotdeauna voi avea nevoie de "timp pt mine", fie ca il folosesc ca sa dorm, sa invat, sa ies cu fetele, sa ma pensez... tongue

la mine cred ca e o  refulare din copilarie ... e ca sora cea mare pe care n-am avut-o niciodata lol
Si in plus imi face si gadi-gadi lol lol .... rotfl vai nu mai pot de ras

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-01-05 12:24:20)

#109 2010-01-05 14:54:43

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

carmen_21 a scris:

nu trebuie sa fim disperati ca sa ne placa compania celuilalt. chicot

eu,tu si restul lumii...

#110 2010-01-05 18:04:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu cu al meu locuim impreuna si acum ne-am facut birou dublu ca sa fim mai apropape cand stam la calculator (eu pt scoala el jucandu-se)

Foarte rar am nevoie de timp pt mine tho, si nici el, facem de toate impreuna (ma rog, nu si epilat lol )

#111 2010-01-05 18:31:40

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Nu locuim impreuna, dar asteptam amandoi cu sufletul la gura sa avem ocazia sa ne mutam impreuna. hjarta Am nevoie de EL, nu de timp cu mine, am trait cu mine pana acum, imi ajunge, mai departe vreau sa fie NOI, nu eu cu mine. Si nu, nu ma simt sufocata cand sunt cu el. Stam impreuna 5-6 ore cand ne intalnim (a se citi si iesit in oras, nu numai eu la el sau el la mine si sex) si se intampla asta de ceva timp si nu s-a plictisit/plans niciunul din noi pana acum. Nu se numeste disperare sa vrei pe cineva langa tine 24h/zi, 7 zile/saptamana, se numeste dragoste si nevoia de a fi impreuna. smile

#112 2010-01-05 18:43:03

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

wild honey parca mi-ai citit gandurile
eu nu stau cu el asa ca nu se pune problema de igiena intima imi fac timp acasa
insa si eu parca as vrea sa stau non stop cu el
poate sunt aiurea.. vb cu mine la telefon atat de calm de dulce de tantru si tot timpul imi spune ca "ne vedem mai tarziu tzuca nu?"
eu f happy daaaa
insa trece aproape toata ziua si vb cu el la tel imi spune ca e cu prietenul lui nush pe unde iar eu raman ultima ne intalnim tarziu...sad
sunt prea egoista?
poate chiar sunt pt ac sunt si zile in care stam non stop
de ex am fost de revelion trei zile la munte si a fost super sweet cu mine...insa parca niciodata nu imi ajunge big_smile

Ultima oara a fost editat de 4art (2010-01-05 18:48:57)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#113 2010-01-05 18:54:00

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Wildhoney a scris:

inseamna ca sunt eu mai ciudata...

si eu, si eu sunt lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#114 2010-01-05 19:18:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

4 art trebuie sa te gandesti k asa cum ai tu nevoie de timp sa te epilezi, sa iti pui masti pe fatza etc asa are si el nevoie de timp ptr el...daca observi primul meu post e mai vechi, insa acum am realizat si eu ca daca stau cu el 24/24 si ne uitam unul la altul o sa ne plictissim...

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-01-05 19:26:24)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.