|
Nu esti logat.
Infecţie col cu Klebsiella#1 2008-09-02 15:04:08
Infecţie col cu KlebsiellaHello, sunt nouă pe forum si am ceva nelamuriri privind diagnosticul si tratamentul prescris. Offline #2 2008-09-02 15:05:45
Re: Infecţie col cu Klebsiellael@ ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...ii las doctoressei linkul si ti va raspunde dansa cand intra... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-02 15:09:18
Re: Infecţie col cu Klebsiellascuze, mi-am dat seama prea t?rziu dar problema mea e serioasă şi aştept răspuns Offline #4 2008-09-02 15:10:12
Re: Infecţie col cu Klebsiellaam inteles...si de aceea cred ca doctoressa e cea mai in masura sa ti raspunda...dar trebuie sa ai umpic de rabdare... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-04 08:40:59
Re: Infecţie col cu KlebsiellaHelp, sunt disperata, am inceput tratamentul, tot ma doare burta si am senzatie de urinare continua, nu sunt lamurita de ceea ce am, infectie de col sau infectie urinara ?poti face endocervicita cronica de la klebsiella ? poate sa-mi raspunda si mie cineva ? va rog Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 08:59:42
Re: Infecţie col cu Klebsiellaintra si la urocultura pozitiva in sarcina si citeste There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-09-04 09:05:06
Re: Infecţie col cu Klebsiellael@, poti sa repeti urocultura daca ai si senzatia de urinare, in rest fa tratamentul deocamdata, e adevarat ca de obicei Klebsiella provoaca infectii urinare, dar se intampla sa provoace si infectii genitale... Offline #8 2008-09-04 10:18:32
Re: Infecţie col cu Klebsiellacu multi ani in urma am avut infectie urinara cu E. Coli, am facut tratamentul iesit la antibiograma, dupa terminarea tratamentului am repetat urocultura de mai multe ori pentru ca tot aveam senzatia neplacuta de urinare continua dar nu a mai iesit nimic, am repetat urocultura de mai multe ori pe an, am stat cu senzatia asta multi ani, imi aparea din cand in cand, cu timpul a inceput sa ma doara dar nu mereu, eram balonata dar am dat vina pe constipatie, seara mai faceam o baie calda si imi trecea, am baut ceaiuri de urzica si papadie (pt. scaderea colesterolului), senzatiile se amelioreaza, am crezut ca ma balonez de la sucuri (Coca-Cola) le-am eliminat, degeaba, parca as avea un pietroi in burta, acum am descoperit ca am infectia colului cu Klebsiella, nu stiu daca de la asta am facut endocervicita cronica sau mai pot avea si altceva care nu a iesit la secretie si Pap si culturi din col. Sunt destul de speriata orice parere e binevenita, o sa citesc si la urocultura pozitiva. Offline #9 2008-09-04 10:22:38
Re: Infecţie col cu Klebsiellael@, un test pentru chlamydia ai facut ? eu aveam simptome asemanatoare cu ale tale si ginecologul mi-a recomandat asa ceva... bine, pana la urma eu aveam o infectie urinara, dar e bine de stiut... Offline #10 2008-09-04 10:31:09
Re: Infecţie col cu Klebsiellanu am facut, nu mi-a recomandat test clamydia, de fapt nici culturi din col cu antibioagrama nu mi-a recomandat, l-am facut din proprie initiativa dupa ce m-am informat dupa net, altfel nu descopeream niciodata ca aveam klebsiella, mai stateam mult si bine asa, dar acum iau cervugid care am citit ca este bun si pt. clamydia ? este suficient ? sau trebuie sa mai iau si altceva ? ce tratament se face pt. clamydia ? oricum nu pot face testul acum cat sunt in tratament, se poate testa si prin analiza sangelui ? scuze de atatea intrebari Offline #11 2008-09-04 10:34:45
Re: Infecţie col cu Klebsiellada, se poate face testul si din sange, eu zic asa : termina tratamentul cu antibiotic si la vreo saptamana dupa aceea daca e mai fa o urocultura, testul pt chlamydia si repeti si examenul de secretie, oricum e foarte probabil sa nu mai ai probleme pana atunci Offline #12 2008-09-04 10:55:23
Re: Infecţie col cu Klebsiellael@, trateaza infectia aia cu klebsiella...tratamentul e dat conform cu antibiograma deci e corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-09-04 10:57:04
Re: Infecţie col cu Klebsiellaeu m-am tratat de klebsiella cu amoxiclav, iar baile de sezut le poate face cu ceai de galbenele There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #14 2008-09-04 11:39:27
Re: Infecţie col cu Klebsiellada, insa daca citesti cu atentie postul ei reiese ca e rezistent la amoxicilina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-09-04 11:53:19
Re: Infecţie col cu Klebsiellatratamentul pt klebsiella il fac, mi-a dat Nolicin si mie si sotului 10 zile, cu greu l-am convins sa ia medicamentul, in acelasi timp si ovulele cu Cervugid 3 serii de cate 12 cu pauza 7 zile, deci cervugidul il termin prin octombrie, cand sa fac din nou secretia culturi de col dupa 10 zile sau dupa ce termin si cervugidul, doctora mi-a spus sa ma duc la control dupa ce termin tratamentul, nu mi-a specificat daca dupa Nolicin, ma gandesc daca nu trece dupa 10 zile si trebuie sa mai repet ? si pt Clamydia daca iese si trebuie iar antibiotice nu cred ca il mai conving sa ia in continuare pe sotul meu, of nu stiu ce sa mai fac :cry Offline #16 2008-09-04 11:59:15
Re: Infecţie col cu Klebsiella
cita vreme pui ovule nu ai ce secretie culturi sa recoltezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2008-09-04 12:35:12
Re: Infecţie col cu Klebsiellaok, o sa fac tratamentul pana la capat, dupa care repet analiza culturi de col, totusi nu sunt lamurita, endocervicita cronica poate fi de la klebsiella ? senzatia de urinare continua pot fi de la klebsiella daca este localizata la col ? trebuia neaparat tratamentul sotului ? Offline #18 2008-09-04 12:38:31
Re: Infecţie col cu Klebsiella1. da 2. nu, mai degraba e o infectie urinara 3. da Offline #19 2008-09-04 12:42:44
Re: Infecţie col cu Klebsielladeci daca senzatia de urinare nu este de la klebsiella atunci inseamna ca este altceva, daca este infectie urinara de ce nu iese la urocultura ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|