homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand si cum trebuie sa ne pregatim pt analize

#1 2008-09-02 20:18:48

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Cand si cum trebuie sa ne pregatim pt analize

Fetelor eu am o dilema. Vreau sa-mi fac o asigurare pt pensie la si cei de acolo dupa ce mi-au citit istoricul medical si au vazut ca am in antecedent o mastoza fibrochistica imi cer un eco-san. Eu am mai facut unul anul trecut dar nu mai tin minte in ce perioada a CM. Stie cineva cand ar fi cel mai bine sa il fac? Imediat dupa menstra?
Si ma gandeam sa postam aici sfaturile noastre cu privire la analizele pe care le-am facut pap, lama, alte recoltari, cand e indicat sa le facem, ce sa facem si ce nu inainte de recoltare poate asa ajutam si pe altte fete astfel incat rezultatul sa fie cat mai realist. Ce parere aveti?

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#2 2008-09-02 20:24:43

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Cand si cum trebuie sa ne pregatim pt analize

la san se face dupa menstra, nu inainte
cand vrei copil mai intai faci analize sa vezi cat de sanatoasa esti, sa nu ai vreo boala care sa duca la pierderea sarcinii sau infectarea copilului

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-09-03 08:31:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

la ce analize se fac in ziua de azi in romania, cred ca ne pregatim degeaba

#4 2008-09-03 16:34:23

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Asta cam asa e, dar e bine de stiut. Eu de ex am o colega care seara a avut contact sexual si a II-a zi s-a dus la recoltarea pt pap. In concluzie a dat banii degeaba pt ca rezultatul nu a fost bun si ma gandeam ca e bine de stiut...

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.