|
Nu esti logat.
Din nou parintii astia...#1 2008-09-03 16:19:56Din nou parintii astia...Bun...am o problema...e vorba de relatia cu ai mei. Sa va explic...eu trec acum anul 2 la facultate. Sunt din galati dar fac facultatea in Bucuresti. Ai mei sunt amandoi plecati din tara, mama a plecat anul trecut in iunie iar tata a plecat si el la ea de Craciun. Problema e ca nu pot sa le spun ce ma deranjeaza...de ce? Nu stiu. Probabil pentru ca ne intelegem destul de bine (cred eu, sau vreau sa cred) si nu vreau sa ii supar. Si toate astea nu imi fac bine. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-09-03 16:29:46
Re: Din nou parintii astia...majoritatea parintilor fac asa....de ex eu laptop nu-mi pot lua fara ei...si la fel ..ei nu stiu sa deschida un calculator..ce sa mai spun de alte detalii Offline #3 2008-09-03 16:40:34
Re: Din nou parintii astia...off.... dar parca ziceai intr un alt topic k inainte erau si mai rau... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2008-09-03 16:44:50
Re: Din nou parintii astia...da...sunt culmea parintii astia...ai mei se gandesc mai inati la noi...apoi la ei...dar au si ei niste faze uneori...si pe mine m-a enervat mama mai devr...am scris acum cateva minute la "ce gandesti acum"...nu pot sa scriu din nou....citeste acolo daca vrei.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #5 2008-09-03 16:58:44Re: Din nou parintii astia...carmen da, inainte erau si ami rau in legatura cu iubitul dar nu e vb de iubitul actual ci de fostul, o pramatie, un...nu mai zic Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-03 17:00:51
Re: Din nou parintii astia...bai sa stii ca si ai mei din italia ii faceau asa sora-mii care sta in romania si care are tot 20 de ani.. bine, asta acum vreo 2 ani. anul trecut a venit la noi in italia prietenul sora-mii si de atunci s-au calmat. acum merge si ea la fac in bucuresti dar inca mama nu accepta ca sora-mea vrea sa stea in camin cu prietenul ei (el nu isi permite chirie intr-un apartament) pt ca ea de mica pe vrea lu' nea' Ceasca a fost terorizata de internate.. Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-09-03 17:04:41) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #7 2008-09-03 17:22:36
Re: Din nou parintii astia...sincer ma dragutza nu cred ca din rautate face chestiile astea....adica puii mei iti dai seama ca nici lor nu le este usor.....nu te enerva,nu te mai supara ca nu are rost ....si cand vin in tara puneti-va linistiti toti 3 la un pahar de vorba si lamuriti toata treaba Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #8 2008-09-03 17:31:26
Re: Din nou parintii astia...tv online http://cool-tv.net/ sper sa iti mearga posturile, eu desi am instalat ce cereau ei acolo nu pot sa le vad pe toate http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2008-09-03 17:33:15Re: Din nou parintii astia...nu e vb deadrose k imi iau tv tuner pana la urma dar de gest e vorba "ce-ti trebe tv?" Da lor ce le trebuia plasma? M-ams aturat sa decida ei ptr mine ce imi trebe si ce nu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2008-09-03 17:44:56
Re: Din nou parintii astia...
asta este unul din motivele pentru care eu muncesc de la 16-17 ani. Primul meu job a fost de culegator text la o editura si munceam de acasa! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #11 2008-09-03 21:18:11
Re: Din nou parintii astia...wildhoney ia pune'le probl "da' tel pt ce'mi treb??" k presupun k vb destul de des la tel, sa vezi ce reactie au, despre calcl incearca sa le dovedesti k ei nu u destule cunostinte in domeniu, evident u pui intrebarile, u raspunzi... cat mai clar k sa priceapa cat de cat, sau mai intreaba'i cablu la tv pt ce le trebuie? nu e destul tvr si pro tv?? Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #12 2008-09-03 21:42:37
Re: Din nou parintii astia...Si mie mi se pare putin 100 de euro pe luna... Inca nu cunosc viata de Bucuresti, o sa vad din toamna cum o sa ma descurc, dar oricum... 100 de euro mi se pare putin. [-( Adica sa iti iei si mancare si carti, care sunt asa scumpe... nu se poate, trebuie sa le explici. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #13 2008-09-03 21:44:56
Re: Din nou parintii astia...Pai daca iei 3 carti, deja ai lasat 1.5 -2 mil. Chiar e f putin. #14 2008-09-03 21:51:27
Re: Din nou parintii astia...si chiar dc ai face cumparaturi de la super market nu ai economisi cine stie ce bani....io zic o luna ,demonstrativ pt ei, sa strangi bonurile de la market si sa faci un calcul cam cat dai pe mancare, aduni cu cartile si tragi linie, intreaba'i dc cu restul ce'ti ramane ei ce'si pot cumpara ?? Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-03 21:52:08) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2008-09-04 10:31:21
Re: Din nou parintii astia...
da, sunt de acord cu capcaun.. incearca sa faci faza asta.. a mea sora a facut-o ca sa le demonstreze alor mei pt ce are nevoie de 300 ? pe luna Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2008-09-04 11:25:26
Re: Din nou parintii astia...probl care o are Wildhoney este asemanatoare cu a iubitului meu..ambii parinti ai lui sunt plecati in strainatate, ii trimit lunar 300 de euro si el tot se plange ca nu ii ajung banii, din acei bani plateste caminul, unele datorii la casa (insa avand in vedere k nu prea sta pe aksa, sta mai mult la camin cheltuieli mari nu are)si bani de mancare si alte alea...parintii lui traiesc acolo, sunt obisnuiti cu c e acolo si nush situatia din Romania prea bn pt k la noi astfel sta treaba (preturile sunt destul de mari la alimente) si de asta mai apar diveregente intre ei din cauza acesti probl... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #17 2008-09-04 19:21:39
Re: Din nou parintii astia...trebuia sa ma cert si in seara asta cu cineva k altfel nu se putea....a venit tata de la munk....si mama facuse niste peste la gratar....pt ei a facut saramura...si mie mi-a oprit separat....si tata se luase sa ciugule din al meu....si i-am zis k el are altul facut k ala e al meu....nu mai stiu ce a zis...dar a ridicat tonul...si i-am zis sa nu mai ridice tonul la mine....si a plecat din bucatarie trantind usile dupa el...si urland k n-am loc de el...k nimic nu-mi convine la el...k e mai bine cand vine mai tarziu acasa....ziceai k a luat-o razna....ce naiba am gresit de a reactionat asa?...si cum nu era suficient a plecat din casa....am ramas :f?rv?nad:.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #18 2008-09-04 19:39:05
Re: Din nou parintii astia...ai mei imi dau bani pt orice,indiferent k ii vb de scoala sau de stilist,da nu pierd nici cea mai mica ocazie sa'mi adiuca aminte cate nu fac ei pt mine,ma ajuta cu orice,fac stiu io ce sacrificii,etc,etc,si knd o dau in bara cu ceva..."vai,dupa cate am facut noi pt tine..."financiar is dependenta total de ei,deci nu'mi permit sa le fac mofturi k makr bani imi dau de'ajuns...acuma incepe faculta si sper sa inteleaga k faculta nu'i liceu;) Offline #19 2008-09-04 20:21:41
Re: Din nou parintii astia...eu inca nu-mi dau seama cum te descurci cu 100 euro pe luna mie mi s-ar parea ca ar trebui sa fii geniu astfel incat sa fii la facultate si sa te descurci cu atat. eu am vorbit deja cu ai mei despre asta si am estimat ca mie mi-ar trebui cam 500 euro pe luna. VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|