|
Nu esti logat.
O mica problema dak puteti sa ma ajutati#1 2008-09-03 16:49:20
o mica problema dak puteti sa ma ajutatiam luat yasmine aproape 1 an de zile si am zis sa fac o pauza.in luna iulie am luat 2 folii consecutiv pt k am vrut sa aman menstruatia.dupa aceste 2 folii mia venit normal cand trebuia dar eu de atunci nu am mai luat.ultima menstruatie a fost pe 1 august.pana acum nici un semn si a trecut o luna.de la ultima menstruatie nu am mai avut contact.ar trebui sa ma ingijorez sau nu? Offline #2 2008-09-03 17:13:41
Re: o mica problema dak puteti sa ma ajutatidaca inainte de ac.aveai o menstra neregulata asa o sa ai si acum daca in 2 saptamani nu apare mergi la medic s aiti dea ceva s aiti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|