homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi?

#1 2008-09-03 18:57:36

a.sunnysky
New member
Inregistrat: 2007-04-18

Ce poate fi?

Buna fetele.. Am si eu o mica intrebare.
A trebuit sa iau niste antibiotice pentru o raceala (klacid, care contine claritromicina) si am decis sa le iau in pauza de 7 zile. Am inceput prima pastila de antibiotic in prima zi de pauza, iar in pauza nu am avut deloc contac sexual. Ideea e ca sunt in a saptea zi de pauza, si inca nu mi-a venit menstruatia (care trebuia sa vina ieri).
Acestea fiind spuse, am urmatoarele intrebari :
1. Se poate ca lipsa menstrei sa fie de la antibiotice sau ce poate fi?
2. Maine ar trebui sa incep cu antibebele (yasmine), ce sa fac? Sa incep folia?

#2 2008-09-03 19:32:26

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

Re: Ce poate fi?

Incepe folia!! o sa vina si menstruatia, te-ai dereglat putin de la antibiotic, nu e nicio probl, asa mi se intampla si mie wink

Amira C.

#3 2008-09-03 20:10:03

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

a.sunnysky a scris:

Buna fetele.. Am si eu o mica intrebare.
A trebuit sa iau niste antibiotice pentru o raceala (klacid, care contine claritromicina) si am decis sa le iau in pauza de 7 zile. Am inceput prima pastila de antibiotic in prima zi de pauza, iar in pauza nu am avut deloc contac sexual. Ideea e ca sunt in a saptea zi de pauza, si inca nu mi-a venit menstruatia (care trebuia sa vina ieri).
Acestea fiind spuse, am urmatoarele intrebari :
1. Se poate ca lipsa menstrei sa fie de la antibiotice sau ce poate fi?
2. Maine ar trebui sa incep cu antibebele (yasmine), ce sa fac? Sa incep folia?

Maine dimineata fa un test de sarcina cu prima urina de dimineata(dar cu siguranta o sa iasa negativ) si dak e ok incepi linistita o noua folie.

Iubesc si sunt iubita

#4 2008-09-04 09:23:48

a.sunnysky
New member

Deci.. Tocmai am facut testul, care, asa cum spunea elena, a iesit negativ. Din seara asta o sa incep folia.
Sa ma mai astept la ceva sangerare.. sau numai in pauza urmatoare?
Ma gandeam sa mai fac inca un test, la 3 saptamani dupa asta. Voi ce ziceti.. se merita sa mai fac unul? Asa, de siguranta?

Ultima oara a fost editat de a.sunnysky (2008-09-04 09:31:56)

#5 2008-09-04 09:41:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mentra o astepti in urmatoarea pauza...sa speram ca nu vei avea probleme cu spottingul...insarcinata nu esti daca ai luat folia corect...antibioticul acela e buba...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-04 09:53:10

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

antibioticele deregleaza menstra???? nu am auzit pana acum...

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#7 2008-09-04 10:14:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e o chestie dovedita...dar am observat chestia asta la multe fete care nu neaparat luau anticonceptionale...ci care au luat antibiotic si apoi mentra le intarzia (si nu un caz-2 ci mai multe...prea mare conincidenta)...probabil depinde de organism...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-09-04 10:54:41

a.sunnysky
New member

fericire mare... in cele din urma mi-a venit menstra.. la cateva ore dupa testul de azi dimineatza.. lol
Va multumesc mult pentru raspunsuri si va pupik dulcik. puss
Sa fiti fericite si iubite.

#9 2008-09-04 19:30:06

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Sa incepi folia de anticonceptionale la timp in seara asta(ca parca e a 8-a zi) chiar daca a venit menstra.Ti-am spus k o sa iasa testul negativ.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.