|
Nu esti logat.
Probleme dupa nastere#1 2008-09-04 00:00:24
probleme dupa nasteresalut ;sunt mamica de 2ani si 6 luni, am o mare rugaminte la voi .dupa ce am nascut am ramas cu o antipatica scurgere alb-galbuie, fara miros iar cate odata ma mananca. mi-am facut analize si rezultatele sunt :primele 3 "lame" au iesit cocobacili si ma-m tratat cu cervucid-10 ovule iar sotu crema clortrimazol(parca) acum a aparut la analiza gardnerella (am exact aceleasi simtome) .sa nu omit faptul ca mai am:uter fibromatos,un fibrom mic si o dereglare hormonala(depistata prin biopsie-am facut-o ptr ca aveam sangerari serioase ) ptr ultimele dna doctor nu mi-a dat nici un tratament a zis sa asteptam viitorul ciclu iar ptr gardnerella nu inteleg-voi cumpara reteta si o sa va scriu in ideea ca ma va ajuta si pe mine careva. Offline #2 2008-09-04 10:10:41
Re: probleme dupa nasteresa iti traiasca copilasul mami de minuni Offline #3 2008-09-04 10:14:58
Re: probleme dupa nastere
ai nascut normal? Offline #4 2008-09-04 10:52:09
Re: probleme dupa nastereai luat vreo infectie din spital, cum ai stat pana acum? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-09-04 21:26:00
Re: probleme dupa nasteresalut si va multumesc ca mi-ati raspuns. am mai postat si prin alte parti problemele mele.hai sa raspund la intrebari in ordinea in care mi-au fost puse:spalaturi faceam in fiecare zi doar cu degetul (faceam ca din 27.08.08 nu -am mai citit si eu pe aici cate ceva) .am nascut natural ,doctorita care ma asistat nu e de acord cu cezariana decat in cazurile serioase;viata sexuala e normala' nu prea am eu chef (scurgerea antipatica,stres,oboseala ) dar ma stimuleaza sotu cam des zic eu.am intrebat doctorita daca e posibil sa fi luat ceva din spital dar mi-a spus ca nu se poate; toate sunt sterile. draga daliana nu am stat acesti aproa 3 ani asa ;in primele luni am crezut ca se curata ceva pe acolo -e primu copil de unde sa stiu mai ales ca nu mirosea,nici nu ma manca-mancarimea a aparut mai tarziu..prima lamape care am luat-o am facut tratament 10 zile ;ptr o perioada de timp a disparut si tot asa am ajuns in 04. 09.08 Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 22:40:20
Re: probleme dupa nastereapropo transpir si foarte mult.nici un stick nu ma mai ajuta ,transpir exagerat de mult iar mai grav si miros (umblu cu drodorante in geanta) si sa nu credeti ca nu ma spal.nu uit niciodata (dim si seara) Offline #7 2008-09-05 19:55:08
Re: probleme dupa nastere
asta poate fi hormonal sau de la alimentatie. am avut si eu o perioada asa... era perioada in care pierdam noptile si mancam ce apucam Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-09-06 11:43:18
Re: probleme dupa nasterela mine cred ca este de la dereglarea hormonala, in timpul sarcinii am facut tratament cu duphaston si gravibinom ptr mentinere.transpir exagerat de mult (imi iau haine de schimb la servici). Ultima oara a fost editat de atelocin (2008-09-06 13:15:51) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|